Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
M.V.B.

Re: Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Мнениеот M.V.B. » 08 май 2010 11:10

WeReWoLf написа:Напоследък се изговори доста за юношите на клуба, които играят в други български отбори и част от които ще се върнат на "Герена" за новия сезон, а доколко ще им бъде даден шанс за изява е друг въпрос.

Това лято обаче изтичат и договорите за наем на двама други футболисти, а на третия е до зимата, но почти сигурно ще се върне още сега.

Давид Бистрон и Жоро Христов играха в голяма част от мачовете и имаха своя принос за титлата миналия сезон. Тиберканин показа, че има качества, но по една или друга причина не успя да се наложи.

Могат ли според вас въпросните футболисти да бъдат полезни на тима през следващия сезон?

Кратко и ясно - НЕЕЕЕЕ

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 май 2010 14:13

Жоро Христов с нов треньор ще разкрие потенциала си. Аз твърдя че той е по-добър централен нападател от всички които в момента играят в "А" група.Друг е въпроса дали това трябва да ни е критерия.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 май 2010 17:15

delpi написа:
groti написа:
LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.

Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.

Гроти, можем да поспорим по темата Милиев-Бистрон и то доста. Като цяло на фона на целия отбор този сезон Милиев исигра доста добри мачове, почти няма фатални грешки и да изкарваш дърводелеца Бистрон по-добър е малко неумело!

А иначе с Жоро Христов положението беше почти същото като сега с Чилика. Просто всичко е на психологична основа. Наложи им се да се доказват в Левски, когато отбора е в най-тежката криза в историята си и напрежението е огромно, Жоро не го понесе, предполагам същата съдба ще сполети и Чилика, освен ако не се намери някой(президент, треньор или знам ли и аз...) да ни извади от кризата лятото... ако отбора тръгне нагоре, може и на Чилика като цяло да му потръгне.

Явно само аз виждам в Милиев една огромна дупка.Иначе не твърдя,че Бистрон е добър играч..Просто Милиев за мен е много слаб такъв. Както и да е. Колкото и да ми е симпатичен Жоро,му беше дадено достатъчно шанс.При това в ситуация в която на практика беше без конкуренция (говоря за минилия полусезон главно). Е,да публикато го "емна" ,ама както се вижда на играчи като Йовов не им пука от това.
110 години любов!

Потребителски аватар
abiati
Контакти:

Мнениеот abiati » 08 май 2010 17:59

Колега как може да кажеш.че Милиев е дупка... та това е може би единствения ни качествен играч заедно с Гаджев,който е на ниво във почти всички мачове в които играе... за мен Милиев е наистина класен играч...

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 08 май 2010 18:53

Много повече ще се зарадвам да си върнем добрите юноши,отколкото тримата от запаса!

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 08 май 2010 21:06

abiati написа:Колега как може да кажеш.че Милиев е дупка... та това е може би единствения ни качествен играч заедно с Гаджев,който е на ниво във почти всички мачове в които играе... за мен Милиев е наистина класен играч...

Ами това е моето мнение. Няма да хвана да изброявам грешките му от които са падали голове в нашата врата (а,те са много),защото не е честно.Просто аз нямам никакво спокойствие,знаейки че той е в защита. Чуството му за пласиране е безобразно,не е особено бърз,не е стабилен и във въздуха.Фауловете,които извършва пред наказателното също са много често безумни.Страшно рисков играч е за мен.Честно казано,наистина не разбирам какво толкова му харесвате. В пъти по-спокоен се чуствам,когато Топчо е на терена,пък бил той и в най-слабата си форма.Ама,може и аз да греша пък вие да сте прави и той да е наистина добър играч...
110 години любов!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 09 май 2010 15:16

groti написа:
abiati написа:Колега как може да кажеш.че Милиев е дупка... та това е може би единствения ни качествен играч заедно с Гаджев,който е на ниво във почти всички мачове в които играе... за мен Милиев е наистина класен играч...

Ами това е моето мнение. Няма да хвана да изброявам грешките му от които са падали голове в нашата врата (а,те са много),защото не е честно.Просто аз нямам никакво спокойствие,знаейки че той е в защита. Чуството му за пласиране е безобразно,не е особено бърз,не е стабилен и във въздуха.Фауловете,които извършва пред наказателното също са много често безумни.Страшно рисков играч е за мен.Честно казано,наистина не разбирам какво толкова му харесвате. В пъти по-спокоен се чуствам,когато Топчо е на терена,пък бил той и в най-слабата си форма.Ама,може и аз да греша пък вие да сте прави и той да е наистина добър играч...

Гроти, то като цяло перфектен защитник и такъв, който да не греши няма. Примерно Рабех да не би да не правеше грешки? Да не би да нямаше рискови фалове, да не би да беше много бърз, да не би да беше много стабилен във въздуха и т.н.? Но въпреки това беше добър защитник. Единствено се опитвам да се сетя за някакви фатални грешки на Милиев, но не мога.
Мисля, че Милиев и Бензукан са напът да се сработят и да образуват сравнително добра двойка защитници за нашето първенство.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 09 май 2010 21:36

Мисля че Жоро Христов ще ни е полезен , а за Бистрон миналата година когато пипнеше топката настръхвах а Тиберканин с почти нищо не впечетли с престоя си в Левски ;)
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Левски”