Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот bubka » 08 юли 2025 00:24

LoveAndPeace написа:
Drunken_Master написа:Досега се разправях с един ариец, сега трябва да се разправям и с друг... Изображение

Манолов, ясно ми е, че Бербатов много ви бърка по дупките на разни говежди изпражнения... ама давай го по-леко. Той човека вече не рита... Още не може, да преживеете, че футболист с 65 мача за ЦСКА стана голмайстор на Висшата лига. Докато Берба беше в Леверкузен и игра финал за ШЛ, вашата легенда още не беше излязъл зад граница, завалията.
Президентът на БФС – Георги Иванов, отново попадна под прожекторите, но този път не е чак толкова за хубаво и не е свързано със световното клубно първенство, от което той изгледа няколко мача на живо. Прокуратурата е стартирала разследване на дипломите на бившия нападател на Левски.
„Подаден е официален сигнал до Софийската районна прокуратура за съмнение относно използването на неистински дипломи за средно и висше образование от Георги Александров Иванов – Гонзо“, информира адвокат Георги Градев, който преди време беше част от екипа на Димитър Бербатов, който се бореше с Иванов за президентския пост в „Бояна“, предава Lupa.bg
„Едно от основните доказателства е изтеклият вчера запис от гостуването на Гонзо в „Шоуто на Слави“ на 28.11.2001 г., в който сам признава, че е учил само до 8-и клас.
За този запис алармирам отдавна, но институциите доскоро мълчаха. Преписката вече е заведена под № 24780/2025 и е изпратена на СДВР-София за проверка на 27.05.2025 г.
Това е много повече от казус с една публична фигура. Това е скандален сигнал към младите хора в България: “Не учи – пак ще успееш!“ Това послание трябва да бъде разобличено. След изтеклия запис, Гонзо дължи обяснение и оставка.
Нека институциите си свършат работата. Истината не може да бъде заметена под килима.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Би ли обяснил каква би била причината ? Многото му голове срещу Левски ? Титлата донесъл на Цска ?
Предполагам , защото много бърка на говедата .......сектор Гей нещо го "благославяше" и като малък и после като песионер ?
И тая работа с "каква следа бил оставил еди кой си зад граница" :lol: :lol: :lol:
Следите зад граница на чичкото от Кауфлад , на благоевградския чехльо , на чичовото ......как ви помогнаха тези следи , когато се наложи захарното джуд.....г-н Ганчев да кара Литекс в София ??

Очевидно ви бърка, но ти трябва да обясниш защо. Самото ти мнение нямаше да е конструирано по този начин с обиди и ирония, и на теб, и на част от съфорумците ти, ако не ви бъркаше.
Всъщност може и да не обясняваш :lol: , фактът е, че ви бърка и той е достатъчен :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 08 юли 2025 06:53

Между другото, Крум Савов подхвърли нещо в пространството... преди няколко месеца в подкаста на Sportal.bg, което смятам да споделя. Той има информация, че всъщност Димитър Бербатов се е отказал от националният отбор, защото не е искал, да участва в уговорени мачове. Сега... много говежди изпражнения ще подскочат от тоя факт, ама айде... да не се налага, да цитирам отделни пасажи от книгата на бившият ни национален селекционер Лотар Матеус (2010-2011).
Водещият на бившето спортно обзорно предаване по Нова тв "спортен свят" Крум Савов гостува в подкаста на Sportal.bg, където обяви, че Христо Стоичков е най-големият български футболист за всички времена.
"Въпреки че като човек не го харесвам, никога не съм го крил, винаги съм оценявал това, което прави Стоичков. Гласувал съм за него и за Футболист на годината, и за всички времена. Може би в тройката ми за най-великите бих сложил Бербатов все пак. На мястото на Христо Бонев. Айде да се конкурира на второ място с Гунди, но няма база за сравнение, защото онзи човек така и не излезе зад граница. Докато Бербатов имаше шанс и късмет да играе във велики клубове, визирам най-вече Манчестър Юнайтед. Плюс титли, купи и голмайсторски приз в най-силния шампионат. Включително и абсолютен рекордьор по голове за националния отбор.
Но там на него винаги ще му остане този минус и разочарование, че той си тръгна от националния отбор и не даде логично или адекватно обяснение. Или достатъчно авторитетно, за да оправдае хода му. Ако са само лични причините му - Лечков, разочарование, медиен натиск, не го приемам. Ако има по-дълбоки причини, за които съм чувал - например, че не е бил съгласен да играе в уговорени мачове на националния отбор, обвързано с черно тото, тогава приемам изцяло. Но да излезе и да го каже", каза Крум Савов в подкаста на Sportal.bg.
По време на престоя ми в България се случи още нещо неприятно: манипулиран мач от тотомафията. Още в самото начало ми се стори странно, че президентът Михайлов много настоява да изиграем конкретна приятелска среща. Съперник ни бе Естония, но двубоят трябваше да се проведе в турския курорт Анталия. Имам свидетели, че седмици наред се противях на този абсолютно излишен мач. Това не бе първият подобен случай. Четири месеца по-рано се изправихме срещу Саудитска Арабия в Истанбул. Двубоят се състоя пред 150 зрители на тренировъчно игрище. Предишната вечер трябваше да се готвим на терен извън града, който бе осветен от 4 смехотворни крушки. Не можехме да виждаме топката. Когато поисках обяснение ми казаха, че такива маргинални срещи са по вкуса на компанията, която ги организира. За сблъсъка със Саудитска Арабия не знам, но за този с Естония, изгледан от 80 души, стана ясно, че е бил манипулиран.
Наложи се да го махнат от всички официални статистики. Гледах да се съсредоточа повече върху събитията на терена и изобщо не ми хрумна, че съдиите нямат лиценз и свирят под чужди имена. Изненадах се, когато разбрах, че двубоят е организиран от тайландски посредници. Крайният резултат бе 2:2, а всички голове бяха отбелязани от дузпи.
Как се урежда една среща? В конкретния случай бе съдията, друг път може да е някой треньор или играч. Много често потенциалнте жертви се набелязват в казината. Става дума за футболисти, които са натрупали сериозни дългове и искат да ги изплатят. Отчаяни от положението си, те се съгласяват да продадат даден двубой. Впоследствие те включват в порочната схема двама-трима съотборници, на които дават пари, предварително получени от мафиотите. И така залог от десетки хиляди евро изведнъж се превръща в печалба за милиони.
За мен всеки играч с доказано участие в черно тото трябва да бъде изхвърлян до живот. В този смисъл авантюрата ми в България бе като пробождане с нож в сърцето. Чувствах се излъган. Ето защо бе най-добре за всички да сложим край на това едногодишно недоразумение през декември 2011-а".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2025 07:52

