Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ясен е новият старши треньор на Левски-Мнение и коментари
Какъв ти Джанини? Повече прилича на Енрико Пичоне 

Един картоф, една чорба, един коптор!
С Ясен Гонзо ще се опита да приложи изпитаната система Сираков-Стоилов.Всичко ще решава Гонзо,но няма да има такова напрежение в/у него.Може да се окаже и успешен ход.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
Който и да ни е треньор с това ръководство няма да постигне нищо. Докато не се върне Наско Сираков, а с него и Мъри, нищо добро не ни чака.
Иначе Ясен е 100 пъти по добре отколкото Гонзо. Дано сглоби отбор, който да не ни срами както този сега
Но аз чудеса от него не очаквам!
Иначе Ясен е 100 пъти по добре отколкото Гонзо. Дано сглоби отбор, който да не ни срами както този сега

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
batbozho написа:С Ясен Гонзо ще се опита да приложи изпитаната система Сираков-Стоилов.Всичко ще решава Гонзо,но няма да има такова напрежение в/у него.Може да се окаже и успешен ход.
Гонзо е далеч от Сираков като ръководител...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Трагедия!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
е това вече е върха ........ 

А Честито!!! Да видите как е !:mrgreen:

Преди време имаше една подобна тема
gong/viewtopic.php?f=34&t=44605&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D1%8F%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2
Явно човека е очаквал нещо подобно,или има източник
gong/viewtopic.php?f=34&t=44605&st=0&sk=t&sd=a&hilit=%D1%8F%D1%81%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2
Явно човека е очаквал нещо подобно,или има източник

- blue magic
- Контакти:
Макар, че игра за кратко в ЛЕВСКИ, си личеше че е интелигентен футболист. Има опит като треньор в България, познава играчите, обстановката и прави впечатление на разумен и находчив.
Вариантът Джанини да ни стане треньор ми се струва удачен.
Проблемът обаче остава селекцията, защото отвсякъде се вижда, че нямаме класни футболисти. Без 4-5 добри нови попълнения не мисля, че дори и с нов треньор ще подобрим играта си.
Вариантът Джанини да ни стане треньор ми се струва удачен.
Проблемът обаче остава селекцията, защото отвсякъде се вижда, че нямаме класни футболисти. Без 4-5 добри нови попълнения не мисля, че дори и с нов треньор ще подобрим играта си.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!