Ти верно ли ще сравняваш тоя говнар с чичо Митко? Чичо Митко е дал път на сума ти футболисти, които в последствие са прославили родината ни. Гонзо какво е постигнал по-точно? Чисти след далаверите на Перуката...damyanov1963 написа:m.youtube.com/watch?v=Kl3ks2Jjf8o
Все Гонзо, та Гонзо какво образование имал, ами на този човек какво ли е, та и книга написа?
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Re: Без цензура!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- damyanov1963
DoSomethingDifferent написа:Гонзича ни го натресоха левскарите и после, с цялата си наглост, започнаха да се оплакват от него. Това сигурно е единственият президент на футболен съюз в Европа, който не знае английски. Същото важи с пълна сила и за Бойко Борисов.
То и за треньорите се отнася, че и за отборните президенти. Аз не съм чул жадното, Пената, Гришата Ганчев да говорят на този език и Слава Богу :lol:
Виж, нашия Батков каза - Дис Бритиш хомосекшуал :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Drunken_Master написа:Ти верно ли ще сравняваш тоя говнар с чичо Митко? Чичо Митко е дал път на сума ти футболисти, които в последствие са прославили родината ни. Гонзо какво е постигнал по-точно? Чисти след далаверите на Перуката...damyanov1963 написа:m.youtube.com/watch?v=Kl3ks2Jjf8o
Все Гонзо, та Гонзо какво образование имал, ами на този човек какво ли е, та и книга написа?
Той даде път и на Стоичков, като го взе от Хеброс Харманли да отбие военната си служба в ЦСКА, който след години каза, че Димитър Пенев е един от многото треньори, които е имал.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Drunken_Master
- Контакти:
Мхм... добре.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
- Контакти:
damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Гонзича ни го натресоха левскарите и после, с цялата си наглост, започнаха да се оплакват от него. Това сигурно е единственият президент на футболен съюз в Европа, който не знае английски. Същото важи с пълна сила и за Бойко Борисов.
То и за треньорите се отнася, че и за отборните президенти. Аз не съм чул жадното, Пената, Гришата Ганчев да говорят на този език и Слава Богу :lol:
Само да те светна за една МАЛКА разлика, за да си президент на клуб, си плащаш, а за да си президент на БФС, ти плащат. И когато ти плащат, е нормално хората да изискват нещо от теб.
Do Something Different!
- Drunken_Master
- Контакти:
Аз си спомням, кви жалки оправдания бяха за Гонзо. Нямало нужда да е Бербатов... щото брат му бил "пандиз"...
Пък това за Пената направо ме потресе. Много е тежко положението, очевидно...
Пък това за Пената направо ме потресе. Много е тежко положението, очевидно...

- damyanov1963
DoSomethingDifferent написа:damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Гонзича ни го натресоха левскарите и после, с цялата си наглост, започнаха да се оплакват от него. Това сигурно е единственият президент на футболен съюз в Европа, който не знае английски. Същото важи с пълна сила и за Бойко Борисов.
Само да те светна за една МАЛКА разлика, за да си президент на клуб, си плащаш, а за да си президент на БФС, ти плащат. И когато ти плащат, е нормално хората да изискват нещо от теб.
Да, когато ти плащат е командировка, когато си плащаш е курорт(С деца на море) :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- obi4am_pirin
- Контакти:
damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:damyanov1963 написа:DoSomethingDifferent написа:Гонзича ни го натресоха левскарите и после, с цялата си наглост, започнаха да се оплакват от него. Това сигурно е единственият президент на футболен съюз в Европа, който не знае английски. Същото важи с пълна сила и за Бойко Борисов.
Да, когато ти плащат е командировка, когато си плащаш е курорт(С деца на море) :)
Чичо Дамянчо снех тъ...
Иначе не знам как да реагирам на новия съсобственик на ЦСКА :shock:
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Много ги е шибал Гонзо, още помнят.
-
- Контакти:
Средно качество футболист дори по българските стандарти и супер тъпо парче, наистина ще го запомним. А това, че го направихте президент на БФС, е камък във вашата градина.
Do Something Different!