КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ultra_blue
Контакти:

Re: КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯ ПРОВИНЦИАЛЕН ОТБОР

Мнениеот ultra_blue » 10 окт 2008 12:20

terro написа:Пловдив е бил провинция само на римската империя!Градът ни е един от най-древните в ЕВРОПА и неговият най-добър представител пред футболния свят е БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Не случайно тук са изгрели едни от най-стойностните футболисти в България - ЧИКО, ТУМБИ, МЕРИ БАКАЛОВ, БАТ ПЕТЬО ЗЕХТИНСКИ, КОЦЕ КОСТАДИНОВ, ГЕОРГИ АСПАРУХОВ - ГУНДИ...........НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ЦЯЛ ДЕН ДА ГИ ИЗБРОЯ.БОТЕВ Е ЕДИН ОТ НАЙ- СТОЙНОСТНИТЕ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ И СЪВСЕМ СКОРО ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ТАМ КЪДЕТО ВИНАГИ Е БИЛО НЕГОВОТО МЯСТО!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

Приятелче Гуниди е футболист на Левски София, започнал е в Левски и там е играл до последно... С това ,че е играл във вашия отбор може само да се горедеете. А иначе за мене Локо ПЛД е най-обичания отбор от изброените "провнциални" !
Държавата гние а главния проблем сме НИЕ ???

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 10 окт 2008 12:21

ФОРУМЯТ НА БОТЕВ Е НАЙ АКТИВЕН,ЗАЩОТО СА САМО ПОЗНАВАЧИ,А НЕ КАКТО В ДРУГИТЕ С КОМПЛЕКСАРИ И НЕДОКАЗАНИ МЪЖЕ.

Потребителски аватар
popaj
Контакти:

Мнениеот popaj » 10 окт 2008 12:27

stramberk написа:СТАВА ВЪПРОС ЗА ИСТОРИЯТА НА НАШИЯ ФУТБОЛ.СПОРЕД МЕН ТОВА СА:
ЧЕРНО МОРЕ
БОТЕВ
ЛОКОМОТИВ
БЕРОЕ
ЧЕРНОМОРЕЦ
ЕТЪР
СЛИВЕН
МАРЕК
ПИРИН
ЛИТЕКС
ЛИТЕКС Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО,ТЕ СПОРЕД МЕН СА ИЗКУСТВЕН ОТБОР-БЕЗ ПУБЛИКА И БЕЗ ТРАДИЦИИ.ЗАВИСИМИ СА ИЗЦЯЛО ОТ КАПРИЗИТЕ НА ГОСП.ГАНЧЕВ.И СА ВРЕМЕННО ЯВЛЕНИЕ.

СЛОЖНА ТИ Е КЛАСАЦИЯТА,ЗАЩОТО В НЕЯ ИМА ОТБОРИ,КОИТО НИКОГА ДО СЕГА НЕ СА БИЛИ ШАМПИОНИ.ДРУГА РАБОТА Е ПУБЛИКАТА,СТАДИОНА И МОМЕНТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОТБОРА.В МОМЕНТА НАЙ ДОБЪР ОТ ТЕЗИ ОТБОРИ Е ЧЕРНОМОРЕЦ.И ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ СИ ИЗМИСЛИЛ ЧЕРНО МОРЕ ДА Е НА ВЪРХА?ТЕ СА НИ ОТ ПОСТОЯННИТЕ КЛИЕНТИ.

maina

Мнениеот maina » 10 окт 2008 12:30

ultra_blue написа:
terro написа:Пловдив е бил провинция само на римската империя!Градът ни е един от най-древните в ЕВРОПА и неговият най-добър представител пред футболния свят е БОТЕВ ПЛОВДИВ!
Не случайно тук са изгрели едни от най-стойностните футболисти в България - ЧИКО, ТУМБИ, МЕРИ БАКАЛОВ, БАТ ПЕТЬО ЗЕХТИНСКИ, КОЦЕ КОСТАДИНОВ, ГЕОРГИ АСПАРУХОВ - ГУНДИ...........НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ЦЯЛ ДЕН ДА ГИ ИЗБРОЯ.БОТЕВ Е ЕДИН ОТ НАЙ- СТОЙНОСТНИТЕ ОТБОРИ В БЪЛГАРИЯ И СЪВСЕМ СКОРО ТОЙ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ТАМ КЪДЕТО ВИНАГИ Е БИЛО НЕГОВОТО МЯСТО!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

Приятелче Гуниди е футболист на Левски София, започнал е в Левски и там е играл до последно... С това ,че е играл във вашия отбор може само да се горедеете. А иначе за мене Локо ПЛД е най-обичания отбор от изброените "провнциални" !

А къде ГУНДИ стана футболист, къде стана нападател е не да го слагате последен човек, къде стана човек?
Затова феновете на Левски са ми толкова антипатични , защото си затварят очите за неща за които няма да е лошо да прогледнат!

