Сочи 2014- ден 4-ти

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Сочи 2014- ден 4-ти

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2014 09:08

То като гледам, към 12:35 днес ще приключи българското участие за деня 8-)

Иначе днес очаквам титли за САЩ при жените и Норвегия при мъжете в ски бягането. Женското преследване в биатлона също ще е лудница.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 11 фев 2014 09:08

MyAngel написа:Прибирайте ги, стига сме брали срам!

Да ги прибират и заедно с тях да прибират и Кедъра , че не мога вече да му трая глупостите .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 11 фев 2014 09:12

rhaegar написа:То като гледам, към 12:35 днес ще приключи българското участие за деня 8-)

Иначе днес очаквам титли за САЩ при жените и Норвегия при мъжете в ски бягането. Женското преследване в биатлона също ще е лудница.

в кънкибягането Холандия ще продължи да гази ,в шейните - Германия .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 11 фев 2014 09:30

Циркът с българските олимпийци в Сочи продължава с пълна сила. След като в досегашните състезания нашите се напреварваха кой да бъде с по-задно класиране, от вчера те започнаха нова мода. Първо Андрей Гридин се отказа от участие на 15 километра индивидуален старт в ски-бягането, и вместо това ще тества ските на Веселин Цинзов. Тази сутрин пък стана ясно, че Цинзов по неясна причина няма да вземе участие в днешния спринт при мъжете, като все още няма обяснение от екипа ни защо той не е в стартовия списък от 87 състезатели.

Така днес в спринта ще участва само Андрей Гридин (стартов номер 68), който на 14 февруари (петък) няма да се състезава и ще пробва ските на колегата си.

В днешния ден имаме две представителки при жените. Теодора Малчева ще стартира с 60-и номер в спринта на ски бягането при жените. Надпреварата започва в 12 часа, а в нея участие ще вземат общо 67 състезателки. Другата българска представителка Антония Григорова-Бургова ще започне с последния стартов номер.

Най-доброто класиране на 30-годишната Малчева в дисциплината до момента е 53-о място за Световната купа в Шкларска Пореба през този сезон. 27-годишната Бургова, която бе 56-а в скиатлона в петък, няма нито едно влизане в Топ 60 в спринта.

Eбаси нещастниците!!Тези какво тренират 4 години и за какво харчат пари??
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 фев 2014 11:15

rhaegar написа:То като гледам, към 12:35 днес ще приключи българското участие за деня 8-)

Нещо не прогнозираш вярно... Руснаците в спринта имат състезатели за 3 отбора. Досега в световните купи доста яко си мачкат, така че аз очаквам титла за Русия :twisted:
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 11 фев 2014 11:51

колеги, бях участник във фарса във ванкувър и да ви кажа за спортист с желание за победа понесох сериозни психологически удари заради тва безумие. Пълно пилеене на средства са зимните олимпийски и параолимпийски игри. Не мога да кажа повече.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 фев 2014 11:51

Уаууу, кошмарно падане а една канадка в слоупстайла... Нещата не са добре. Изнасят я на носилка :(
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 фев 2014 11:54

ss_killer написа:колеги, бях участник във фарса във ванкувър и да ви кажа за спортист с желание за победа понесох сериозни психологически удари заради тва безумие. Пълно пилеене на средства са зимните олимпийски и параолимпийски игри. Не мога да кажа повече.

Поздравления за смелоста да кажеш, че си участвал и си се пробвал. Няма значение в кой спорт е. Хубаво е да обясниш на всички как се чувства човек, който е плют заради това, че просто иска да осъществи мечтата си ;) . Респект

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 11 фев 2014 12:22

ros написа:
ss_killer написа:колеги, бях участник във фарса във ванкувър и да ви кажа за спортист с желание за победа понесох сериозни психологически удари заради тва безумие. Пълно пилеене на средства са зимните олимпийски и параолимпийски игри. Не мога да кажа повече.

Поздравления за смелоста да кажеш, че си участвал и си се пробвал. Няма значение в кой спорт е. Хубаво е да обясниш на всички как се чувства човек, който е плют заради това, че просто иска да осъществи мечтата си ;) . Респект

честно не пожелавам на никой състезател да участва на такова кошмарно състезание та било то и от такъв ранг, всичко около него беше голяма постановка, но аз бях наивен и исках да се докажа, но като видях какви глупости се правят в подготовката и в самото състезание, не мерси повече
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 фев 2014 12:48

Преди малко станахме свидетели на това какво представлява рускинята - красива и силна, носеща под ръка прецакано китайче в ки бягането :lol:

Върни се в “Сочи 2014”