Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
miro_rz написа:Пак не си пиете хапчетата. Кокорчо мерна ли се на Прайда?
А, копейките браните ли народната ислямска република Иран и дъртия психясъл бумкерски плъх Питлер? Там и хапчета не помагат.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Вече се убедих,че най-спрелите хора,са от ППДБ!
Тия са неспасяеми :mrgreen:
AntonToni написа:Вече се убедих,че най-спрелите хора,са от ППДБ!
Така е, а аз познавам припок-пепедейбераст и е от тарторите на агитката ви :geek:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:AntonToni написа:Вече се убедих,че най-спрелите хора,са от ППДБ!
Така е, а аз познавам припок-пепедейбераст и е от тарторите на агитката ви :geek:
Припок,мрипок,най лошата комбинация е
полово неорентиран лефскар пепедейбераст!
Пп.Тия ако разтурят коалицията,ДБ никъв шанс да влязат в парламента,а ППто макс 12 и то при късмет!
AntonToni написа:Вече се убедих,че най-спрелите хора,са от ППДБ!
Влиянието на кръвожадния ви дърт детеубиец Путлер върху психиката ви е пагубно.Да си копейка е диагноза. Копейка да говори за патриотизъм е все едно припок да говори за "вярност до гроб".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
slash1912 написа:ivan56 написа:Сега за часовете и дните на мачовете ще се намеси и телевизията и ще стане приказка.
Някои отбори играят само събота и неделя по хладно,за другите остават понеделник и петък от 17:00 :lol:
После се чудим ,защо стадионите са празни!
Стадионите са празни, защото качеството на "продукта" футбол е много лошо. Другото по-лошо е, че привържениците са любители на тенекета. Ей ти живия пример - припоците. Цяла година посещаемост за резил, обаче за финалчето се припознаха като Тирето на народа. Ама било работен ден, ама било в толкова часа, ама времето такова и онакова - има ли тенеке, има и посещаемост. Няма ли тенеке - виновни са БФС и програмата, телевизията, рекламите, лошите условия на стадионите и т.н.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- obi4am_pirin
- Контакти:
https://youtu.be/RGNMw-cvaBY?si=jCu1hfoUd4bwOl4_
От гонзо толкова
От гонзо толкова
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Ей го,казах аз ,че са спрели.
За тях има два вида хора, едните са с ППДБ,другите са с Путин,трети вариант няма.
Малоумна работа :mrgreen:
За тях има два вида хора, едните са с ППДБ,другите са с Путин,трети вариант няма.
Малоумна работа :mrgreen: