Журналисти сащисани от условията в Сочи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Журналисти сащисани от условията в Сочи

Мнениеот костенурк » 05 фев 2014 19:26

CTAHKO написа:
костенурк написа:
Logical person написа:Какво очаквате от комунисти ??

Същите са си като и преди 89 година.В нищо не ги бива една кола не измислиха като хората на запад всяка голяма държава има по няколко качествени марки тия освен за волга и лада за друго нямат мозък

Я кажи някоя норвежка или финландска марка 8-)Може и датска, холандска или белгийска 8-)

Да ти кажа ли по няколко американски германски френски англииски италиански или японски марки 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 фев 2014 19:28

костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

Същите са си като и преди 89 година.В нищо не ги бива една кола не измислиха като хората на запад всяка голяма държава има по няколко качествени марки тия освен за волга и лада за друго нямат мозък

Я кажи някоя норвежка или финландска марка 8-)Може и датска, холандска или белгийска 8-)

Да ти кажа ли по няколко американски германски френски англииски италиански или японски марки 8-)

Аз ще ти кажа само една руска марка - СС-23! С това всичко приключва! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 фев 2014 19:29

костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

Не ;) Виж какво си писал в предния си пост и аз какво съм те питал 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2014 19:30

CTAHKO написа:Аз като отида в хотел, последното нещо което ме интересува е, къде е пожарогасителя в стаята или апартамента ;)

В много от хотелите няма вода, ток или дори чаршафи. Щъкат работници насам-натам, повреждали се асансьори, чупели се брави, някакви такива филми :mrgreen: Очаквам сега най-умните тук да измислите конспиративен сценарий как западните журналисти са се наговорили да плюят джуджето-император и да си измислят едва ли не :lol: :lol: :lol: Хубаво, ама всичко е в снимки, така че тая няма да мине. Халал да са им 50 миалирда на Путин и неговите олигарси, руският данъкоплатец да му мисли, те са от неговия джоб.
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 05 фев 2014 19:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2014 19:34

W84me написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

Аз ще ти кажа само една руска марка - СС-23! С това всичко приключва! :mrgreen:

Така е, Студената война приключи с разпадането на Съветския съюз. Днес 3 от бившите му републиките са в НАТО и ЕС (Естония, Литва, Латвия), Грузия и Молдова също са на път, за Украйна също все някога. Почти всички държави от Източния блок като Полша, Чехия, България, Румъния и т.н. - отдавна са там. Та какво пак за СС-23 ? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 фев 2014 19:34

Viktor4o_Rs написа:
CTAHKO написа:Аз като отида в хотел, последното нещо което ме интересува е, къде е пожарогасителя в стаята или апартамента ;)

В много от хотелите няма вода, ток или дори чаршафи. Щъкат работници насам-натам, повреждали се асансьори, чупели се брави, някакви такива филми :mrgreen: Очаквам сега най-умните тук да измислите конспиративен сценарий как западните журналисти са се наговорили да плюят джуджето-император и да си измислят едва ли не :lol: :lol: :lol: Хубаво, ама всичко е в снимки, така че тая няма да мине/ Халал да са им 50 миалирда на Путин и неговите олигарси, руският данъкоплатец да му мисли, те са от неговия джоб.

Може и така да е, няма как да знаем 8-) Не мога да разбера обаче, защо това ви носи толкова голямо морално удовлетворение :roll: :?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 05 фев 2014 19:35

костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

А я кажи някоя българска, остави ги германците и французите.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 05 фев 2014 19:36

CTAHKO написа:
костенурк написа:
CTAHKO написа:
костенурк написа:

Не ;) Виж какво си писал в предния си пост и аз какво съм те питал 8-)

Писал съм голяма държава Белгия е колкото България :mrgreen: За световните сили дето се вика нали братушките и те се врът при големите държави ама то не става само с танкове трябва и акъл ;)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 05 фев 2014 19:37

CTAHKO написа:
Viktor4o_Rs написа:

В много от хотелите няма вода, ток или дори чаршафи. Щъкат работници насам-натам, повреждали се асансьори, чупели се брави, някакви такива филми :mrgreen: Очаквам сега най-умните тук да измислите конспиративен сценарий как западните журналисти са се наговорили да плюят джуджето-император и да си измислят едва ли не :lol: :lol: :lol: Хубаво, ама всичко е в снимки, така че тая няма да мине/ Халал да са им 50 миалирда на Путин и неговите олигарси, руският данъкоплатец да му мисли, те са от неговия джоб.

Може и така да е, няма как да знаем 8-) Не мога да разбера обаче, защо това ви носи толкова голямо морално удовлетворение :roll: :?

Удовлетворение не ми носи, просто показва как сума ти пари са потънали в нечии джобове. Впрочем в Бразилия за Световното е горе-долу същата работа, и там има доста проблеми с новите стадиони и организацията.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 фев 2014 19:41

Не знам, току що по Нова ТВ даваха репортаж от олимпийското село с коментари на олимпийци, коренно различаващи се от статията в темата 8-) Хората обясняваха, че това било най-доброто и луксозно олимпийско село в цялата история на Олимпийските игри 8-)

Върни се в “Сочи 2014”