Иначе днес очаквам титли за САЩ при жените и Норвегия при мъжете в ски бягането. Женското преследване в биатлона също ще е лудница.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
MyAngel написа:Прибирайте ги, стига сме брали срам!
rhaegar написа:То като гледам, към 12:35 днес ще приключи българското участие за деня![]()
Иначе днес очаквам титли за САЩ при жените и Норвегия при мъжете в ски бягането. Женското преследване в биатлона също ще е лудница.
rhaegar написа:То като гледам, към 12:35 днес ще приключи българското участие за деня![]()
ss_killer написа:колеги, бях участник във фарса във ванкувър и да ви кажа за спортист с желание за победа понесох сериозни психологически удари заради тва безумие. Пълно пилеене на средства са зимните олимпийски и параолимпийски игри. Не мога да кажа повече.
ros написа:ss_killer написа:колеги, бях участник във фарса във ванкувър и да ви кажа за спортист с желание за победа понесох сериозни психологически удари заради тва безумие. Пълно пилеене на средства са зимните олимпийски и параолимпийски игри. Не мога да кажа повече.
Поздравления за смелоста да кажеш, че си участвал и си се пробвал. Няма значение в кой спорт е. Хубаво е да обясниш на всички как се чувства човек, който е плют заради това, че просто иска да осъществи мечтата си. Респект
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост