Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Туристи ли са нашите олимпийци в СОЧИ?

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 17:00

pomiqr135 написа:Ако нашите олимпийци са турусти в Сочи, то 90% от вас какви се явявате в тази държава и изобщо планета? С какво допринасяте за развитието й? Не следва ли да се хванете дружно за ръчичка, да си вържете колективно по една верига, да си сложете едно бетонно блокче около врата и да се хвърлите в Черно море?

Нали трябва да има и такива като нас - да осигуряват екскурзийките на хокейния ни отбор при жените, които едвам се задържат на кънките и залитат да не паднат.. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 фев 2014 17:07

pomiqr135 написа:Ако нашите олимпийци са турусти в Сочи, то 90% от вас какви се явявате в тази държава и изобщо планета? С какво допринасяте за развитието й? Не следва ли да се хванете дружно за ръчичка, да си вържете колективно по една верига, да си сложете едно бетонно блокче около врата и да се хвърлите в Черно море?

Олимпийците ни с какво допринасят за развитието на планетата? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 фев 2014 17:09

Alex написа:Нали знаете как няма успели българи в България, а всички постигат успехите си в чужбина... ето заради тази тема е... Олимпийците ни са смешни, Бербатов е смешен нападател, в тоя същия форум, ако разгледате старите теми, ще видите как Гришо и Цвети са супер безперспективни и как са си пропилели таланта и нищо няма да излезе от тях... примери до безкрай... много прост народ сме. нищо не сме свършили през живота си и затова никога не уважаваме труда на другия ;)

Я, само кажете по коя програма е Олимпиадата, че досега не ми беше останало време да я гледам : )

БНТ, БНТ2, БНТ свят, ТВ+, Филм+ НД, Филм+

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 09 фев 2014 17:09

Аз само искам да кажа, че от нашите данъци е платено вашето образование... като гледам някои мнения... абе, върнете си ни парите :mrgreen:

пп мерси за отговора за телевизиите : )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 17:15

Alex написа:Аз само искам да кажа, че от нашите данъци е платено вашето образование... като гледам някои мнения... абе, върнете си ни парите :mrgreen:

Образуванието е за всички, докато от квотите за т.нар. екскурзии се възползват шепа пара-олимпийци...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 фев 2014 17:16

RedeviL написа:
Alex написа:Аз само искам да кажа, че от нашите данъци е платено вашето образование... като гледам някои мнения... абе, върнете си ни парите :mrgreen:

Образуванието е за всички, докато от квотите за т.нар. екскурзии се възползват шепа пара-олимпийци...

Не бъркай параолимпийците ни с гореспоменатите туристи. Първите поне се представят достойно, когато отидат на състезания.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 17:19

rhaegar написа:
RedeviL написа:

Не бъркай параолимпийците ни с гореспоменатите туристи. Първите поне се представят достойно, когато отидат на състезания.

Така е! Извинявам се, мисех да си едитна мнението, но ти ме поправи.

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 09 фев 2014 17:21

Щом са покрили нормативните заслужават да сa там!!! Какво правят 90% от българските отбори в ервропейските клуни турнири? Същото, покрили са нормативите и са там.
Последна промяна от krum_strashni на 09 фев 2014 17:24, променено общо 1 път.

krum_strashni

Мнениеот krum_strashni » 09 фев 2014 17:23

Образуванието, red devil кърти

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2014 17:33

krum_strashni написа:Образуванието, red devil кърти

За това ли се хвана!?? Големи сте учители! Чувствам се като в класната стая по бългаски език, а учителят ми (който не знае, че всяко изречение в българския език завършва с един от следните препинални знаци - точка, въпросителен или удивителен) ме порицава пред всички деца... :oops:

Върни се в “Сочи 2014”