7дни спорт бъдете коректни!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
white power
Контакти:

7дни спорт бъдете коректни!!!

Мнениеот white power » 22 мар 2010 20:06

Чета днес 7 дни спорт и какво виждам, статия на Станил Йотов копие на мнението ми във форума на гонг, както и публикуване на мнения от форума, но с една малка разлика - всички коментари за Венци Стефанов са изрязани. Ето вижте сами:
Темата във форума:
Славия - този отбор във момента несъществува
от white power на 20 Мар 2010 23:39

Може би съм много афектиран от мача с Левски, но прибирайки се от стадиона реших да напиша няколко реда, които съм сигурен че са позиция и на голяма част от привържениците на Славия.
Просто в момента Славия е само едно име със славна история и без настояще и бъдеще, а белия екип се носи от пълни бездушници и страхливци. Били уплашени - от кой , от какво, от тези юноши. Това не е моят отбор, не е моята Славия - тази която може да згуби от всеки , но от която лидерите треперят. С този президент, с този треньор и неговия помощник не виждам никакво бъдеще за любимия ми отбор. Щом може Букарев да направи изявление че е радващо че не сме паднали разгромно - само 3:0 и че не можем да се мерим с отборите от челото, значи мястото изобщо не му е в Славия, още повече като имаме предвид състава с който излезе Левски. Букарев, Букарев май с Вили много си повярвахте, а сте много жалки с тези изказвания. Терена беше лош, времето не беше хубаво - та ние спечелихме точките си първите три мача благодарение именно на тези лоши терени, защото футбола който играем е грозен и силов. За три месеца подготовка не виждам никаква пложителна промяна в играта и заявените от Вуцов амбиции изглеждат просто смешни - никакво нападение, абсолютно неефективна средна линия, плахи защитници и един добър вратар на когото впрочем дължим голяма част от точките си. Футбола Вили не е само тичане и борба (да хубаво е да се бориш до последно и да имаш хъс) но когато топката се подава само назад и настрани и се рита напосоки това е супер ама спорта се казва ръгби. За да играеш добър футбол трябва много повече - тактика, техника, комбинации, но какво да изброявам повече след като си изиграл повече мачове отколкото голове си вкарал, впрочем по малко голове са вкарали само Спортист и Ботев(с 15 мача).И за каква преса говореше Вили преди мача като излезнахме с 10 футболисти - Тодор Колев изобщо не знам отигра ли една топка правилно, а пък за смяната Вълев просто no comment. И изобщо не е вярно че запазихме отбора си през зимата, след като имаме само един чист нападател а продадохме Дубала и преотстъпихме Ортега. Нали не мислите че изобщо е имало някакви оферти за страшните ни защитници и халфове. Вили каза по повод Ортега че му трябвали 3 месеца да го вкара във форма, ами този Вълев не може да вкара и на тренировка та камо ли на мач. Колко време му трябва, на този 30 годишен талант!!!!
А за Венци Стефанов какво да кажа - превърна отбора в търговско дружество целта на което е само да продава футболисти и мачове. Да, направи една прилична база и за сметка на това превърна един от най славните отбори в България в сателит, средняк и отбор без цели. За това господин Стефанов мога само да ви кажа че няма да е далече времето когато на стадиона ще бъдете само Вие и охраната,защото ние привържениците на Славия сме отвратени от Вас и ви мразим от дъното на душата си. Хората не идват на стадиона защото се умориха да слушат глупостите и лъжите Ви "ако се играе честно Славия не трябва да излиза от тройката". А истината е че Славия благодарение на вашето управление повече от едно десетилетие изгуби своя чар и красота в играта, играе грозен и старомоден футбол и мястото и е там - при средняците. Само когато побеждаваш отбори като Левски и Цска може да мислиш за нещо повече. И докога ще търпим всички тези левскари в Славия, къде са десетките бели легенди, къде са Жужо, Чаво, Кано. Те са личности и са слависти и в мозъка на костите си, печелили много пъти дербита и купи, но не са Ви удобни за продажби и машинации, каквито наблюдаваме непрекъснато.
И след първите 4 мача, макар да имах голяма надежда след последния мач с Локо за купата, изобщо не вярвам че можем да направим нещо повече от това да отстраним Етрополе. А с тази игра за каква Европа говорим - там Славия няма място нито с този президент, нито с тези треньори. Славия в момента е мъртва и дано не чакаме още 50 години да се прероди.
Накрая искам да кажа на всички фенове на Славия - подкрепяите безрезервно любимия си отбор и каузата Славия защото тя е много повече от това което представлява отбора в момента.
САМО СЛАВИЯ!!!

