Новият сезон-нови и тези които напускат Левски.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: Новият сезон-нови и тези които напускат Левски.

Мнениеот Pro-European » 05 май 2010 13:36

Дебне ни нова опасност - Гошо Христов да се върне при нас.

Нападение: Йовов + Христов = кошмар.
Единият - некадърен, другият - малко повече.
Единият - лигльо и без характер, вторият му прави конкуренция.

Ако и това ни споходи, не знам..
Авторът на темата: Ще спре ли..

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 май 2010 13:51

"Некадърният" Йовов e решил толкова мачове на Левски с голове и асистенции, колкото всички любимци-еднодневки като Еньо /на когото есента публиката му скандираше името/, Жо, Зе /дълбока резерва в Донецк/, Ме, Пе и т.н. взети заедно. Йовов е един от последните големи играчи в българския футбол.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 05 май 2010 23:26

drvasko98 написа:"Некадърният" Йовов e решил толкова мачове на Левски с голове и асистенции, колкото всички любимци-еднодневки като Еньо /на когото есента публиката му скандираше името/, Жо, Зе /дълбока резерва в Донецк/, Ме, Пе и т.н. взети заедно. Йовов е един от последните големи играчи в българския футбол.

Мисля, че Ицо Йовов е най-освиркваният играч в историята на Левски.
А гласът на феновете...знаете - е най-важен

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 06 май 2010 11:12

Да, синята публика викаше против Кокала постоянно и носи част от вината Левски да е там, където се намира. С Кокала в отбора имаше поне атмосфера, въпреки част от глупостите, които и той правеше във воденето на мачовете.

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 06 май 2010 11:30

Скандиранията срещу Кокала са били един сезон и това не отнема от имиджа му на голям левскар.

Лигльото Ицо Йовов ни къса нервите вече 14 години. Освиркванията срещу него почнаха преди 14 години и ..не са спирали.
Няма друг такъв случай.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 май 2010 17:17

Pro-European написа:Скандиранията срещу Кокала са били един сезон и това не отнема от имиджа му на голям левскар.

Лигльото Ицо Йовов ни къса нервите вече 14 години. Освиркванията срещу него почнаха преди 14 години и ..не са спирали.
Няма друг такъв случай.

Не съм съгласен за Йовов.
Вкарал е много решаващи голове за любимият тим.
Да, много изспуска .....и то все невероятни положения, но мисля, че с головете си ...ни е донесъл повече радост, от колкото мъка с пропуските си.
Един ден след като се откаже ......аз лично ще се сещам и за двете с умивка ! ... :lol:
Щото няма друг български футболист .....който с лекота да бележи уникални голове ....и с още по голяма лекота да изспуска от уникално лесни ситуации ! .... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 09 май 2010 23:56

За Ицо Йовов съм раздвоен защото Левскарите винаги ще имаме Олимпик Марсилия заради него,а и Лацио също найстина пропуска,но и подава и се бори и има място за разлика от Ники Димитров и Сърмов примерно тази момчета имат качество,но не и характер за съжаление.Мисля че е време за Огнянов,Балтанов,Иса да покажат какво могат + Дани младенов,Старокин,Иво Иванов и Домовчийски и сме бомба

Върни се в “Левски”