groti написа:LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.
Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.
Гроти, можем да поспорим по темата Милиев-Бистрон и то доста. Като цяло на фона на целия отбор този сезон Милиев исигра доста добри мачове, почти няма фатални грешки и да изкарваш дърводелеца Бистрон по-добър е малко неумело!
А иначе с Жоро Христов положението беше почти същото като сега с Чилика. Просто всичко е на психологична основа. Наложи им се да се доказват в Левски, когато отбора е в най-тежката криза в историята си и напрежението е огромно, Жоро не го понесе, предполагам същата съдба ще сполети и Чилика, освен ако не се намери някой(президент, треньор или знам ли и аз...) да ни извади от кризата лятото... ако отбора тръгне нагоре, може и на Чилика като цяло да му потръгне.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...