Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 12:54

Ти пак си недоспал май... От вчера си така. Изображение
Кое да връщаме? Ние никога не сме твърдяли, че ЦСКА е бил "репресиран" от оная система. Вие сте тия дето постоянно се жалвате наляво-надясно, даже и филм за служителят от МВР Георги Аспарухов направихте за да обяснявате как ДС го било убило.
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 13:25

Drunken_Master написа:Ти пак си недоспал май... От вчера си така. Изображение
Кое да връщаме? Ние никога не сме твърдяли, че ЦСКА е бил "репресиран" от оная система. Вие сте тия дето постоянно се жалвате наляво-надясно, даже и филм за служителят от МВР Георги Аспарухов направихте за да обяснявате как ДС го било убило.
Изображение

Вие никога не сте били репресирани бе, вие от коя армия бяхте бе, от царската ли, знаеш ли какво беше това ЗКПЧ, кво ми показваш некролога на Гунди и Котков, Левски е към МВР от 1969-та до 1989-та, а вие сте сте в Народната Армия от 1948. Аз ти посочих съвсем ясно с какво е репресиран Левски, а ти се мъчиш да го изкараш облагодетелстване.
Пак ти казвам, тия ги разтягай на неживите, като тебе по онова време. Да Левски беше към МВР 21 години по-малко от вас в Народната Армия, което означава 21 години по-малко облагодетелстване от от вас.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 13:28

Аааааааааааааа... сега се оказа, че имало и облагодетелстване. ОК... Малко по малко стигнахме до същината на проблема. Има напредък... Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 13:36

Drunken_Master написа:Аааааааааааааа... сега се оказа, че имало и облагодетелстване. ОК... Малко по малко стигнахме до същината на проблема. Има напредък... Изображение

Аз ти посочих факти с които Левски е репресиран, а ти ги отричаш. Сравняваш ми ващо нищожно наказание от 85-та, когато не си бил жив с нащо.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 13:42

Ама аз не само с това ти давам пример, бе. Ти май перманентно си пиян/недоспал/надрусан... Дадох ти една дузина примери, ти обаче упорито си въртиш гъзицата... Ако не ти стигат, давам ти пример и със случаят с автобуса и полуфинала с Интер през 1967-ма, когато ръководителите се съгласяват третият мач, да се играе... в Болоня.
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 13:50

Drunken_Master написа:Ама аз не само с това ти давам пример, бе. Ти май перманентно си пиян/недоспал/надрусан... Дадох ти една дузина примери, ти обаче упорито си въртиш гъзицата... Ако не ти стигат, давам ти пример и със случаят с автобуса и полуфинала с Интер през 1967-ма, когато ръководителите се съгласяват третият мач, да се играе... в Болоня.

Ами кой ви е виновен, че се продадохте за един стар автобус, а и мача да се беше играл в която и да е друга държава, Интер пак щеше да е домакин, така че това оправдание ви е много левашко. Май надрусания си ти. На вас за разлика от нас титла и участие в КЕШ не са ви отнемани, както и не са ви наказвани най-добрите ви футболисти.
Айде отречи го това сфакти.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 13:58

damyanov1963 написа:Ами кой ви е виновен, че се продадохте за един стар автобус, а и мача да се беше играл в която и да е друга държава
Как кой е виновен? Ти как си мислиш, че се взимат тия решения? От самите футболисти сигурно? Или от треньора Стоян Орманджиев? Изображение
damyanov1963 написа:Интер пак щеше да е домакин, така че това оправдание ви е много левашко.
Т.е. ако мача се е играл във Виена, то ще е абсолютно същото като да се играе в Болоня, дето е на два часа път от Милано. Ти сериозно ли ми говориш? Изображение
damyanov1963 написа:Май надрусания си ти.
Да, де. Виждаме кой е "надрусаният"... Всеки случай не съм аз, де... Изображение
damyanov1963 написа:На вас за разлика от нас титла и участие в КЕШ не са ви отнемани, както и не са ви наказвани най-добрите ви футболисти.
Титлата ни е отнемана, дадох ти пример със сезон 1953-54, само дето ти дори и да четеш явно не можеш...
damyanov1963 написа:Айде отречи го това сфакти.
Ми, до момента правя точно това. Ти си тоя дето не спираш, да увърташ и да изопачаваш фактите, както само на теб ти изнася...
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 14:04

