Стига заяждане с Гонзо!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Стига заяждане с Гонзо!
Айде стига вече заяждане с Гонзо.Замислете се малко,какво би било ако го нямаше него.Типичната чорбарска черта да си оплюват легендите ли ви е обхванала?Колко от нас "простиха" грешките на Гонзо в тези трудни моменти,колко му оказаха подкрепа...лесно беше като дънеше гол след гол да го боготворим...незабравяйте,че и като играч започна трудно но ни даде много поводи да се радваме после!И сега ще е така!
Re: Стига заяждане с Гонзо!
Пич, живеем в България. Тук всеки трябва да плюе и храчи по другия, независимо какъв е резулатът. Гонзо наистина носи голяма вина за слабия сезон, но тази злоба към него ми идва малко в повече.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Гонзо сега не е централен нападател, изпълнителен директор и треньор на Левски. И като такъв имаме пълното праве да го критикуваме. Критиките са основателни, защото той не се справя особенно добре и на двата поста.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Доколкото помня, втората Божа заповед почваше с: "Не си прави кумир..."
Ще добавя: "...защото ще се помисли за Мен!"

Ще добавя: "...защото ще се помисли за Мен!"

Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Всеки трябва да бъде критикуван когато има защо и разбирасе хвален,когато също има защо.А не по презумпция.
НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Гонзо определено не става! Да отиде да искара една треньорска школа и тогава да дойде! Питам се докога Левски ще бъде училище за самодоказващи се и недоказани хора. Хайде стига вече! Това,че е легенда не му дава право да си прави експерименти с Левски! Опити може да, но с тимове като Спартак ПД,Марица,Брестник. За там Гонзо мисля е идеален, да натрупа малко мачове като треньор и евентуално победи и тогава да се пробва в Левски, а не само защото е дал много на клуба да го спускат с парашут да ръководи клуб като сините.
Гонзо ако имаш достойнство -НАПУСНИ и си пробвай късмета другаде, на по аматьорско ниво отговарящо на моментните ти ръководни възможности!
Гонзо ако имаш достойнство -НАПУСНИ и си пробвай късмета другаде, на по аматьорско ниво отговарящо на моментните ти ръководни възможности!
abiati написа:Айде стига вече заяждане с Гонзо.Замислете се малко,какво би било ако го нямаше него.Типичната чорбарска черта да си оплюват легендите ли ви е обхванала?Колко от нас "простиха" грешките на Гонзо в тези трудни моменти,колко му оказаха подкрепа...лесно беше като дънеше гол след гол да го боготворим...незабравяйте,че и като играч започна трудно но ни даде много поводи да се радваме после!И сега ще е така!
Никой тук не омаловажава това което Гонзо е дал на Левски, никой няма право да го прави

Но всеки има право да недоволства от сегашното сътояние на отбора, както и от факта че Гонзо стана лакей на Батков.
Никой не иска да вижда Левски как затъва
________ЛЕВСКИ СОФИЯ
Колкото добър футболист беше , толкова некадърен треньор е сега . Пълен антипод . На черното не мога да кажа бяло . Ако иска да помогне , да се върне на терена .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
montreal написа:Гонзо определено не става! Да отиде да искара една треньорска школа и тогава да дойде! Питам се докога Левски ще бъде училище за самодоказващи се и недоказани хора. Хайде стига вече! Това,че е легенда не му дава право да си прави експерименти с Левски! Опити може да, но с тимове като Спартак ПД,Марица,Брестник. За там Гонзо мисля е идеален, да натрупа малко мачове като треньор и евентуално победи и тогава да се пробва в Левски, а не само защото е дал много на клуба да го спускат с парашут да ръководи клуб като сините.
Браво Бате и аз това се опитвам да им обясня на болните мозъци че ГОНЗО не е треньор и директор с опит и класа, а по заслуги и недоказал се все още на това поприще! Ама нема кой да ме чуе, само искат да ме бан-ват понеже нямат широкия поглед върху нещата и не виждат по-далеч от носа си
- Captain Stottlemeyer
Мисля, че никой от нас не си и помисля да омаловажава приноса на Гонзо за „Левски”. Само головете срещу ЦСКА да беше вкарал, той пак щеше да стане синя легенда. А Гонзо е направил за „Левски” много повече.
Лично мое мнение, без да искам да ангажирам никого с него, е, че Гонзо стана треньор в един много труден за „Левски” момент след напускането на Ратко Достанич, без да има нужната квалификация, знания и опит за това. Само че, след като сърбинът си тръгна (между другото, пак мое лично мнение, изгонен от футболистите), нещата в отбора бяха на пожар и трябваше да се спасява положението. Гонзо опита – и каквото знаеше и можеше - направи. В един от най-трагичните сезони в своята 96-годишна история „Левски” пак е в тройката (не че това много ни топли нас, левскарите) и за 20-ти пореден път ще играе в Европа. Ами всеки отбор има такива спадове. Вижте какво стана с един „Ливърпул” в Англия (опазил ме Бог да сравнявам двата отбора и двете първенства, но ситуацията е доста сходна).
Тодор Батков не фигурира в числото на моите любимци. (Не са любимци на феновете и собствениците на Манчестър Юнайтед). Само че, както съм казвал и друг път: „Левски” не дължи пари на държава, клубове или играчи. „Левски” няма да играе в следващото първенство на някой стадион под наем.
И това в условията на криза не е малко... А ако някой (хайде да не е баш Роман Абрамович) читав бизнесмен реши да инвестира в отбора - добре дошъл! 

Лично мое мнение, без да искам да ангажирам никого с него, е, че Гонзо стана треньор в един много труден за „Левски” момент след напускането на Ратко Достанич, без да има нужната квалификация, знания и опит за това. Само че, след като сърбинът си тръгна (между другото, пак мое лично мнение, изгонен от футболистите), нещата в отбора бяха на пожар и трябваше да се спасява положението. Гонзо опита – и каквото знаеше и можеше - направи. В един от най-трагичните сезони в своята 96-годишна история „Левски” пак е в тройката (не че това много ни топли нас, левскарите) и за 20-ти пореден път ще играе в Европа. Ами всеки отбор има такива спадове. Вижте какво стана с един „Ливърпул” в Англия (опазил ме Бог да сравнявам двата отбора и двете първенства, но ситуацията е доста сходна).
Тодор Батков не фигурира в числото на моите любимци. (Не са любимци на феновете и собствениците на Манчестър Юнайтед). Само че, както съм казвал и друг път: „Левски” не дължи пари на държава, клубове или играчи. „Левски” няма да играе в следващото първенство на някой стадион под наем.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