Левски турне
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски турне
Добре звучи,но България не е на запад ! Плюс това представяш ли си как борат ше даде пари за транспорт...

- levskioleole
- Контакти:
борат е ясен:)))
- paceto
- Контакти:
Да не си искал да напишеш 1500 - 2000 души 

Идеята е много добра, но за съжаление не е реална
Като цяло народът се отдръпна от родния футбол. Според мен вината е в играчите, а не в хорицата. Писнало им е да гледат разни гелосани и татуирани манекенчета в барове и дискотеки, и на следващия ден - безидейни и бездарни, морни и тромави, изпълнени със злоба ( но не и спортна
) към съдии и противници.
Освен това как си представяте при един приятелски мач Цска - Дунав Русе, или Левски - Етър ВТ примерно, да има интерес

Като цяло народът се отдръпна от родния футбол. Според мен вината е в играчите, а не в хорицата. Писнало им е да гледат разни гелосани и татуирани манекенчета в барове и дискотеки, и на следващия ден - безидейни и бездарни, морни и тромави, изпълнени със злоба ( но не и спортна

Освен това как си представяте при един приятелски мач Цска - Дунав Русе, или Левски - Етър ВТ примерно, да има интерес

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- metodito
- Контакти:
За Търново съм сигурен, че ще се напълни стадиона за една контрола м/у двата отбора. Като играхме за Купата преди 3-4 години, "Ивайло" се пръскаше по шевовете. Много добра идея, но българските отбори смятат "маркетинг" за вид картоф и не се ззанимават с такива идеи. Сериозни хора са те.
Би било и добре за самочувствието на "виолетовите". Ми дано някой отговорен чете форума.
Би било и добре за самочувствието на "виолетовите". Ми дано някой отговорен чете форума.
ИДЕЯТА Е МНОГО ДОБРА МИСЛЯ ЧЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=RFWDi4l2Moo вашите три звезди са само статистика,нашето име е ЛЕГЕНДА И СЛАВА
- Captain Stottlemeyer
Идеята по мое скромно мнение принципно е много добра.
Нищо не пречи да се опита, пък макар и само с 1-2 мача на първо време. Много по-добре ще бъде за самите играчи, особено за по-младите, да играят дори в контроли пред повече публика. Проблем ще бъде натрупаната известна излишна умора у играчите от пътуване, макар че ако отборът се установи на лагер примерно във Велико Търново, спокойно би могъл да прескочи за 2-3 часа до всеки град в Северна България. Освен това, могат да се спестят известни средства от пътуване в чужбина, защото през лятото няма нужда да се ходи на топло в Анталия, Агиа Напа и пр. Предполагам, че възстановителните процедури няма да бъдат проблем. Нека да се опита.
Както е казал Казанова: Не можеш да изчукаш всички жени на този свят, но поне трябва да се опиташ! 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Идеята много ми харесва
За Велико Търново съм сигурен , че ще има поне 5000 на трибуните - това сигурно е най-левскарския град (Асеновград също)

аве вие бавноразвиващи ли сте?!??!?!?!?!?!?!?!?! "турне" ОМГ
Май много се вживяхте 

On me dit que le destin se moque bien de nous...
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout
Qu'il ne nous donne rien et qu'il nous promet tout