Извоюва си победата Форкад, но ме е яд, че той спечели. Не ми харесват подобни наперени спортисти.
Яд ме е и за Льолегелк, който след онова падане тотално потъна в класирането, а имаше голям шанс да се бори за медал.
Сочи 2014- ден 3-ти
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Сочи 2014- ден 3-ти
Последна промяна от Niksh0 на 10 фев 2014 17:38, променено общо 1 път.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
- shotgun blues
- Контакти:
Браво на Моравец и Беатрикс.ФУРКАД не ме кефи,ама си е класа.
Очаквах медал от ШИПУЛИН,ама пълен провал.
Нашите имали смисъл да си хабим клавиатурите ?????????
ПЪЛНИ ТУРИСТИ
Очаквах медал от ШИПУЛИН,ама пълен провал.
Нашите имали смисъл да си хабим клавиатурите ?????????
ПЪЛНИ ТУРИСТИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Niksh0 написа:Извоюва си победата Форкад, но ме е яд, че той спечели. Не ми харесват подобни наперени спортисти.
Яд ме е и за Льолегелк, който след онова падане тотално потъна в класирането, а имаше голям шанс да се бори за медал.
Нейтън Смит също страхотно състезание, общо една грешка за 6 стрелби.
Бьорндален днес с 3 грешки е на 25 секунди......една по-малко и щеше да е шампион.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Супер състезание за Мартен Фуркад и съм доволен,че точно той спечели,яд ме е за Бьорндален,че не можа да се пребори за бронза !
- milen.hristov
- Контакти:
Българинът Красимир Анев приключи преследването на 48-о място, а другият ни представител – Владимир Илиев на 55-о.
Не е за вярване колко сме жалки, но при положение че не е ясно дали въобще има държава -толкова.
За мен по важният въпрос е, дали мин на спорта ще даде ли отчет как са изхарчени 20 000 000 лв, да се види парите изпрани ли са, чиновници ли са ги взели тия пари, спортистите ли са ни най-големите некадърници
За мен по важният въпрос е, дали мин на спорта ще даде ли отчет как са изхарчени 20 000 000 лв, да се види парите изпрани ли са, чиновници ли са ги взели тия пари, спортистите ли са ни най-големите некадърници
- Udoji90
- Контакти:
Яко преследване се получи до последната стрелба. Този път може би най-добрият състезател спечели. Французите трябва да са много доволни, след като двама техни представители влязоха в трйката. Също и чехите, които и в двете дисциплини до момента имат медалист. И мен много ме е яд за падането на Льогелек, иначе като нищо можеше да вземе медал. Бьорндален отново е направил много силно бягане, щом с 3 грешки остана близо до бронза. Нашите пак се прецакаха заради многото грешки при стрелбите. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- milen.hristov
- Контакти:
Отборът на Холандия окупира почетната стълбичка на 500 метра в бързото пързаляне с кънки. Мичел Мюлдер спечели златото на Олимпиадата в Сочи. Големият шампион на „лалетата“ завърши с време 69,31 секунди.
След него се нареди Ян Смекенс на 0,01 след първия. Бронзът остана за Роналд Мюлдер, брат-близнак на победителя в дисциплината - Мичел Мюлдер, който остана на 0,15 секунди след своя роднина.
Тези холандци наистина много радват. Каква искрена радост беше след финиша, да им завиди човек. Браво, наистина бяха страхотни
- milen.hristov
- Контакти:
Per Spett вече ми е любимец при бабуните на фрийстайла