Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот obi4am_pirin » 07 юли 2025 21:00

NOMER14 написа:Много ги е шибал Гонзо, още помнят.

Само какви турбохитове се въртяха...
Гонзо ...... защо не си в Рен?
Или удивлението на Петър Чех за същия
mrgreen:
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 юли 2025 22:00

Много ме кефят някои подуянци, дето си мислят, че някой извън тях брои играчите им за нещо :lol: :lol: :lol: , или поне тези от 90-те насам, преди това имат някои свестни футбалери.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 22:49

Не, той Георги Иванов си е легенда на Левски, ама за разлика от други техни играчи като Кривия, Здравко Лазаров, Димитър Иванков и прочее не остави никаква следа по време на престоят си зад граница. А за намесата му в родният футбол, там не знам, какво по-точно трябва да напиша. Пределно е ясно, че той дойде на мястото на Борислав Михайлов за да може, да замете това което оня жалък алкохолик направи години наред. Просто слагат един удобен мишок, който да изпълнява това, за което е сложен и да не противоречи. Може да видите и същото в родната ни борба. Не случайно тая дебела и гнусна свиня направи толкова поразии за два-три месеца време.

А сравненията с чичо Митко... това е такава смехория, че няма накъде. Нито един от бившите му играчи не е казал лоша дума за него. Визирам дори и Ицо, защото за разлика от Дамянов съм му чел книгата и той там не "говори" нищо такова за Душков. Да не говорим за мнението на Бербатов, на Гибона, на Бончо Генчев, Иван Русия и прочее... Общо-взето който съм слушал да говори за него, всеки говори с огромно уважение към Димитър Пенев и особено за нестандартните методи, които са давали резултат.
Любослав Пенев беше един от младите футболисти, начело с Емил Костадинов, с Витанов, знаете, имаше един много добър, много талантлив полузащитник, с един Стоичков... Винаги съм бил критичен към тях. Един пример само ще ви кажа. В Перник веднъж играем един мач с тримата. Първо полувреме, 0:0, с три картона на тримата. На почивката на единия беше по "български" (шамар - бел. ред.), на другия по "цигански", а третият ми избяга в банята... това беше номер 8. Тогава му бяха още първите стъпки. И резултатът второто полувреме стана 2:0 за ЦСКА. От тримата двама вкараха.
Уникален! ИзображениеИзображениеИзображение
Памуков: Вярно ли е, че понеже си много малък, но си правиш с топката, каквото си поискаш и Пената уж те вика по времена тренировка за да ти се кара, а те пита "Баща ти направи ли виното?", а отбора си мисли, че той ти се кара...
Бербатов: Понякога имаше такива моменти, в които Старшията... Не знам, мисля, че Димитър Пенев, не само към мен, но и към по-младите момчета ги приемаше като синове и имаше по-специално отношение. Или по-скоро тия методи бяха начина му, да ни предразположи да се чувстваме добре. Да не чувстваме напрежение... И наистина е имало такива моменти, в които... Както, когато играехме една двустранна игра и той ме вика настрани. И помня, че по това време, ние трябваше да договорим някаква кола и ми вика "Искаш ли още колата?" Да, имаше такива моменти, в които Старшията процедираше по тоя начин.
Последна промяна от Drunken_Master на 07 юли 2025 23:07, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 07 юли 2025 22:54

Да се говори за мишки и чехльовци и да не се спомене единицата мярка за това - един барбук, си е направо излагация. За същия миндил, дето еднолично се отказа от националния отбор, зс да угоди на един шотландски капут, който за благодарност го заби на пейката като осемнайста резерва в годината, в която стана голмайстор на кирливото шипче. Няма такъв чехъл, просто няма - дори селският бек плювна алиев, не може да му слезе на нивото!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 23:01

Досега се разправях с един ариец, сега трябва да се разправям и с друг... Изображение

