Сочи 2014- ден 6-ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Сочи 2014- ден 6-ти

Мнениеот shotgun blues » 13 фев 2014 18:24

Единствената представителка на Того в ски бягането Матилдe Амиви Петитжан остана доволна от своето представяне в индивидуалното на 10 километра класически стил на Олимпиадата в Сочи.

Състезателката е оптимист за бъдещето си и дори вече се настройва за медал след четири години – на Игрите в Южна Корея.

Матилдe Амиви Петитжан живее и тренира във Франция. 19-годишната състезателка записа 68-о място в надпреварата.

„Мисля, че в родината ми много се вълнуват за мен и са доволни от представянето ми. Същото мога да кажа за семейството си, което ме подкрепя през цялото време. По време на Олимпиадата ме подкрепиха много хора. Ще продължавам да се занимавам със ски бягане и се надявам, че ще мога да се класирам за втора Олимпиада. Там искам да се боря за златото“, разкри плановете си Матилдe Амиви Петитжан.

Ето затова говорим.От Того пуснала се и вече мечтае за титлата :lol: а нашите почиваха за да спестят сили :lol: :lol:
С това 68 място тя е на равно ,че и по-напред от някои от нашите биатлонисти и т.н :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 18:25

ros написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
rhaegar написа:Много го разбирам тези животинчета зимните спортове, факт :mrgreen: :mrgreen:

Плюшченко ще кърти ли днес? Хуахауа след тия 11 ли колко операции ако вземе медал.. не знам.. още повече чух, че и сега имал проблеми с гърба.. Макар че от него всичко може да се очаква, старо куче е той...

Плюшченко се е ОТТЕГЛИЛ и няма да се състезава!!!

Е преди няколко дена четох, че ще участва.. самия той беше казал, че се надява на медал.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:26

ros написа:
rhaegar написа:Много го разбирам тези животинчета зимните спортове, факт :mrgreen: :mrgreen:

Плюшченко ще кърти ли днес? Хуахауа след тия 11 ли колко операции ако вземе медал.. не знам.. още повече чух, че и сега имал проблеми с гърба.. Макар че от него всичко може да се очаква, старо куче е той...

Е преди няколко дена четох, че ще участва.. самия той беше казал, че се надява на медал.

Това пише в официалните списъци на състезанието
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 18:29

ros написа:
ros написа:

Това пише в официалните списъци на състезанието

Taка става като се информирах от сайта на БНТ :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:31

shotgun blues написа:
Единствената представителка на Того в ски бягането Матилдe Амиви Петитжан остана доволна от своето представяне в индивидуалното на 10 километра класически стил на Олимпиадата в Сочи.

Състезателката е оптимист за бъдещето си и дори вече се настройва за медал след четири години – на Игрите в Южна Корея.

Матилдe Амиви Петитжан живее и тренира във Франция. 19-годишната състезателка записа 68-о място в надпреварата.

„Мисля, че в родината ми много се вълнуват за мен и са доволни от представянето ми. Същото мога да кажа за семейството си, което ме подкрепя през цялото време. По време на Олимпиадата ме подкрепиха много хора. Ще продължавам да се занимавам със ски бягане и се надявам, че ще мога да се класирам за втора Олимпиада. Там искам да се боря за златото“, разкри плановете си Матилдe Амиви Петитжан.

Ето затова говорим.От Того пуснала се и вече мечтае за титлата :lol: а нашите почиваха за да спестят сили :lol: :lol:
С това 68 място тя е на равно ,че и по-напред от някои от нашите биатлонисти и т.н :lol:

Абе вие четет ли или само си точите лигите. Давате ли си сметка как приемат австрийци и германци световната титла за младежи на Влади Зогравски след като нямаме даже шанца. И онзи другия от Того с шейните от 10 години ТРЕНИРА В ГЕРМАНИЯ ама ние щот сме много убави и тези от Того не ги броим. Слезте на земята и разберете, че тези момчета и момичета за да са там са си го заслужили и харесва ли ви или не показали са, че дори и последни мястото им е там
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 13 фев 2014 18:32

ros написа:Слезте на земята и разберете, че тези момчета и момичета за да са там са си го заслужили и харесва ли ви или не показали са, че дори и последни мястото им е там

Важи за тия, дето излизат и участват.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:34

ШОК ЗА РУСИЯ!!! Легендарният Евгени Плюшченко се отказа от Олимпиадата в Сочи! Новината стана факт само преди няколко минути по време на тренировката. Руснакът е опитал скок, след който се е хванал за кръста явно, чувствайки болки в гърба. Плюшченко веднага разговаря с треньора си Алексей Мишин и със съдията, след което последва отказването.

Това е голям удар върху амбициите на Русия, която остана без участник при мъжете. Ако Плюшченко се бе отказал ден или няколко дни по-рано, можеше да бъде избран негов заместник. Днес обаче вече е късно.

Плюшченко стана олимпийски шампион в отборната надпревара по-рано в Сочи, той има и един олимпийски медал от Торино 2006 година, както и още два медала (сребро от Солт Лейк Сити 2002 година и сребро от Ванкувър 2010, когато загуби битката с Лисачек).

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:38

ros написа:Слезте на земята и разберете, че тези момчета и момичета за да са там са си го заслужили и харесва ли ви или не показали са, че дори и последни мястото им е там

Важи за тия, дето излизат и участват.

Те вече излязоха... имат и още стартове. А всички дето говорите така, отказвали ли сте се да се явите на някой изпт в университета, щото не сте добре подготвени? Не съдете без да сте опитали да намерите аналогична случка със самите себе си... ОПС, то голяма част от тук едва ли са били абитуриенти даже

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 13 фев 2014 18:38

ros написа: Едно е ясно - щафетата ни ще запише топ 20 и това ще е едно от най-предните ни класирания.

От 23 отбора :mrgreen: Целта трябва да е топ 12. За топ 10 в сегашното ни състояние е непостижимо.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 фев 2014 18:42

Federer91 написа:
ros написа: Едно е ясно - щафетата ни ще запише топ 20 и това ще е едно от най-предните ни класирания.

От 23 отбора :mrgreen: Целта трябва да е топ 12. За топ 10 в сегашното ни състояние е непостижимо.

Съгласен съм... Чисто статистически говоря... След време няма да те питат колко отбори бяха а на кое място си завършил

Върни се в “Сочи 2014”