Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 10:10

bubka написа:
tmanolov написа:- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...

Това е твоят мотив и аз го разбирам, но не съм сигурен, че е същото при някои от колегите ти съфорумци. Тях просто ги е яд, че е успял футболист и е тръгнал/минал през ЦСКА.
Разбира се, ако нещата бяха наобратно, също щеше да има някои цесекари, дето да ги е яд, че даден футболист от Левски е стигнал на някакво високо ниво. Базова човешка природа, няма какво да се направи.

И това го има, така е - факт е, че играчи, преминали през Левски, нямат кариерата в чужбина на такива, преминали през умрялото дружество. ма точно с барбука да се хвалите, е малко нелепо - всички помним колко сте го псували и преди 25 години, и преди 10 години с "Димитре, чехльо". А помним и мачовете с Леверкузен, когато човекът упорито игра в стил да сте 12 на 10 на терена и сърцераздирателните вопли "Митко, моля те, не вкарвай" :geek: Големият проблем при вас е липсата на принципна позиция - само в един момент съм имал респект към вас и страх в какво може да се превърнете - докато бяхте във В и си подкрепяхте отбора на макс. Преди това бяхте в стил "ние пеем само за победа", а след това ЦСКА умрЕ...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юли 2025 10:51

Когато беше в ЦСКА му викаха к***о, сега се гордеят, че играл там :roll:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юли 2025 10:54

tmanolov написа:
bubka написа:
tmanolov написа:- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...

Това е твоят мотив и аз го разбирам, но не съм сигурен, че е същото при някои от колегите ти съфорумци. Тях просто ги е яд, че е успял футболист и е тръгнал/минал през ЦСКА.
Разбира се, ако нещата бяха наобратно, също щеше да има някои цесекари, дето да ги е яд, че даден футболист от Левски е стигнал на някакво високо ниво. Базова човешка природа, няма какво да се направи.

И това го има, така е - факт е, че играчи, преминали през Левски, нямат кариерата в чужбина на такива, преминали през умрялото дружество. ма точно с барбука да се хвалите, е малко нелепо - всички помним колко сте го псували и преди 25 години, и преди 10 години с "Димитре, чехльо". А помним и мачовете с Леверкузен, когато човекът упорито игра в стил да сте 12 на 10 на терена и сърцераздирателните вопли "Митко, моля те, не вкарвай" :geek: Големият проблем при вас е липсата на принципна позиция - само в един момент съм имал респект към вас и страх в какво може да се превърнете - докато бяхте във В и си подкрепяхте отбора на макс. Преди това бяхте в стил "ние пеем само за победа", а след това ЦСКА умрЕ...

Аз мога да говоря само за себе си. Но псували или не, това не го прави по-малко футболист.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 11:08

Eminem написа:Вчера да го псуваш, днес да се хвалиш с успехите му е меко казано, жалко! Припошка му работа.

За г*ведата и Наско Гъза ли говориш или? Ариецо?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 11:14

tmanolov написа:ристу кюрдъ беше много голям футболист (повече злоба, отколкото талант, но голям футболист) - най-титулуваният ни играч (вярно, заради падаенто на комунизма и щастливи стечения на обстоятелствата, но фактите са си факти.

Уооооу! Изображение

Г*веда да говорят за морал и принципи... Тия до оня ден ги държеше Тиквата и Шиши, ама иначе принципи и морал... Вечните ку*ви на властта, ама иначе репресирани от соца. Бакърджиев не беше ли вашо фенче? Палмите не са ли ви генерален спонсор? Що не се откажете от тях публично? Нали оревавате орталъка, че Ицо рекламирал казина и залози...Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 11:32

Drunken_Master написа:
tmanolov написа:ристу кюрдъ беше много голям футболист (повече злоба, отколкото талант, но голям футболист) - най-титулуваният ни играч (вярно, заради падаенто на комунизма и щастливи стечения на обстоятелствата, но фактите са си факти.

Уооооу! Изображение

Г*веда да говорят за морал и принципи... Тия до оня ден ги държеше Тиквата и Шиши, ама иначе принципи и морал... Вечните ку*ви на властта, ама иначе репресирани от соца. Бакърджиев не беше ли вашо фенче? Палмите не са ли ви генерален спонсор? Що не се откажете от тях публично? Нали оревавате орталъка, че Ицо рекламирал казина и залози...Изображение

Глей си тиганите и не се бутай в неща, в които си много бос, точно като в тема история ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 юли 2025 11:48

Забравихте, че призовавахте Бербатов да се маха от националния и като се махна сменихте плочата.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 12:11

tmanolov написа:Глей си тиганите и не се бутай в неща, в които си много бос, точно като в тема история ;)
Добре, де. Гледам си ги. Просто ми е интересно, как сте "сами срещу всички", а в същото време, все сте облагодетелствани от властта? Що взехте половин милион от Дебелият? Нали уж виете на умряло за морал, ценности и прочее?
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юли 2025 12:27

Drunken_Master написа:

Уооооу! Изображение

Коя власт изгони Чорни, коя Божков, коя наказа най-добрите ни футболисти да не играят до живот, отне ни шампионската титла и участието в КЕШ, и то защото ви бихме 7 пъти подред, отстранихме 2 пъти Щтгарт и направихме първия требъл в България, но това според извратените ви шумкарски мозъци е облагодетелстване от всички власти!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 12:38

Drunken_Master написа:
tmanolov написа:Глей си тиганите и не се бутай в неща, в които си много бос, точно като в тема история ;)
Добре, де. Гледам си ги. Просто ми е интересно, как сте "сами срещу всички", а в същото време, все сте облагодетелствани от властта? Що взехте половин милион от Дебелият? Нали уж виете на умряло за морал, ценности и прочее?

Взехме ги, даже ПК изказа и благодарности - най-срамното петно в новата ни история - безспорен факт. Тук ситуацията е малко като в историята на Балканите - всички сме се клали, никой не е бял, но българите сме най-чисти, така да се изразя, сравнени с изродщините на съседите ни
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”