Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Aronaks » 01 ное 2025 00:24

tmanolov написа:
Aronaks написа:
Beyonddeath написа:От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Аз като гледам снимката със отредените сектори, ми се струва че за гостуващия отбор без тире се падат повече места. Това ако не е абсурдно, здраве му кажи. Не че те ще си ги изкупят, но все пак.

А е доста по-малък от В, а като сложиш и разните вип цървули, свободните места слизат почти наполовина на В. Б е по-голям от В, заради тунела там, но не може да компенсира разликата между В и А, та да, правилно си се ориентирал

Съгласно сайта all4levski, билетите в продажба за А и Б са малко повече от тези за В и Г. Странно, но явно не сме прави

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 ное 2025 00:28

W84me написа:Тирето вече е добре, щом Кюстендилеца одобрява бореца за шеф. Ще прокопсат!

Закъсняваш Блатер, поста на Кюстендилеца тръгна по сайтовете към обяд.Така се получава като пиеш вино от картон :) .
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 ное 2025 00:30

peliforewer написа:
W84me написа:Тирето вече е добре, щом Кюстендилеца одобрява бореца за шеф. Ще прокопсат!

Закъсняваш Блатер, поста на Кюстендилеца тръгна по сайтовете към обяд.Така се получава като пиеш вино от картон :) .

Олях се тая вечер, един американски картон от Калифорния замина... Сиромашия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 ное 2025 07:38

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 ное 2025 07:41

ReBorn1982 написа:
Eminem написа:Ами аз съм писал и срещу Русия през годините. И мразя да виждам българи да почитат чужда държава повече от родната и да веят чужди знамена, вкл. руски.

"Либералите", които пълнят Европа с мигранти, всъщност не са никакви либерали, а комуняги. Интернационализмът идва от комунягите, но някак си успяха да промият мозъка на европейците.

Безсмислено е да се обясняваш на западните роби. За тях всеки, който не е съгласен с олигофрениите на ЕССР, е путинофил, копейка, кремълофил и т.н. ...... това са хора, които виждат света само в 2 цвята - черно и бяло.

По същия начин е безсмислено да ви се обяснява, че като не си путинороб, не означава, че си европейски роб, а предпочиташ демокрацията пред путинофилска диктатура. Също така когато не си расист, не означава, че си трафикант на бежанци, а имаш поне базов морал и акъл в главата (какъвто при вас липсва ) за да не делиш хората по цвета на кожата. Исляма е друга тема и там е голяма опасност, а не цвета на кожата. Както и преди съм писал не всеки черен е мюсюлманин както и не всеки бял е християнин.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 ное 2025 08:22

Aronaks написа:
tmanolov написа:
Aronaks написа:
Beyonddeath написа:От много години се чудя, защо на "дербито", се дават по 2 сектора на гостуващ отбор. Ама в страната на абсурдите, всичко е възможно. Дори сърбетата не го правят като нас тъпо...

Аз като гледам снимката със отредените сектори, ми се струва че за гостуващия отбор без тире се падат повече места. Това ако не е абсурдно, здраве му кажи. Не че те ще си ги изкупят, но все пак.

А е доста по-малък от В, а като сложиш и разните вип цървули, свободните места слизат почти наполовина на В. Б е по-голям от В, заради тунела там, но не може да компенсира разликата между В и А, та да, правилно си се ориентирал

Съгласно сайта all4levski, билетите в продажба за А и Б са малко повече от тези за В и Г. Странно, но явно не сме прави

Няма нищо странно. Сектор Б е с значително по-голям капацитет от Г, заради проходния тунел.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 ное 2025 10:16

Честит ден на Будителите! Поробителите не желаят Будители.

Преди заблудените копейки да ни честитят деня на Будителите да обяснят, защо през комунизма този ден беше забранен под диктовката на червената империя на злото и защо беше възстановен по времето на "лошата" демокрация?

П.С. Поне на този ден можеха да се спестят снимките на уличници. Пристрастените сами ще си намерят голотии за да задоволят душевната необходимост с дневна доза голота.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 01 ное 2025 11:11

realno написа:Честит ден на Будителите! Поробителите не желаят Будители.

Преди заблудените копейки да ни честитят деня на Будителите да обяснят, защо през комунизма този ден беше забранен под диктовката на червената империя на злото и защо беше възстановен по времето на "лошата" демокрация?

П.С. Поне на този ден можеха да се спестят снимките на уличници. Пристрастените сами ще си намерят голотии за да задоволят душевната необходимост с дневна доза голота.

Честит ден на Будителите! Празник, отдавна засенчен от чалга и простотия.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: NOMER14

Мнениеот Странджата » 01 ное 2025 11:19

Става дума за натюрморта :) Иначе домашното вино се пие по домашному :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: MASTER_COOL

Мнениеот Странджата » 01 ное 2025 11:27

Естетическото чувство и съзнанието за традиция не е поза. Все пак дружелюбната закачка не е квалификация, която ми се струва недружелюбна. Самият Миро не се е засегнал, навярно се е поусмихнал, но едва ли е направил подобни изводи ... Бъди здрав и си пийвай домашно винце, както искаш - вече писах - домашното винце се пие по домашному :)

Върни се в “Левски”