Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Re: Бистрон, Жоро Христов и Тиберканин

Мнениеот london_hools » 07 май 2010 20:37

BoB0 написа:Бистрон го закупиха преди месец, Жоро Христов договора му за наем е за 1 година, не за полувин... Тиберканин става свободен агент. Никой от тях няма място на Герена + 90% от сегашния отбор и 100% от ръководството.

to4no taka i ne si zaslujava da se diskutira za tezi nekadurnici

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 07 май 2010 20:38

groti написа:
LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.

Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.

Бистрон докато се обърне мача ще свърши.Един бърз нападател да е срещу него и няма да знае какво става.

Потребителски аватар
dudu
Контакти:

Мнениеот dudu » 07 май 2010 20:56

maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?

нула

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 07 май 2010 21:04

groti написа:
LaRgO написа:Бистрон и Тиберканин с абсолютно нищо не биха помогнали на отбора.Малко вероятно е да ги върнат.И за резерви на резервите не стават.

Бистрон е маааалко по-добър от Милиев.Друг въпрос е,дали Милиев е някакъв стандарт по който да оценяваме.Принципно Жорката ми е симпатичен,но не мисля,че той самия има бъдеще при нас.Явно просто не можа да разгърне потенциала си.Сега е безмислено да се мъчим взаимно.Другите двама се оказаха поредните безумни трансфери.

Бистрон ако е по-добър от Милиев, значи и аз съм по-добър! Този беше (е) пълно дърво! Не може професионален футболист да не може да спре топката!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 07 май 2010 21:15

И 3-мата нямат място в Левски.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 07 май 2010 21:25

Най-добре е и тримата да не се връщат...изобщо да не припарват до Герена :lol: :lol:
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2010 22:01

Добре .....с тия не се ли разделихме окончателно ?
Освен Христов .....той си е под наем, но колкото и странно да звучи, аз смятам, че може да помогне на Левски.
Особенно .....ако имаме нов треньор от новия сезон.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 07 май 2010 23:38

Бисторн беше сърцат след мача със Жилина плачеше цяла вечер в беседката пред входа му.И два гола вкара.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 08 май 2010 00:11

groti написа:

Гроти, можем да поспорим по темата Милиев-Бистрон и то доста. Като цяло на фона на целия отбор този сезон Милиев исигра доста добри мачове, почти няма фатални грешки и да изкарваш дърводелеца Бистрон по-добър е малко неумело!

А иначе с Жоро Христов положението беше почти същото като сега с Чилика. Просто всичко е на психологична основа. Наложи им се да се доказват в Левски, когато отбора е в най-тежката криза в историята си и напрежението е огромно, Жоро не го понесе, предполагам същата съдба ще сполети и Чилика, освен ако не се намери някой(президент, треньор или знам ли и аз...) да ни извади от кризата лятото... ако отбора тръгне нагоре, може и на Чилика като цяло да му потръгне.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
madghoul
Контакти:

Мнениеот madghoul » 08 май 2010 03:26

dudu написа:
maximalniq написа:Има ли някой информация колко гола е вкарал Жоро Христов докато бе под наем ?

нула

има записани 2 мача за Висла Краков
- 1вия мач влиза като резерва в 67 минута;
- 2рия мач играе 50 минути като титуляр и се отчита с 3 греди ;)
п.с. след това не е влизал в игра
1968 Левски-ЦСКА 7:2
1994 Левски-ЦСКА 7:1
1998 Левски-ЦСКА 5:0
Изображение

Върни се в “Левски”