Манолов, ясно ми е, че Бербатов много ви бърка по дупките на разни говежди изпражнения... ама давай го по-леко. Той човека вече не рита... Още не може, да преживеете, че футболист с 65 мача за ЦСКА стана голмайстор на Висшата лига. Докато Берба беше в Леверкузен и игра финал за ШЛ, вашата легенда още не беше излязъл зад граница, завалията.
Президентът на БФС – Георги Иванов, отново попадна под прожекторите, но този път не е чак толкова за хубаво и не е свързано със световното клубно първенство, от което той изгледа няколко мача на живо. Прокуратурата е стартирала разследване на дипломите на бившия нападател на Левски.
„Подаден е официален сигнал до Софийската районна прокуратура за съмнение относно използването на неистински дипломи за средно и висше образование от Георги Александров Иванов – Гонзо“, информира адвокат Георги Градев, който преди време беше част от екипа на Димитър Бербатов, който се бореше с Иванов за президентския пост в „Бояна“, предава Lupa.bg
„Едно от основните доказателства е изтеклият вчера запис от гостуването на Гонзо в „Шоуто на Слави“ на 28.11.2001 г., в който сам признава, че е учил само до 8-и клас.
За този запис алармирам отдавна, но институциите доскоро мълчаха. Преписката вече е заведена под № 24780/2025 и е изпратена на СДВР-София за проверка на 27.05.2025 г.
Това е много повече от казус с една публична фигура. Това е скандален сигнал към младите хора в България: “Не учи – пак ще успееш!“ Това послание трябва да бъде разобличено. След изтеклия запис, Гонзо дължи обяснение и оставка.
Нека институциите си свършат работата. Истината не може да бъде заметена под килима.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2025 23:06

Баси шибания карък...Григор беше на път да победи Синер и се контузи.....Бахти липсата на късмет...Много жалко.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 07 юли 2025 23:07

Голям джентълмен е Синър, напомня ми на Федерер. Жалко наистина!
Изображение

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 07 юли 2025 23:37

Drunken_Master написа:Досега се разправях с един ариец, сега трябва да се разправям и с друг... Изображение

Манолов, ясно ми е, че Бербатов много ви бърка по дупките на разни говежди изпражнения... ама давай го по-леко. Той човека вече не рита... Още не може, да преживеете, че футболист с 65 мача за ЦСКА стана голмайстор на Висшата лига. Докато Берба беше в Леверкузен и игра финал за ШЛ, вашата легенда още не беше излязъл зад граница, завалията.
Президентът на БФС – Георги Иванов, отново попадна под прожекторите, но този път не е чак толкова за хубаво и не е свързано със световното клубно първенство, от което той изгледа няколко мача на живо. Прокуратурата е стартирала разследване на дипломите на бившия нападател на Левски.
„Подаден е официален сигнал до Софийската районна прокуратура за съмнение относно използването на неистински дипломи за средно и висше образование от Георги Александров Иванов – Гонзо“, информира адвокат Георги Градев, който преди време беше част от екипа на Димитър Бербатов, който се бореше с Иванов за президентския пост в „Бояна“, предава Lupa.bg
„Едно от основните доказателства е изтеклият вчера запис от гостуването на Гонзо в „Шоуто на Слави“ на 28.11.2001 г., в който сам признава, че е учил само до 8-и клас.
За този запис алармирам отдавна, но институциите доскоро мълчаха. Преписката вече е заведена под № 24780/2025 и е изпратена на СДВР-София за проверка на 27.05.2025 г.
Това е много повече от казус с една публична фигура. Това е скандален сигнал към младите хора в България: “Не учи – пак ще успееш!“ Това послание трябва да бъде разобличено. След изтеклия запис, Гонзо дължи обяснение и оставка.
Нека институциите си свършат работата. Истината не може да бъде заметена под килима.
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!

Би ли обяснил каква би била причината ? Многото му голове срещу Левски ? Титлата донесъл на Цска ?
Предполагам , защото много бърка на говедата .......сектор Гей нещо го "благославяше" и като малък и после като песионер ?
И тая работа с "каква следа бил оставил еди кой си зад граница" :lol: :lol: :lol:
Следите зад граница на чичкото от Кауфлад , на благоевградския чехльо , на чичовото ......как ви помогнаха тези следи , когато се наложи захарното джуд.....г-н Ганчев да кара Литекс в София ??

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 юли 2025 23:43

Аз кво обяснявам... ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 юли 2025 00:19

Да се сравнява Гонзича с Бербатов е като кон с кокошка.
Помним всички, как Гонзича не можеше да хване ръка в националния и вечно търкаше пейката. Този прехвален дърводелц. За кариерата му в чужбина :lol: :lol: :lol:
Че ръгаше с лакти по терена и някой сини журналисти го направиха страшен мъжкар, също е вън от съмнение.
А това, че припоците удобно забравят как го псуваха на майка(Бербатов)пред майка му, а сега си приписват успехите му само доказва какви въртиопашки са били винаги.
Скоро беше времето когато посегнаха и на Ицо, само и само да не обидят Гришата
Ама както казваше един чорбарин тук от форума:
"Ако трябва ще му лапаме на Гришата" :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”