Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
tmanolov написа:Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Никога от както полазвам форума не съм влизал през основният им сайт. Дори и не съм го поставял като отметка. Отваряш браузъра, в повечето случай ще го имаш кеширано: forum.gong.bg и си ти. ;)
https://forum.gong.bg/
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И аз така влизам от 100 години :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Dust написа:tmanolov написа:Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Никога от както полазвам форума не съм влизал през основният им сайт. Дори и не съм го поставял като отметка. Отваряш браузъра, в повечето случай ще го имаш кеширано: forum.gong.bg и си ти. ;)
Да, и аз съм така. Откакто напуснаха оттам основната групичка от стари кучета журналисти преди години, съм влизал в основния сайт не повече от десетина пъти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Дори и не съм разбрал, че са сменили дизайна и ако не беше споделено тук, нямаше и да разбера :D
90% влизам и чета само и единствено Dsport, а останалите 10% влизам в Спортал... това е.
90% влизам и чета само и единствено Dsport, а останалите 10% влизам в Спортал... това е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
tmanolov написа:идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Пробвай от тук:
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

realno написа:Прахообразната кауза не я съжалявам. С техните камъни по тяхната глава. Въобще да не се оплакват. Още в неделя олигархичните им съдии ще демонстрират лоялност на каузата и конкуренцията ще изреве.
Дори да я окъсаме Наско ще ляга. Наши сте сателити.
А вие сте ни били конкуренти за 14 години един път.
MASTER_COOL написа:tmanolov написа:идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Не си само ти. Май няма бутон :lol:
Трагична визия, функционалност 0.
Отивате в търсачката на сайта горе вдясно и пишете "форум", след това излиза нужния таб от нищото. :lol: Само дето не става през мобилен телефон. Другият вариант е по-прост: пишете forum.gong в търсачката на Гугъл и сте там.
Тоя сайт все едно Гриша Ганчев го е правил на 2 "линии", а контрола на качеството е извършен от Гърнето на кило уиски. :mrgreen:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс