15 ФЕВРУАРИ
ИМЕ ЧАС ДИСЦИПЛИНА КЛАСИРАНЕ
Владимир Зографски 19:30 ски-скок, голяма шанца, 1 кръг 47-о място
Сочи 2014- ден 8-ми
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Сочи 2014- ден 8-ми
familyjewels написа:Не особено заслужено или категорично, но САЩ показват коя държава е Меката на хокея
Меката на хокея е Канада!

- Thurman Murman
- Контакти:
fcb_bg написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IotQokaafKk[/youtube]
Другия път направо всички съдии да са американци, егати майтапа. Шайбата си влиза чисто по средата на вратата, ама 1 сантиметър била разместена. И се усетиха, че е мега разместена на повторението. Пък удара без игра на американеца в овъртайма как го проспаха съдиите само те си знаят. Леко ме съмнява за 2 мин. при 4-3 играчи на леда, дали американците нямаше да поемат 2 шайби.
Най-големият цирк е, че по правилата на НХЛ това си е 100% гол.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

На игрите не се играе по правилата на НХЛ. Всички съдии, дори руснакът Комисаров, който отговаря за съдиите на турнира се съгласиха, че голът е отменен правилно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Toва е голяма тъпотия да се играят по различни правила. НХЛ все пак е причината хокея да е популярен спорт за това е правилно да се играе по техните правила.
rhaegar написа:На игрите не се играе по правилата на НХЛ. Всички съдии, дори руснакът Комисаров, който отговаря за съдиите на турнира се съгласиха, че голът е отменен правилно.
Така е. И Третяк каза, че е правилно отменен. Но някак си не ми се вижда олимпийски, съдия да свири мач на сънародниците си. В мач, в който спорните моменти се отсъдиха в полза на американците. И ако има обяснение, с какво точно е попречила на Куик да отрази шайбата, изместената с 1-2 см. лява греда на вратата, много бих се радвал да го чуя.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.