Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 07 юли 2025 13:12

Eminem написа:Пет пари НЕ давам за Русия! НЕ ме интересува!
А европейските държави се развиваХА и бяХА нормални. Сега се самоунищожават! Демографски, политически и културно!

Съвършено вярно - приличаме на онзи експеримент на Келог с отглеждане на новородено човешко дете и шимпанзе. Идеята била, че ако шимпанзето от раждането се постави в една среда с дете и се отглежда от хора, ще придобие човешки порядки. В реалността се случва точно обратното - тяхното собствено дете започва да реагира като маймуна. Е, ние си поканохме маймуни, и то милиони - резултатът е ясен, макар че след чичкото с мустаците е забранено да се говори в тази насока - маймуните не могат да станат хора. Орките - независимо дали са от породата орки1 или орки2 - също
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 07 юли 2025 13:23

tmanolov написа:Къдя ги бамбините днес, ва? Един непоряд по служба :mrgreen: Апропо, какво става с форумчето - някакъв ей ай трафик ли си плаща, що ли, че гледам изведнъж по 250-300 анонимни се появиха да четат форума, а преди я имаше 40-50, я нямаше. Готви се нещо :geek:

Тва са напусналите ПП,няма кво да работят и четът форуНЪ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 07 юли 2025 13:23

tmanolov написа:
Eminem написа:Пет пари НЕ давам за Русия! НЕ ме интересува!
А европейските държави се развиваХА и бяХА нормални. Сега се самоунищожават! Демографски, политически и културно!

Съвършено вярно - приличаме на онзи експеримент на Келог с отглеждане на новородено човешко дете и шимпанзе. Идеята била, че ако шимпанзето от раждането се постави в една среда с дете и се отглежда от хора, ще придобие човешки порядки. В реалността се случва точно обратното - тяхното собствено дете започва да реагира като маймуна. Е, ние си поканохме маймуни, и то милиони - резултатът е ясен, макар че след чичкото с мустаците е забранено да се говори в тази насока - маймуните не могат да станат хора. Орките - независимо дали са от породата орки1 или орки2 - също

Самата истина! Ще го разберат, но ще е късно.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 07 юли 2025 13:58

pomiqrat написа:Какво казва Гонзо на 3:33
https://youtu.be/tZWcGAWue4w?si=mvA15SUwYXnjy947

Рядко е да срещнеш някой, на когото никнеймът му да приляга толкова, признал съм те.
Do Something Different!

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 07 юли 2025 14:00

CSKA 78 написа:Не знам какво е казал Гонзич, но и не ми се гледа! Обаче каква е тази гимназия до 8-ми клас?! Ха-ха! Или спортна паралелка до 8-ми клас?! :lol: Да не би да е завършил Спортна гимназия и да е забравил какво е завършил, ако въобще е завършил нещо...в уч-ще! :)

Във форума има хора с две висши. Прочети им мненията и сам ще си отговориш за гимназията.
Do Something Different!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2025 15:23

m.youtube.com/watch?v=Kl3ks2Jjf8o
Все Гонзо, та Гонзо какво образование имал, ами на този човек какво ли е, та и книга написа?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 юли 2025 15:40

DoSomethingDifferent написа:
pomiqrat написа:Какво казва Гонзо на 3:33
https://youtu.be/tZWcGAWue4w?si=mvA15SUwYXnjy947

Рядко е да срещнеш някой, на когото никнеймът му да приляга толкова, признал съм те.

Гонзо ти плаща по 20 стотинки на пост да го защитаваш ли?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юли 2025 16:19

DoSomethingDifferent написа:
CSKA 78 написа:Не знам какво е казал Гонзич, но и не ми се гледа! Обаче каква е тази гимназия до 8-ми клас?! Ха-ха! Или спортна паралелка до 8-ми клас?! :lol: Да не би да е завършил Спортна гимназия и да е забравил какво е завършил, ако въобще е завършил нещо...в уч-ще! :)

Във форума има хора с две висши. Прочети им мненията и сам ще си отговориш за гимназията.

Пичаго, то и аз съм с висШО, но няма гимназия до 8-ми клас, освен ако не си вундеркинд, който на годините за 8-ми клас вече е завършил средно! Трябва да се съгласиш, че Гонзо не е точно такъв, даже и като футболист! :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 юли 2025 16:27

То вече и СПТУтата ги водят гимназии, а едно време им викахме - Сульо и Пульо Тръгнали на Училище.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 07 юли 2025 16:32

Гонзича ни го натресоха левскарите и после, с цялата си наглост, започнаха да се оплакват от него. Това сигурно е единственият президент на футболен съюз в Европа, който не знае английски. Същото важи с пълна сила и за Бойко Борисов.
Do Something Different!

Върни се в “Левски”