Изображение

Изображение

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 09:22

bubka написа:
Очевидно ви бърка, но ти трябва да обясниш защо. Самото ти мнение нямаше да е конструирано по този начин с обиди и ирония, и на теб, и на част от съфорумците ти, ако не ви бъркаше.
Всъщност може и да не обясняваш :lol: , фактът е, че ви бърка и той е достатъчен :lol: .

за кое да ни бърка? Ти си от интелигентните и пак не схващаш огромната морална разлика:
- ристу кюрдъ беше много голям футболист (повече злоба, отколкото талант, но голям футболист) - най-титулуваният ни играч (вярно, заради падаенто на комунизма и щастливи стечения на обстоятелствата, но фактите са си факти. Обаче е шибан к'юрд - човек без родина, по-точно отказал се от родината си. Сега върти рекламки в Кауфланд, като ги уби маркетингово (за първа година от над 10 Кауфланд сдаде първата позиция по оборот - ефектът кюрдъ, дами и господа - бих уволил на секундата маркетинговия им отдел, освен ако не им е бил спуснат, например от БХ или свинята), само защото в момента в България има пари. Свършат ли парите, пак ще стане каталунец - шибан продажник
- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...

та ние (или поне аз) златна топка като на кюрдъ или голмайстор на шипчето като барбукоглу в съзнателния си живот едва ли ще видим отново и вместо тези скапаняци да са идоли за подражение, те какво правят - ми отказват се от държавата си. Онова леке интересчийски и педерадо във волейбола са същата мърша!!!

И от друга страна имаш моралния гигант Гунди - може да няма и 1/10 от успехите на кюрдъ (за таланта на барбукоглу не знам, не съм го гледал на живо), но човекът обича докрай и се раздава дори и контузен за България. Ок, в друго време, и все пак - затова Гунди е идол, а кюрдъ си е кюрд
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 08 юли 2025 09:24

мда - Our world - източното и западното полукълбо :mrgreen:
1914.1902 написа:Изображение

Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 08 юли 2025 09:25

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Изображение

Тази госпожица ясно си показва мнението за ферманите на мастера.
Преведено -Боли ме ...
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 08 юли 2025 09:39

Бербатов не ни е бъркал по дупките, той ни направи шампиони 2000 година, с което бръкна в дупките на цесекарите, които му викаха - Бербатов, к***о.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 08 юли 2025 09:53

tmanolov написа:- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...

Това е твоят мотив и аз го разбирам, но не съм сигурен, че е същото при някои от колегите ти съфорумци. Тях просто ги е яд, че е успял футболист и е тръгнал/минал през ЦСКА.
Разбира се, ако нещата бяха наобратно, също щеше да има някои цесекари, дето да ги е яд, че даден футболист от Левски е стигнал на някакво високо ниво. Базова човешка природа, няма какво да се направи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2025 10:03

Вчера да го псуваш, днес да се хвалиш с успехите му е меко казано, жалко! Припошка му работа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 08 юли 2025 10:08

bubka написа:
tmanolov написа:- барбукоглу е най-талантливият роден играч, когото съм имал възможността да гледам на живо. Уникален талант и още по-уникална футка (познавам го от малък). И той, точно като кюрдъ, сам се отказа от България, ама после искал да ни оправя...

Това е твоят мотив и аз го разбирам, но не съм сигурен, че е същото при някои от колегите ти съфорумци. Тях просто ги е яд, че е успял футболист и е тръгнал/минал през ЦСКА.
Разбира се, ако нещата бяха наобратно, също щеше да има някои цесекари, дето да ги е яд, че даден футболист от Левски е стигнал на някакво високо ниво. Базова човешка природа, няма какво да се направи.

Много хора минаха през ЦСКА, но се озоваха в Литекс. Това, кой от къде е минал нищо не значи.
И вие минахте през ЦСКА, но преди 9 г се озовахте в Литекс и сега си фантазирате, че подкрепяте умрели оригинал. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”