powerful написа:Каква е целта на темата? Не ви ли писна? Мисля, че темата е за коша
+1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
powerful написа:Каква е целта на темата? Не ви ли писна? Мисля, че темата е за коша
hd29 написа:100 000 лв за пето място а някои казват ,че сме били бедна държава
ntodorov написа:hd29 написа:100 000 лв за пето място а някои казват ,че сме били бедна държава
Мога да ти посоча поне 5 - ма ритнитопковци в нашата БГ, които взимат тези пари на всеки 6 месеца.
stoyankd написа:powerful написа:Каква е целта на темата? Не ви ли писна? Мисля, че темата е за коша
Темата си много хубава и отново трябва да си дадем сметка в каква държава живеем. Днес излезе още една новина- за болните от рак на млечната жлеза, на които им е отказано лечение поради липса на средства!? Преди месец разбрахме, че премиите, които дава родното министерство на спорта на олимпийците ни са 4ти в света след тези на Русия, Беларус и Казахстан. Няма лошо, имали пари, дали. На фона на премията на Сани идва новината, че в САЩ дават по 25 хил. долара за титла.
stoyankd написа:powerful написа:Каква е целта на темата? Не ви ли писна? Мисля, че темата е за коша
Темата си много хубава и отново трябва да си дадем сметка в каква държава живеем. Днес излезе още една новина- за болните от рак на млечната жлеза, на които им е отказано лечение поради липса на средства!? Преди месец разбрахме, че премиите, които дава родното министерство на спорта на олимпийците ни са 4ти в света след тези на Русия, Беларус и Казахстан. Няма лошо, имали пари, дали. На фона на премията на Сани идва новината, че в САЩ дават по 25хил. долара за титла.
bastuna2003 написа:ntodorov написа:hd29 написа:100 000 лв за пето място а някои казват ,че сме били бедна държава
Мога да ти посоча поне 5 - ма ритнитопковци в нашата БГ, които взимат тези пари на всеки 6 месеца.
Целия отбор на Крейзитата, 7-8 човека от Ботев и по 4-5 от ЦСКА и Левски
морални щампиони написа:stoyankd написа:powerful написа:Каква е целта на темата? Не ви ли писна? Мисля, че темата е за коша
Темата си много хубава и отново трябва да си дадем сметка в каква държава живеем. Днес излезе още една новина- за болните от рак на млечната жлеза, на които им е отказано лечение поради липса на средства!? Преди месец разбрахме, че премиите, които дава родното министерство на спорта на олимпийците ни са 4ти в света след тези на Русия, Беларус и Казахстан. Няма лошо, имали пари, дали. На фона на премията на Сани идва новината, че в САЩ дават по 25хил. долара за титла.
То и лупи даваше преди няколко години премия от 1 млн., ако ЦСКА станат шампиони като знаеше, че е невъзможно., Чаткаш ли ми мисълта или си ограничен умствено? Спортистите на САЩ ще изкарат поне 1 млн. долара от спонсорски договори или реклами или двете заедно!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост