Честита победа, левскари!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Enravota
Контакти:

Re: Честита победа, левскари!

Мнениеот Enravota » 09 май 2010 21:26

До карах ни до там да треперим за Европа.
Не знам обаче защо 48-мите в Лига Европа (от 48 отбора ;) ) ни коментират...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 май 2010 21:28

За какъв срам ми говорите вие... не се ли виждате че сте по зле какво излагане последните в Лига Европа ни говорат за излагане.. лелелелеле.. тея не са в ред.. . Честита Победа Левскари ,НАЗДРАВЕ :)
Изображение
Изображение
Изображение

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 09 май 2010 23:16

ss_killer написа:Честито!
Радвам се за победата, но има още един мач, за това всички на стадиона в неделя! Ако ЛЕВСКИ се класира за ЛЕ ще видим дали ще сме издънка или други отбори.
Моля ако няма какво да напишете фенове, които сте от други отбори просто не злобейте.

Абе приятелю,ти наистина ли мислиш това което си написал? Каква победа, каква неделя? Не виждаш ли че всички отиваме в отвъдното? Ама ти не си виновен,толкова ти е багажа! Сполай ти и честито! Миле гърбавия.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 10 май 2010 00:19

valio_av написа:Честита победа ЛеWCкари :lol: ,бихте най-силния отбор в света :mrgreen: .Приближавате се все повече до големия срам в Европа :lol: :mrgreen: :lol: .Жалки сте :lol: .

Големият срам е 48 място.Левски е срам-ама пак е взел най-много точки в Европа,в най-слабия си сезон!
Левски не се сбогува със стадиона си и не трепери за лиценза си,не дължи пари на 100 човека и институции,вие накъде се приближавате?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 май 2010 02:30

Тази победа отваря една врата на нова надежда, след няколко месеца се надявам да разберем какво има зад вратата на днешната победа :roll: ... искрено се надявам тази победа да не е "пирова" ... дано да не е :!:

P.S. Искам да попитам нещо ( не съм мнго сигурен как седят нещата) :И Берое и Левски ще играят на любимия стадион за Лига Европа - няма ли да се получат засечки в програмата :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

пелинат

Мнениеот пелинат » 10 май 2010 17:41

Нещо да кажете за Ст.Тодоров ,който миналата година ви направи шампиони ,като ритуално закла Сливен на Герена.Тази година беше поставен за да не стане някой гаф и той каквото можа направи.Пастата не дава дузпа от 50см,но Тодоров я дава,въпреки че футболиста на Монтана си дърпаше ръката назад,а не посягаше към топката.Не посмя да даде фал на Безукан,който фаулира откъсващ се футболист на Монтана и имаше ли фал трябваше да покаже и жълт картон,който беше втори за мароканеца.При 1:0 не пожела да види чиста дузпа за Монтана.Отборът на Левски не печели нищо от тези съдииски аванти.Монтана още преди 2мача приключиха сезона и нормално играха в тренировачно темпо без да се напрягат много.Затова е дразнеща "организацията" която бяха приготвили от Съдийската комисия.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 май 2010 21:08

Голям майтап! :lol: Сульо - привърженик на ЦСКА, изписва името на Апостола с малки букви! :evil: Прави смешна прогноза за мача ни с Монтана. :lol: Същият сульо не може да изпише правилно ника си, идентичен с името на американски щат. :lol: :lol: Пульо, от един отбор, който от половин година вече не е в "А" група се присмива на моите прогнози 6 кръга преди края на шампионата. Ами без последния мач срещу Сливен (да не викам Дявола) познах на 100%! :) Сега, понеже съм се избъзикал с двамката - жълт картон! А бе младежи - модератори във форума. Научете се да правите разлика между шегата, дори и малко солена да е, и откровените заплахи (фенове на Черно море преди мача с нас), псувните и простотиите по наш адрес (няма да ги изреждам, както и олигофрените - техни автори, те са едни и същи) и т.н. Хайде, лека нощ и бъдете здрави! :) Само ЛЕВСКИ! :)
[offtopic]Канарчо, наистина забрави временно за Еврофутбола. ;) По-добре играй "тука има - тука нема" на Главната :)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 10 май 2010 23:16

TristaNNN написа:Тази победа отваря една врата на нова надежда, след няколко месеца се надявам да разберем какво има зад вратата на днешната победа :roll: ... искрено се надявам тази победа да не е "пирова" ... дано да не е :!:

P.S. Искам да попитам нещо ( не съм мнго сигурен как седят нещата) :И Берое и Левски ще играят на любимия стадион за Лига Европа - няма ли да се получат засечки в програмата :roll:

Ами когато нашето ръководство договаряше стадиона с вашето беше доста вероятно да не играете в Европа,сега обаче наистина нещата стават малко по-сложни :roll: Вероятно ще разменяме мачовете,едната седмица вие домакини,другата ние,смисъл аз говоря за групите,ние сме сигурни за там :mrgreen: за вас не знам :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 10 май 2010 23:23

Enravota написа:...

:lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Снайпер
Контакти:

Мнениеот Снайпер » 11 май 2010 00:06

delpi написа:
Enravota написа:...

:lol: :lol: :lol:

Сигурно защото бяха по-добри от "вас".
С по-резултатна игра, със по-голяма и по-вярна публика, сигурно затова :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Само един стадион е кръстен на агент комунист, това е стадиона в с.Подуене.

Върни се в “Левски”