Drunken_Master написа:
damyanov1963 написа:Ами кой ви е виновен, че се продадохте за един стар автобус, а и мача да се беше играл в която и да е друга държава
Как кой е виновен? Ти как си мислиш, че се взимат тия решения? От самите футболисти сигурно? Или от треньора Стоян Орманджиев? Изображение
damyanov1963 написа:Интер пак щеше да е домакин, така че това оправдание ви е много левашко.
Т.е. ако мача се е играл във Виена, то ще е абсолютно същото като да се играе в Болоня, дето е на два часа път от Милано. Ти сериозно ли ми говориш? Изображение
damyanov1963 написа:Май надрусания си ти.
Да, де. Виждаме кой е "надрусаният"... Всеки случай не съм аз, де... Изображение
damyanov1963 написа:На вас за разлика от нас титла и участие в КЕШ не са ви отнемани, както и не са ви наказвани най-добрите ви футболисти.
Титлата ни е отнемана, дадох ти пример със сезон 1953-54, само дето ти дори и да четеш явно не можеш...
damyanov1963 написа:Айде отречи го това сфакти.
Ми, до момента правя точно това. Ти си тоя дето не спираш, да увърташ и да изопачаваш фактите, както само на теб ти изнася...

Надрусания си ти. Където и да се беше играл, Интер пак щеше да е пред своя публика, толкова ли не ти минава през акъла, ако го имаш, всъщност ти през соца не си бил жив за да го знаеш. А 53/54 нямаше нито КЕШ, нито ЕКТ.
Дай и пример с лишаване на права на ваши футболисти.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юли 2025 14:07

Така е, да. Дали ще играе във Виена или в Болоня, абсолютно все тая. И Соколов е излъган от ръководителите на ЦСКА, че БФФ не го пуска... Стоичков е наказан от БФФ, ама той пък е бил някакъв смешник и това не е особен удар за ЦСКА. Георги Аспарухов, между другото... също не е "уау" футболист при преминаването си в Ботев Пловдив, ама това определено е голям удар по "репресираните" Левски (отбора на народа). Гунди предполагам и той е от доста репресираните футболисти? Каращ ултрамодерен западен автомобил в ония години?

Пример за лишаване на права на футболист вече дадох. Няма да пиша едно и също нещо по 300 пъти само щото от отсрещната страна нямат грам акъл в главата си и не могат, да вникнат в написаното.

Изключително забавна "дискусия"... Изображение
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 юли 2025 14:24

Drunken_Master написа:Така е, да. Дали ще играе във Виена или в Болоня, абсолютно все тая. И Соколов е излъган от ръководителите на ЦСКА, че БФФ не го пуска... Стоичков е наказан от БФФ, ама той пък е бил някакъв смешник и това не е особен удар за ЦСКА. Георги Аспарухов, между другото... също не е "уау" футболист при преминаването си в Ботев Пловдив, ама това определено е голям удар по "репресираните" Левски (отбора на народа). Гунди предполагам и той е от доста репресираните футболисти? Каращ ултрамодерен западен автомобил в ония години?

Пример за лишаване на права на футболист вече дадох. Няма да пиша едно и също нещо по 300 пъти само щото от отсрещната страна нямат грам акъл в главата си и не могат, да вникнат в написаното.

Изключително забавна "дискусия"... Изображение

Няма да се отървеш така лесно с тъпите си примери.
Тогава от вас беше наказан само Стоичков, който нямаше още никакви изяви, да изброявам ли наказаните от Левски. Трябва да си наистина надрусан, за да не осъзнаеш, че във Виена публиката щеше да е само на Интер, Да Гунди и Сашо Костов бяха изпратени в Ботев, което е лишаване на Левски от най-добрите му играчи, за разлика от вас, които прибирахте уж да изкарват казармата най-добрите играчи от другите отбори. Толкова ли не ти стиска да изброиш колко ваши футболисти са наказвани с лишаване от състезателни права и да ги съпоставиш с наще. А като изтрезнееш си помисли, защо откакто го няма Милко Балев не сте играли напролет в Европа.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”