Страницата "Сектор Б"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Страницата "Сектор Б"

Мнениеот Умопомрачен » 09 май 2010 19:03

Някой има ли представа защо я няма страницата в момента? Впрочем, то като се влезне става ясно защо я няма, ама дали ще я пускат скоро пак?
Левски София

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Страницата "Сектор Б"

Мнениеот Neron » 09 май 2010 19:13

Умопомрачен написа:Някой има ли представа защо я няма страницата в момента? Впрочем, то като се влезне става ясно защо я няма

:lol: :lol: :lol:
Нямам идея.Сигурно правят промени или подръжка.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 май 2010 20:00

Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам ;)
Изображение

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 09 май 2010 20:01

София Запад са я откачили заради разпространение на мнения, различни от официалните версии!!!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 09 май 2010 20:10

Blue_Lion написа:Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам ;)

:? Тъжно е в какво са го превърнали шайка "левскари". Платени викачи , жалка работа.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 09 май 2010 20:34

честито пичове! Дано се събереме повече хора на последния мач- със Сливен. Не исках да играеме в Европа, заради слабата форма ама ако си го извоюват мястото ще бъда адски щастлив. Дано от сектор Б да се махнат всички продажни фенове!
наздраве на всички
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 09 май 2010 20:52

LoveAndPeace написа:
Blue_Lion написа:Няма я,заради проблемите в Сектора ! Някои хора като изгониха Левскарите от сектора и няма смисъл да се поддържа сайта ! Поне аз така си го обяснявам ;)

:? Тъжно е в какво са го превърнали шайка "левскари". Платени викачи , жалка работа.

Според мен някои от тях дори нямат нищо общо с футбола,но това си е мое мнение,а и не ги познавам лично !

ss_killer,смятам,че с класирането на Левски в Европа ще стане трудно махането на тая сган от Домът на Левскарите,но с оглед очертаващия се пореден евро-провал,дано стане...ще видим ! САМО ЛЕВСКИ :!:
Изображение

Върни се в “Левски”