Ето и статията в 7дни спорт: http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5692_5.htm

Имайки впредвид кой е собственик на 7дни спорт (Батков), не се учудвам че критиките към ВС са спестени, а тези към Вуцов не. Йотов щом четеш редовно форума бъди коректен и публикувай цялото мнение. Омразата ни към ВС е по голяма от всичко, така че не чети през ред и бъди коректен журналист

Потребителски аватар
white power
Контакти:

Re: 7дни спорт бъдете коректни!!!

Мнениеот white power » 22 мар 2010 20:17

unist_ex написа:Батков не е собственик на 7 дни спорт,а само на Стандарт.

Мисля че са една група, дори и елктронните им варианти съдържат еднаква информация и съдържат препратки. Но не това е важното, а това че се публикуват само избрани изречения, а основните неща не. Защо очаквам да отговори самият Йотов - явно често чете мненията във форума ;)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 22 мар 2010 20:38

Не знам дали е на Батков, но в този вестник няма журналисти, които да имат мнение. Погледнете какво се пише, когатонякой отбор от т.н грандове падне. Настъпва краят на света, футболисти и треньори или се осмиват, или се ругаят и обиждат. Следващата седмица същите вземат, че бият. И веднага цъфват хвалебствия и суперлативи. Да не говорим за редакционните коментари, които по принцип са злостни и комплексарски, писани от позицията знаеш ли ти кои сме. Тъжно е, че само Гонг някакси запазва приличен тон и не разчита на словесната агресия, манипулацията и дезинформацията. Не са безгрешни, но в сравнение с другите медии не отблъскват непредубедените.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 22 мар 2010 20:47

unist_ex написа:
white power написа:
unist_ex написа:Батков не е собственик на 7 дни спорт,а само на Стандарт.

Мисля че са една група, дори и елктронните им варианти съдържат еднаква информация и съдържат препратки. Но не това е важното, а това че се публикуват само избрани изречения, а основните неща не. Защо очаквам да отговори самият Йотов - явно често чете мненията във форума ;)

и аз си мислих като теб,ама не е. може на паткоф да му се иска да има и спортен ежедневник,ама той едвам-едвам издържа Стандарт. просто забравих на кой беше 7 дни спорт, т.к. не съм в БГ,ама със сигурност не е на мустакатия олигофрен. като се сетя ще ти напиша ;)

На Юли Москов е.
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 мар 2010 20:56

Тъкмо щях да те похваля и да ти дам един съвет какво да правиш със 7 дни спорт и Станил Йотов, обаче като прочетох това за Батков, всякакво желание да ти помагам пропадна. Като нямаш прдстава кой на какво е собственик, недей да се изказваш така на едро. Напълно си заслужаваш кражбата на мнението ти. Статията на Станил Йотов наистина е добра.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 мар 2010 21:06

Странджата написа:Не знам дали е на Батков, но в този вестник няма журналисти, които да имат мнение. Погледнете какво се пише, когатонякой отбор от т.н грандове падне. Настъпва краят на света, футболисти и треньори или се осмиват, или се ругаят и обиждат. Следващата седмица същите вземат, че бият. И веднага цъфват хвалебствия и суперлативи. Да не говорим за редакционните коментари, които по принцип са злостни и комплексарски, писани от позицията знаеш ли ти кои сме. Тъжно е, че само Гонг някакси запазва приличен тон и не разчита на словесната агресия, манипулацията и дезинформацията. Не са безгрешни, но в сравнение с другите медии не отблъскват непредубедените.

Абсолютно същото е и моето мнение за > 7 Дни спорт < ...и това е от 2-3 години някъде !
Изключително много злоба лъха ....когато някой от "грандовете" загуби .....а традиционният коментар на вестника .....е под всякаква критика !
Разбира се, имат и добри попадения ....но те направо са си рядкост !
Явно ....изключителни комплексари работят във вестника в момента .... :evil:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 23 мар 2010 01:04

И 7 дни и Меридиан Мач са едни помии....Преди година и на мен бяха взели едно мнение и тако го бяха доукрасили :x :x

mite68

Мнениеот mite68 » 23 мар 2010 08:11

БРАВО !!!

Върни се в “Славия”