Кое да връщаме? Ние никога не сме твърдяли, че ЦСКА е бил "репресиран" от оная система. Вие сте тия дето постоянно се жалвате наляво-надясно, даже и филм за служителят от МВР Георги Аспарухов направихте за да обяснявате как ДС го било убило.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Ти пак си недоспал май... От вчера си така.
Кое да връщаме? Ние никога не сме твърдяли, че ЦСКА е бил "репресиран" от оная система. Вие сте тия дето постоянно се жалвате наляво-надясно, даже и филм за служителят от МВР Георги Аспарухов направихте за да обяснявате как ДС го било убило.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Аааааааааааааа... сега се оказа, че имало и облагодетелстване. ОК... Малко по малко стигнахме до същината на проблема. Има напредък...
Drunken_Master написа:Ама аз не само с това ти давам пример, бе. Ти май перманентно си пиян/недоспал/надрусан... Дадох ти една дузина примери, ти обаче упорито си въртиш гъзицата... Ако не ти стигат, давам ти пример и със случаят с автобуса и полуфинала с Интер през 1967-ма, когато ръководителите се съгласяват третият мач, да се играе... в Болоня.
Как кой е виновен? Ти как си мислиш, че се взимат тия решения? От самите футболисти сигурно? Или от треньора Стоян Орманджиев?damyanov1963 написа:Ами кой ви е виновен, че се продадохте за един стар автобус, а и мача да се беше играл в която и да е друга държава
Т.е. ако мача се е играл във Виена, то ще е абсолютно същото като да се играе в Болоня, дето е на два часа път от Милано. Ти сериозно ли ми говориш?damyanov1963 написа:Интер пак щеше да е домакин, така че това оправдание ви е много левашко.
Да, де. Виждаме кой е "надрусаният"... Всеки случай не съм аз, де...damyanov1963 написа:Май надрусания си ти.
Титлата ни е отнемана, дадох ти пример със сезон 1953-54, само дето ти дори и да четеш явно не можеш...damyanov1963 написа:На вас за разлика от нас титла и участие в КЕШ не са ви отнемани, както и не са ви наказвани най-добрите ви футболисти.
Ми, до момента правя точно това. Ти си тоя дето не спираш, да увърташ и да изопачаваш фактите, както само на теб ти изнася...damyanov1963 написа:Айде отречи го това сфакти.
Drunken_Master написа:Как кой е виновен? Ти как си мислиш, че се взимат тия решения? От самите футболисти сигурно? Или от треньора Стоян Орманджиев?damyanov1963 написа:Ами кой ви е виновен, че се продадохте за един стар автобус, а и мача да се беше играл в която и да е друга държаваТ.е. ако мача се е играл във Виена, то ще е абсолютно същото като да се играе в Болоня, дето е на два часа път от Милано. Ти сериозно ли ми говориш?damyanov1963 написа:Интер пак щеше да е домакин, така че това оправдание ви е много левашко.Да, де. Виждаме кой е "надрусаният"... Всеки случай не съм аз, де...damyanov1963 написа:Май надрусания си ти.Титлата ни е отнемана, дадох ти пример със сезон 1953-54, само дето ти дори и да четеш явно не можеш...damyanov1963 написа:На вас за разлика от нас титла и участие в КЕШ не са ви отнемани, както и не са ви наказвани най-добрите ви футболисти.Ми, до момента правя точно това. Ти си тоя дето не спираш, да увърташ и да изопачаваш фактите, както само на теб ти изнася...damyanov1963 написа:Айде отречи го това сфакти.
Drunken_Master написа:Така е, да. Дали ще играе във Виена или в Болоня, абсолютно все тая. И Соколов е излъган от ръководителите на ЦСКА, че БФФ не го пуска... Стоичков е наказан от БФФ, ама той пък е бил някакъв смешник и това не е особен удар за ЦСКА. Георги Аспарухов, между другото... също не е "уау" футболист при преминаването си в Ботев Пловдив, ама това определено е голям удар по "репресираните" Левски (отбора на народа). Гунди предполагам и той е от доста репресираните футболисти? Каращ ултрамодерен западен автомобил в ония години?
Пример за лишаване на права на футболист вече дадох. Няма да пиша едно и също нещо по 300 пъти само щото от отсрещната страна нямат грам акъл в главата си и не могат, да вникнат в написаното.
Изключително забавна "дискусия"...
Потребители, разглеждащи този форум: rhaegar и 24 госта