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 10 окт 2008 12:33

ДОРИ И В НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА В ИСТОРИЯТА СИ БОТЕВ ПЛОВДИВ Е ЖИВ.
ЗАРАЗЛИКА ОТ НЯКОЛКО ДРУГИ ОТБОРИ КОИТО СЕ ЗАЛИЧИХА.А НЯКОИ КАТО ЛОКОМОТИВ ДОРИ СТАНАХА
ТУРСКА КОЛОНИЯ.СРАМ!!!
ЗАТОВА УЧЕТЕ СЕ ОТ БОТЕВ ,ОТ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ,ОТ ГРАДА НА БОТЕВ-ПЛОВДИВ.
ЗАЩОТО ЗА ВСИЧКИ НАС
Един отбор,в едно сърце,
една любов в канарите,
не ще умре, не ще умре,
не ще умре, не ще умре!

И мъката и радостта ,
ще споделиме на света,
и нищо няма да ни спре,
не ще умре,не ще умре!

НО СКОРО НЯМА ВЕЧЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ СЪС СРЕДНЯШКИТЕ ОТБОРЧЕТА КАТО ДОКО,БЕЛА И ЛОКО МЕЗДРА.
НЕ МОЖЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ДЕРБИ ДА НИ Е СРЕЩУ ДОКО.СТИГНАХМЕ ДЪНОТО!!!
НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА.СИГУРЕН СЪМ!!!

Потребителски аватар
gentile

Мнениеот gentile » 10 окт 2008 12:33

ultra_blue написа:
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

Само дето не споменаваш , че като е започнал в Левски София , е започнал като централен защитник и ако не беше дошъл в Ботев , където треньорския гений на тогавашния ни треньор Георги Генов-Джогата вижда в него талантлив нападател и го поставя на точното си място на терена,сега нямаше и да си чувал за него.Ако пък не си чувал и за Георги Генов-Джогата и сега се присмиваш че пиша за треньорския му гений , само ще те ,,светна" , че същият човек вижда и във вратаря на Ботев Чико Дерменджиев качества за нападател и го вади от вратата / Чико има дори записан един мач в А гр. като вратар/, за да го пусне в нападение, след което Чико се превръща в най-голямата легенда на Ботев , изградил и сериозна кариера като национал , отбелязал доста решаващи голове за България.

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 10 окт 2008 12:36

ДА ПРОПУСНАЛ СЪМ И СЕ ИЗВИНЯВАМ.ЧЕРНОМОРЕЦ СЪЩО Е ГОЛЯМ И ВЕЛИК ОТБОР.НЕ ИСКАХ ДА ОБИЖДАМ НИКОЙ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ПОЛОВИНАТА ОТ РОДА МИ Е ОТ БУРГАС.СПОМНЯМ СИ ДРЕМСИЗОВ,ГОЧЕВ,МАДЖАРОВ,ДЕЛИМИНКОВ.АКО СЕ ЗАМИСЛЯ СИГУРНО НЯМА ДА ИМАМ ВРЕМЕ ДА ГИ ИЗПИША ВСИЧКИТЕ ВИ ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ.НАДЯВАМ СЕ ДА НАПРАВИМ ХУБАВ МАЧ И ДА БИЕТЕ ЛЕВСКИ С РАЗЛИКА.

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 10 окт 2008 12:37

ultra_blue написа:
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!

ПРИЯТЕЛЮ,ГУНДИ,стана футболист в БОТЕВ,с отбора игра четвъртфинал за КНК,бяха страшен отбор с Чико,Тумби и останалите да не ти го изброявам,на прощалната вечеря Гунди е бил с сълзи на очи,плакал е като малко дете,но тогава такива бяха времената.......Аколкото за локо пд-без коментар :D опитваш се да дразниш,но истината е една-БОТЕВ.....И ДАНО УТРЕ ДА БИЕМ :P

Потребителски аватар
stramberk
Контакти:

Мнениеот stramberk » 10 окт 2008 12:40

ДЕРМЕНДЖИЕВ БЕШЕ ФУТБОЛИСТ.ЗАЕДНО С ПОПОВ БЯХА НАЙ СИЛНИТЕ КРИЛА В БЪЛГАРИЯ.СТАНАХА ШАМПИОНИ В ЕРАТА НА СОЦИАЛИЗМА.КОГАТО НАЙ-МНОГО СЕ ПОДПИРАХА СТОЛИЧНИТЕ ОТБОРИ.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 окт 2008 12:53

Абе хора какво се пените ? Какво значи кой е най добър ? Това е много относителен въпрос....какви са критерийте по които да се определя това ? Виждам че се намесва и историята на различните клубове....това въобще не е критерий ! Мислите ли че, на някого в Англия му пука кой е най старият отбор, кой е най популярен, кой имал най много титли, победи....и така на татък....сега ако ги питаш тях кои са най силни ще ти кажат: Ман. Юн. , Челси, Ливърпул, и Арсенал, и то не защото в миналото са били велики....а защото са, СЕГА В МОМЕНТА ТАКИВА ! През 90 те, години например, е имало периоди в които най велики са били Блякбърн и Лиидс ! Така че СЕГА В МОМЕНТА трябва да се гледа....защото живеем само с миналите си успехи, и това се отнася за всички, за това футболът ни е на този хал....докато не започнем да смятаме че важни са МОМЕНТЪТ И БЪДЕЩЕТО, само ще си се "джебрим" кои аджеба са най големите и велики ! А в същото време румънците които ние сме учили на футбол....са с два отбора в Шампионска лига !
И казвам....като критерият ми е тази година....най добрият провинциален тим, е Литекс ! Видяхме и срещу Астън Вила за какво става въпрос....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Сливен”