bubka написа:tmanolov написа:- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...
Това е твоят мотив и аз го разбирам, но не съм сигурен, че е същото при някои от колегите ти съфорумци. Тях просто ги е яд, че е успял футболист и е тръгнал/минал през ЦСКА.
Разбира се, ако нещата бяха наобратно, също щеше да има някои цесекари, дето да ги е яд, че даден футболист от Левски е стигнал на някакво високо ниво. Базова човешка природа, няма какво да се направи.
И това го има, така е - факт е, че играчи, преминали през Левски, нямат кариерата в чужбина на такива, преминали през умрялото дружество. ма точно с барбука да се хвалите, е малко нелепо - всички помним колко сте го псували и преди 25 години, и преди 10 години с "Димитре, чехльо". А помним и мачовете с Леверкузен, когато човекът упорито игра в стил да сте 12 на 10 на терена и сърцераздирателните вопли "Митко, моля те, не вкарвай" :geek: Големият проблем при вас е липсата на принципна позиция - само в един момент съм имал респект към вас и страх в какво може да се превърнете - докато бяхте във В и си подкрепяхте отбора на макс. Преди това бяхте в стил "ние пеем само за победа", а след това ЦСКА умрЕ...