Има ли още балами?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Има ли още балами?!
Абе я само си направете една проста сметка,щом Левски е на печалба значи трябва "бизнесмените" да се избиват да го купат за 15 мл евро. То това си е инвестиция.Хем изкарваш пари, хем си инвестирал 15 млн евро и те просто си седат....дето се вика като го продадеш ще си на печалба.Незнам защо вярвате на глупостите на този свински сайт спортал.
НКВД, Батков ЛИЧНО е казвал, че няма пари за Левски, и нещо по-различно от сегашната ситуация няма да се случи поне в рамките на няколко години. Да си бил, да си слушал, земекопачо.
ilsengard , що да не ги броим бе, нали точно затова е публично дружество? И като продължение на тая мисъл, какво е обяснението според теб, един клуб две години подред да е на загуба, като за третата, която сега скоро ще бъде отчетена, загубата е в рамките на 70%? Я да видим, пък може и да се изясни нещичко?
ilsengard , що да не ги броим бе, нали точно затова е публично дружество? И като продължение на тая мисъл, какво е обяснението според теб, един клуб две години подред да е на загуба, като за третата, която сега скоро ще бъде отчетена, загубата е в рамките на 70%? Я да видим, пък може и да се изясни нещичко?
- per4i_vd
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Не съм счетоводител, но доколкото съм запознат, като акционерно дружество ПФК "Левски" би трябвало да е публикувал заверения си годишен финансов отчет за 2008 г. още през миналата година. За 2009 г. това трябва да стане до 30-ти юни т.г. Всички останали сметки "на ангро" за приходи от ШЛ, от продажби на играчи, разходи за заплати и пр. са като приказките на бабичките пред входа.
Не съм защитник на г-н Батков и на ръководството на отбора, но доколкото знам, "Левски" не дължи пари на държавата. "Левски" не дължи пари на други отбори. В "Левски" играчите не ходят с извадени джобове. "Левски" няма да играе под наем някъде, защото стадионът му е опасен за публиката.
![]()
Не съм защитник и на Гонзо - той е достатъчно голям мъжкар и няма нужда. Вярно е, че това е най-кошмарният сезон за "Левски", поне откакто аз помня (а аз гледам футбол от световното в Англия). Но е вярно и това, че сезонът не е провален (дано не се удавим като власите накрая на Дунава - в последния мач). Мисля, че имаме шансове в ЛЕ, друг е въпросът, как ще бъдат използвани.
![]()
Най-глупавото и вредно за "Левски" в момента е да се всява разкол.Мисля, че това се цели и не съм убеден, да ме прощават някои колеги от форума, в чистоплътността на техните намерения. Ако бъркам - пръв ще се извиня. Само че, в момента не съм чул или чел някой (хайде, да не е Роман Абрамович) що-годе читав бизнесмен да се е заинтересувал от "Левски".
Така че, както казва народът: Ела зло, че без тебе - по-зло. Какво искат някои - да правим компания на "Ботев" във "Б" група?!
Айде без тия експерименти на гол г*з!
Най- точния коментар от всички в тази тема............ Браво на колегата, че гледа трезво на нещата!!!

Тоя точен коментар отпада само с едно изречение. Левски няма дългове? Да бе. Левски има 8млн към фирми на Батков. В момента, в който той реши да се раздели с отбора тези дългове стават изискуеми и олихвяеми. Левски има и дълг към ЦКБ. Стига свободни съчинения.
- per4i_vd
- Контакти:
tprodanov написа:Тоя точен коментар отпада само с едно изречение. Левски няма дългове? Да бе. Левски има 8млн към фирми на Батков. В момента, в който той реши да се раздели с отбора тези дългове стават изискуеми и олихвяеми. Левски има и дълг към ЦКБ. Стига свободни съчинения.
поне няма дългове към държавата, и към разни мениджъри
Е каква е разликата?
- bigbonusprize
- Контакти:
per4i_vd написа:поне няма дългове към държавата, и към разни мениджъри
Какви дългове към мениджъри като не сме купили играч от 3 години?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:per4i_vd написа:поне няма дългове към държавата, и към разни мениджъри

- per4i_vd
- Контакти:
bigbonusprize написа:per4i_vd написа:поне няма дългове към държавата, и към разни мениджъри
И ти си прав, да не ме разберете погрешно, аз също мразя Дебелия, ама поне всичко е платено, и имаме къде да играеме, за разлика от други "отборчета"..........

Добре де, как така е платено? Имаме дългове. Финансовата ни сигурност е напълно илюзорна - тръгне ли да си ходи какво става с клуба? А това дали имаме къде да играеме - следващия път, погледни козирката на Герена как изглежда. Аз ако съм от общината ще закрия стадиона на секундата.