Има ли още балами?!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Re: Има ли още балами?!

Мнениеот per4i_vd » 11 май 2010 14:27

tprodanov написа:Добре де, как така е платено? Имаме дългове. Финансовата ни сигурност е напълно илюзорна - тръгне ли да си ходи какво става с клуба? А това дали имаме къде да играеме - следващия път, погледни козирката на Герена как изглежда. Аз ако съм от общината ще закрия стадиона на секундата.

Човек, разбери , че никой Дубайски шейх няма да доиде и да налее 150 млн. в отбор като Левски, на Герена поне козирка има и седалки, виж Славия, Локо, Академик, дори и кочината в Борисовата градина, в България няма пари за душове ,ние искаме стадиони , трансфери и т.н. , дано поне назначат един приличен треньор, който да работи добре с младите играчи, и да опита да ги наложи, защото преди време пак казвах , Батков няма да си иде и тази година(поради някаква необяснима ,лично за мен причина), така че каквото има , това е, нека поне да се даде шанс на Иса, табаков, и Цачев да се наложат в отбора.......
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 14:50

Що не дадеш някой друг отбор за пример? Например Литекс и Черноморец? Я поразгледай в Б група какви отбори има, с какви бази? И там ли нямат душове?
Ти разбери, аз не искам шейх. Искам човек, който приема Левски като инвестиция, а не като пералня. Това ми стига.

AXE
Контакти:

Мнениеот AXE » 11 май 2010 15:59

И аз ,не харесвам баткоф.Обаче,някой замислил ли се е ,ако продаде отбора ,какво ще правим.Едно време и чорбата викаха много срещу черепа ,ама сега съм сигурен,че,ако се върне ще го обявят за един от тях(цскар).Та мисълта ми е да се радваме ,че го има баткоф.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 16:07

Я са си представи, че Левски и Ботев си бяха казвали - то и ние не харесваме султана.. ама като нема кой...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 11 май 2010 18:43

tprodanov написа:Я са си представи, че Левски и Ботев си бяха казвали - то и ние не харесваме султана.. ама като нема кой...

:) Доста добро сравнение!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
per4i_vd
Контакти:

Мнениеот per4i_vd » 11 май 2010 20:56

tprodanov написа:Я са си представи, че Левски и Ботев си бяха казвали - то и ние не харесваме султана.. ама като нема кой...

Неуместно е да сравняваш 500 години тирания със 4 години, в които отбора игра четвърт финал в уефа и се класира за групите на шампионска лига(като Батков не е допринесъл с кой знае какво за това), повярвай ми и аз искам отбора да е на нивото на Ред бул или Базел(примерно), но няма как да стане поне следващите 5 години, и на мен ми се иска Газпром да стане спонсор на отбора и да ни построят стадион с 35 000 места на мястото на стадион Раковски, но и това ще е много трудно......., аз също искам Батков да се махне, много искам, но в тези времена кой да поеме отбора , не искам разни "пернишки тулупи " да вземат отбора и да го досъсипят, ако някой по-богат и по-добър от Дебекия простак може и иска да вземе отбора, нека заповяда, но най-важното е , че никой от нас никога няма да може да си позволи да има такова скъпо хоби, така че каквото и да си драскаме и спориме, си оставаме само с това, а нещата винаги ще ги решават други.......... :roll:
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 11 май 2010 21:14

Правиш няколко големи грешки.

1. Значи, като са само 4, да търпим още
2. Не са четири годините. Батков е зачислен от Партията към Левски през 85та година, веднага след като се подписва под решението за закриване на отбора, и задълженията са му да следи отбора и футболистите за действия против режима
3. Левски не е хоби! Факта, че Батков е на загуба от клуба е факт, но е безумно да мислиш, че го прави от любовта си към отбора. Замисли се какво точно е пералня на мръсни капитали и колко е нужно едно губещо предприятие.
4. Изобщо не ни трябва Газпром, нито Раковски. Трябва ни собственик, който приема отбора като инвестиция - инвестира, развива, печели мачове, печели пари, върви напред. Нормален бизнес. Нищо повече.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 11 май 2010 22:58

tprodanov написа:Що не дадеш някой друг отбор за пример? Например Литекс и Черноморец? Я поразгледай в Б група какви отбори има, с какви бази? И там ли нямат душове?
Ти разбери, аз не искам шейх. Искам човек, който приема Левски като инвестиция, а не като пералня. Това ми стига.

Кво да ги дава Литекс за пример, че ние 3500 гостуващи фенове влизахме през един вход на стадиона... да не говорим, че тези които влязохме на стадиона си продадохме билети на други левскари от оградата...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2010 03:32

tprodanov написа:Правиш няколко големи грешки.

1. Значи, като са само 4, да търпим още
2. Не са четири годините. Батков е зачислен от Партията към Левски през 85та година, веднага след като се подписва под решението за закриване на отбора, и задълженията са му да следи отбора и футболистите за действия против режима
3. Левски не е хоби! Факта, че Батков е на загуба от клуба е факт, но е безумно да мислиш, че го прави от любовта си към отбора. Замисли се какво точно е пералня на мръсни капитали и колко е нужно едно губещо предприятие.
4. Изобщо не ни трябва Газпром, нито Раковски. Трябва ни собственик, който приема отбора като инвестиция - инвестира, развива, печели мачове, печели пари, върви напред. Нормален бизнес. Нищо повече.

Добре пич, начетох се и се наслушах на такива мнения за нов собственик !!! Ама койййй ще е този принц на бял кон със синьо знаме на меча :?: Кой? Аз не виждам кандидат-купувачи, може и да има, ама ако са сериозни хора/фирми...досега да са извадили сериозна сума + инвестиционен план :?
Разбирам и споделям мнението ти, че футболът трябва да е инвестиция, за да може да печелят всички и като се удари чертата на края на сезона, и фенове и собственици да сучат блажено мустак 8-). Разбери ме правилно - в България няма да намерим такъв собственик, а чужденците бягат от родния футбол по ред причини ...няма смисъл да ги изброявам - убеден съм че и сам ги знаеш. Затова всяка година се надявам на добро представяне в Европа, защото там са хората с пари и идеи.
Тези хора, се надявам че могат да проявят интерес към Левски. ..дали съм прав - годините ще покажат :roll:

Бъди жив и здрав и дано мечтите ни станат реалност!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 12 май 2010 23:44

Това е истината. Няма кой да ни вземе, най-много някой пернишки булкучар както казва колегата по-горе да се появи и нищо повече.
А и най-лошото е, че Ганьо иска нереалните 15 милиона. Кой ще ги извади?
Това е като с трансфера на Домо преди време - дават ни 2,5 милиона, ама Ганьо иска 10...
Така беше и с Жоазиньо - имаше слухове, че ни дават 2 милиона за него ама Ганьо искаше 5. Сега дали струва 1 не се знае...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Левски”