Страница 1 от 1

Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 13 юли 2017 14:25
от casUALino
Хора, не следя отблизо новините. Нищо не се чува. Ще имаме ли обединен отбор във В група? Ще дойде ли деня в който ще изгоним янко Ага от дома ни?

Re: Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 13 юли 2017 15:27
от v77ko
Слушах интервю на един от управителния съвет за съжаление това което чух е пълна трагедия, водят се разговори и до там, клубът е без стадион за да започне участие в първенството за съжаление не се вижда светлина в тунела, самият тунел се оказа че е безкраен, лично за себе си съм изгубил надежда да се случи нещо хубаво със Спартак.

Re: Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 14 юли 2017 15:05
от Готвача
Единственото което може да изгони агата е трап 2 метра дълбок.Но от поне 5-6 години тръбя че Коритото няма да остане стадион,а ще се превърне в нещо друго,напук на закона,постановяващ че спортен обект не може да сменя предназначението си.Засега работите отиват точно в тази посока.Няма нищо случайно във факта че няма инвеститор за Спартак в града на ТИМ.От групировката искат да лапнат това апетитно местенце на центъра на Варна и ще успеят.В тази мафиотска държава нищо и никой не може да ги спре.Нещото което може да съществува,ще играе някакви мачове на Локомотив и дотам.Освен ако не се преместят да играят в Аксаково примерно.Схемата според мен е че се строи голям градски стадион на който да играят мачовете си Черно море и Спартак,но срещу заплащане.След толкова години упорито не инвестиране на пари в Тича,си мисля че моряшкия стадион върви в същата посока по същата схема.

Re: Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 15 юли 2017 13:32
от icko65
Готвача написа:Единственото което може да изгони агата е трап 2 метра дълбок.Но от поне 5-6 години тръбя че Коритото няма да остане стадион,а ще се превърне в нещо друго,напук на закона,постановяващ че спортен обект не може да сменя предназначението си.Засега работите отиват точно в тази посока.Няма нищо случайно във факта че няма инвеститор за Спартак в града на ТИМ.От групировката искат да лапнат това апетитно местенце на центъра на Варна и ще успеят.В тази мафиотска държава нищо и никой не може да ги спре.Нещото което може да съществува,ще играе някакви мачове на Локомотив и дотам.Освен ако не се преместят да играят в Аксаково примерно.Схемата според мен е че се строи голям градски стадион на който да играят мачовете си Черно море и Спартак,но срещу заплащане.След толкова години упорито не инвестиране на пари в Тича,си мисля че моряшкия стадион върви в същата посока по същата схема.

За Тича забрави..

Re: Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 12 сеп 2017 12:18
от MrSuperman
Футболът на североизток е толкова изостанал, което е много жалко. Отбори с традиции, като Спартак и Добруджа се мъчат. Пожелавам ви момчета най-накрая да случите на президент и да се завърнете сред най-силните.

Re: Ще има ли Спартак този сезон?

Публикувано: 16 окт 2017 19:43
от miro_rz
След подкрепата на агитката от Разград , и тези на Пирин и Ботев се включиха . Дано община Варна се събуди най сетне !