КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР
Кажете ми кой щеше да е този отбор в страната който да оцелее вече 10 години начело с човек като ДХ-С. Няма такъв отбор. Най-многобройната публика на стадиона сме ние. В последните 10 години на мизерия ние никога не оставихме отбора. На мачове с най-слабите отбори в страната ние имахме по 3-4000 души. А какво да говорим за дербитата с Левски, ЦСКА, Локо Пд. Няма по-големи от нас. Даже столичните отбори може да се учат от нас, защото когато сме били най-зле пак сме били най-много. За миналото да не говорим - Байерн, Барселона, Атлетико М, Ц. Звезда... Скоро ние отново ще бъдем там където ни е мястото и неверниците ще разберат що е това БУЛТРАС.
СТАВАШЕ ДУМА ЗА БОТЕВ.АМИ И БУЛТРАС АКО ФАЛИРА?КАЖИ НЕЩО ЗА КОЕТО НЕ МЕЧТАЕШ,А Е РЕАЛНО.НАПРИМЕР ,ЧЕ МОЖЕ И ДА ЗАИГРАЕТЕ ПО-ДОБРЕ,МОЖЕ И СЛЕД 3-4 ГОДИНИ ДА НЕ ВИ БИЯТ ОТБОРИ КАТО МИНЬОР,МАРЕК.НО ДА СТЕ СТРАШИЛИЩЕ ЗА ЛЕВСКИ И ЦСКА?ДА НЕ БИ ДА СТЕ ЖИЛИНА ИЛИ БАТЕ?
- slivenhools
- Контакти:
СЛИВЕН-№1
3-ТИТЛИ-2009,2010,2011
3-КУПИ-1989,2009,2010
ШЕГУВАМ СЕ РАЗБИРА СЕ
3-ТИТЛИ-2009,2010,2011
3-КУПИ-1989,2009,2010
ШЕГУВАМ СЕ РАЗБИРА СЕ
stramberk написа:СТАВА ВЪПРОС ЗА ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ ФУТБОЛ.СПОРЕД МЕН ТОВА СА:
ЧЕРНО МОРЕ
БОТЕВ
ЛОКОМОТИВ
БЕРОЕ
ЧЕРНОМОРЕЦ
ЕТЪР
СЛИВЕН
МАРЕК
ПИРИН
ЛИТЕКС
ЛИТЕКС Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО,ТЕ СПОРЕД МЕН СА ИЗКУСТВЕН ОТБОР-БЕЗ ПУБЛИКА И БЕЗ ТРАДИЦИИ.ЗАВИСИМИ СА ИЗЦЯЛО ОТ КАПРИЗИТЕ НА ГОСП.ГАНЧЕВ.И СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ.
а сливен са вечни. 2те титли на литекс бледнеят пред илюминациите от вкарването на сливен в "а" група. сливен имат титли на световното по рециклиране на цветни метали и на "ромале чаворале 2007" и са принципно отбор с традиции. класацията ти е объркана, мозъка също. ботев и буферите са най-отгоре, берое и етър са симпатични отбори защото с хъс си взеха всичко от утвъдения модел.. къде са нафтекс, къде е оня култов отбор олимпик (галата)? да не лъхаш кале, кви са тия глупости. литекс били измислени. крадецът вика "дръжте крадеца"..
- slivenhools
- Контакти:
Абе не ми говорете за цигани щото навсякъде са като хлебарки и трябва да се трепят те са като гниди и само се множат и в ПЛОВДИВ И в СОФИЯ И и незнам кой има интерес тези безмозъчни твари да си ги отглеждаме като домашни любимци,а те откъдето минат само да серат.
виж тук си прав. не ти знам цвета на кожата, но предполагам че е тежко да живееш под сините камъни с един булюк "сини" хорица (поне за българин). 
Има и между менгишите хора.Но и между нас има мърши.А исках да спорим и да определим ние-феновете не само исторически,но и като моментално състояние най добрите от провинцията.Според мен са ЛИТЕКС и ЧЕРНО МОРЕ.
stramberk написа:Има и между менгишите хора.Но и между нас има мърши.А исках да спорим и да определим ние-феновете не само исторически,но и като моментално състояние най добрите от провинцията.Според мен са ЛИТЕКС и ЧЕРНО МОРЕ.
ето, виждаш ли? като пишеш нещо за футбол, няма за какво да се псуваме. черно море наистина е много изпипан отбор в момента. балансиран, грамотен, добре стои. това е пример как без надписани трансфери и малко акъл става отбор. ако не налеят пари за следващата година, обаче ще ги разсипят. добре че изгониха оня черен пияница моке и взеха кривия. страшен отбор са. литекс боксуват, не мога да си обясня а точно те са ми примера за грамотно управление на клуб. нищо че ни взеха иван бандаловски и още едно две момчета курвенската, много са ми симпатични. ако е за моментно състояние ботев и буферите трябва да са най-долу при марек и етър. ако не - трябва да са най-горе - най-титулованите провинциални отбори, никой не може да им отрече. във времето когато и марек и берое се зъбеха на грандове, както и всички български отбори в евротурнирите. а не в нашите времена на тъпота футболен театър и малоумни използвачи за собственици на клубовете..
МОЖЕЛ СИ ДА БЪДЕШ И НОРМАЛЕН-ДА НЕ СЕ ЗАЯЖДАШ ЗА НИЩО.БЕРОЕ ГИ БЯХА ИЗВАДИЛИ ОТ А ГРУПА ЗАРАДИ ЛЕВСКИ-СЛИВЕН,ТРАКИЯ И ЧЕРНО МОРЕ СИ ЛЯГАХА НА ЦСКА И ПО ТРИ ПЪТИ ЗА КАЛЕНДАРНА ГОДИНА.ВОЕННИ ОТБОРИ.В СТОЛИЦАТА ОТИВАШЕ ВСИЧКО ПО - ДОБРО.СЕГА НЕ Е ТОЛКОВО ЗЛЕ.АКО ИМАШ ДОБЪР СПОНСОР ИМАШ И ОТБОР.И АКО ФУТБОЛИСТИТЕ ИМАТ МОТИВАЦИЯ-МАЙ ТАМ Е ИСТИНАТА ДА ЗНАЯТ ЗА КАКВО ИГРАЯГ.НО В БЪЛГАРИЯ МНОГО МАЛКО СА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА КАКВО РАБОТЯТ.
добре, само изключи капса от предишното мнение. аз мога да съм нормален когато има за какво нормално да си говоря. когато ме псуват разни аватари дето са ми през кура, псувам и аз. а за военните отбори и майсторите на спорта - това е белег, не футболен. това беше белег на цялото сбъркано мислене на комунистическата епоха. защото българинът е отворен за всякакви долни машинации, това ни е национална черта. заради тарикатлъка на дребно губим много. томов, батков, лечков, марков, перуката, ти и аз. и ония мизерници дето ни лъжат че са футболисти. няма смисъл да спорим за такова първенство, все едно да спорим за некъв мексикански сериал. робинята изаура. по времето на военните клубове сме се заблуждавали само на родна земя, а в европа сме знаели за какво става въпрос. сега се насираме без директива. и на дребно.