Възможните съперници на "Левски"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

fcGretna
Контакти:

Re: Възможните съперници на "Левски"

Мнениеот fcGretna » 11 май 2010 15:09

Сега е болка. Сега е мрак. Сега е страдание. Болка е, когато си смълчавал Верона, а сега не знаеш това, което виждаш за плач ли е, за гняв ли е. Мрак е, когато си "светвал" някакви наперени румънци в последната секунда, а сега не знаеш с какъв многомилионен волтов прожектор да откриеш искричка надежда. Страдание е, когато си полудявал от кеф и при един срещу три гола на Челси, а сега се побъркваш, докато чакаш и половин гол срещу Мездра. Но знам, че там, където има мрак, има и светлина. Всичко в природата е в равновесие, дори и в най-мрачните периоди все идва момент, в който облаците се раздиплят. Знам, че е време отново ЛЕВСКИ да бъде вдъхновяващ, да бъде силен, да бъде ЛЕВСКИ ... Имаше един белоруски облак, имаше един словашки, имаше и един унгарски, изглеждаха малки, но докараха буря. А сега, знам, че достатъчно се наваля, достатъчно гърмя, достатъчно се изливаха порои. Този Бангор Сити, този Клифтънвил, този Брейдаблик и т.н. ... някой от тях трябва да бъде новият Публикум, някой от тях трябва да бъде новата първа голяма крачка към баланса на цялото страдание от последните 2-3 години. Просто трябва да бъде някой от тях ... И тогава вече няма да има нужда от слънце ..., ЛЕВСКИ ще бъде слънцето и десетки хиляди други звезди отново ще греят около него със светлината на десетки хиляди други запалени вестници ...

sokoleto
Контакти:

Мнениеот sokoleto » 11 май 2010 20:57

fcGretna написа:Сега е болка. Сега е мрак. Сега е страдание. Болка е, когато си смълчавал Верона, а сега не знаеш това, което виждаш за плач ли е, за гняв ли е. Мрак е, когато си "светвал" някакви наперени румънци в последната секунда, а сега не знаеш с какъв многомилионен волтов прожектор да откриеш искричка надежда. Страдание е, когато си полудявал от кеф и при един срещу три гола на Челси, а сега се побъркваш, докато чакаш и половин гол срещу Мездра. Но знам, че там, където има мрак, има и светлина. Всичко в природата е в равновесие, дори и в най-мрачните периоди все идва момент, в който облаците се раздиплят. Знам, че е време отново ЛЕВСКИ да бъде вдъхновяващ, да бъде силен, да бъде ЛЕВСКИ ... Имаше един белоруски облак, имаше един словашки, имаше и един унгарски, изглеждаха малки, но докараха буря. А сега, знам, че достатъчно се наваля, достатъчно гърмя, достатъчно се изливаха порои. Този Бангор Сити, този Клифтънвил, този Брейдаблик и т.н. ... някой от тях трябва да бъде новият Публикум, някой от тях трябва да бъде новата първа голяма крачка към баланса на цялото страдание от последните 2-3 години. Просто трябва да бъде някой от тях ... И тогава вече няма да има нужда от слънце ..., ЛЕВСКИ ще бъде слънцето и десетки хиляди други звезди отново ще греят около него със светлината на десетки хиляди други запалени вестници ...

+1 ;)

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 12 май 2010 10:01

Тази фаза надали ще е чак толкова трудна, но след това кво правиме :roll: :?

gembala
Контакти:

Мнениеот gembala » 12 май 2010 12:11

Предстояща разпродажба на основни играчи, треньор - ту има, ту нема, пари - твърдо нема... Ами да се надяваме на чудеса

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 май 2010 10:47

Аз само искам да кажа, че това са най-добрите варианти и далеч не всички в този кръг - там са и Фехервар Унгария и Шибеник Хърв и още много други близо 40 отбора общо

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 15 май 2010 10:53

Първия кръг ще го минем, Йовов ще направи нещо и ще ни класира...после обаче ще дойде голямата мъка :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Левски”