Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 31 авг 2025 23:32

1914.1902 написа:
peliforewer написа: :) :) Най- постоянен си в рубриката ...Добро утро, аз съм вашата кака ..., има интерес от тримата ти фена.Само един левскар ли постоянно се държи неуважително, на прима виста мога да изброя поне трима- четирима.

Не е трудно, ако някой не ти харесва - блокирай го, а ако тези трима-четирима нарушават правилата - докладвай ги.

Мен докладваха ли ме или избиваше комплекси.Нали ми цитираше винаги правилника, защо не го изпълняваш ами разчиташ на доносници.Това беше от мен, хубава вечер на модератори и доносници, явно са много важни в този форум.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 сеп 2025 00:07

Изчезвай с 200 км/ч, на никого не липсваше известно време, няма да липсваш и занапред! Нито си фактор, нито си име, нито си умен, нито нещо може да се научи от теб - просто форумен пълнеж, с него и без него...
Форумът няма нужда от дърти, радикализирани, мазни припоци-манипулатори. Думкат любимото ти Тире, докато Левски се движи добре, и веднага събра границите и го удари сърдитко, нали? Мишка си беше, мишка и ще си останеш.
Не разбрах защо и с какво ти е виновен 1914.1902?
В тоя ред на мисли, такива мазньовци като тебе трябва да благодарите на Модор и Припошки_47, че не ми се вързаха на акъла да ме направят модерач, когато се натисках за такъв (тогава с най-чисти помисли и родолюбиви към форума чувства!), че в момента, след тия нападки към 1914.1902 щях да те пратя "на почивка" до края на живота ти. :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 сеп 2025 00:41

TristaNNN написа:Изчезвай с 200 км/ч, на никого не липсваше известно време, няма да липсваш и занапред! Нито си фактор, нито си име, нито си умен, нито нещо може да се научи от теб - просто форумен пълнеж, с него и без него...
Форумът няма нужда от дърти, радикализирани, мазни припоци-манипулатори. Думкат любимото ти Тире, докато Левски се движи добре, и веднага събра границите и го удари сърдитко, нали? Мишка си беше, мишка и ще си останеш.
Не разбрах защо и с какво ти е виновен 1914.1902?
В тоя ред на мисли, такива мазньовци като тебе трябва да благодарите на Модор и Припошки_47, че не ми се вързаха на акъла да ме направят модерач, когато се натисках за такъв (тогава с най-чисти помисли и родолюбиви към форума чувства!), че в момента, след тия нападки към 1914.1902 щях да те пратя "на почивка" до края на живота ти. :arrow:

Пускай донос : :) , ти също не си много умен щом не си станал модерач, но за доносник си идеален :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 01 сеп 2025 01:35

Halo написа:Айдеее, едното ЦСКА го бихме, да идват следващите. :)

Тук клишето ‘Внимавай какво си пожелаваш’ не влиза, а направо се блъска с двеста!
Do Something Different!

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 01 сеп 2025 06:54

1914.1902 написа:
NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

Щото се намесват избирателно!
И толерират някои хора!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 сеп 2025 07:32

AntonToni написа:
1914.1902 написа:

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

И толерират някои хора!

Щото не всички са припоци. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 01 сеп 2025 07:36

Цената много мълчалив...Гузен ли е, що ли?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 07:44

AntonToni написа:
1914.1902 написа:

И толерират някои хора!

Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.

Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 07:47

peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа: :) :) Най- постоянен си в рубриката ...Добро утро, аз съм вашата кака ..., има интерес от тримата ти фена.Само един левскар ли постоянно се държи неуважително, на прима виста мога да изброя поне трима- четирима.

Не е трудно, ако някой не ти харесва - блокирай го, а ако тези трима-четирима нарушават правилата - докладвай ги.

Мен докладваха ли ме или избиваше комплекси.Нали ми цитираше винаги правилника, защо не го изпълняваш ами разчиташ на доносници.Това беше от мен, хубава вечер на модератори и доносници, явно са много важни в този форум.

Какъв комплекс може да имам? Просто следвам правилника и съм видял нарушение от твоя страна. Днес отново те гледам си решил да обиждаш, но иначе мрънкаш от това каква е дейността на другите в този форум и какво правят модераторите.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 07:50

tmanolov написа:Тук има един фен на ЦСКА - реборна, и той не е гонен, всички други сте припоци. Даже си е доста лабава админската работа, аз бих бил по-строг

Вярно е много лабава админската работа в тази тема. Няма го Модор, който пращаше потребителите на банановия остров за по една година. Велик човек. 8-)

Върни се в “Левски”