Екипи на Левски за сезон 2010/2011 година
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Левски с Nike- едно ново начало!
И важното е ние феновете да си купуваме от тия артикули, парите отиват в клубната каса все пак!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Определено калпавите швабски фанелки бяха основния проблем на Герена .... айде честито, нямате проблеми вече 

Батков: Без промени в Левски, връщаме се в кочината
Определено Найк, избирайки на кого да станат спонсор, и кой ще им рекламира по-добре продукта са направили добро проучване. Аре приятно носене на ушевспора 

- стичо
- Контакти:
Дано новото начало да е с добре издържан естетически вид.Крайно време беше за смяна на екипа.Купил съм си от сегашния и не ми допада много.Относно цената на новите екипи ще кажа че тя е относително нещо:
Ако отбора играе като през този сезон, и 5 "кинта" са много!
Ако обаче следващият сезон видиме един истински европейски Левски, който печели важните си срещи с красива игра, и 250 бих дал да имам този екип!
[offtopic]rocknrolla, първо да ти кажа че ми допадат някои ти изказвания защото си прав.Обаче братле, това е горе-долу мъжки форум!Ма'ни тая гейска снимка от автара си моля те!
Аз лично ще отделя от скромните си средства 1-2 лева за да ти съберем за една фланелка на Левски предполагам че и други ще помогнат.50 човека по 2 лева са си 100 лева
може и за гащета да има![/offtopic]
Ако отбора играе като през този сезон, и 5 "кинта" са много!
Ако обаче следващият сезон видиме един истински европейски Левски, който печели важните си срещи с красива игра, и 250 бих дал да имам този екип!

[offtopic]rocknrolla, първо да ти кажа че ми допадат някои ти изказвания защото си прав.Обаче братле, това е горе-долу мъжки форум!Ма'ни тая гейска снимка от автара си моля те!

Re: Предполагаемите екипи за новия сезон!
Вече се знае.....очаквах да са по-хубави!Тези ми се струват по-гадни и от на Ушевспорт....дано да направят някой промени

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Вярно са много зле.
Никаква дизайнерска мисъл. Все едно са правени в някой гараж в Димитровград.
Анцузите са даже по-добре като визия.

Никаква дизайнерска мисъл. Все едно са правени в някой гараж в Димитровград.
Анцузите са даже по-добре като визия.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
изчистени и семпли,харесват ми...загледах се в тези на Ман.Юн. и смело твърдя,че и те са семпли и изчистени... в нашите ми харесва,че са изцяло сини и логото не е червено а е бяло...
Re: ЛЕВСКИ ОБЛЕЧЕ НАЙК
На мен лично ми харесва. Приличат с тези на Улшспорт, но са по-изчистени. Чакам ги да излезнат на пазара, за да си купа.