В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

sure thing1926

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот sure thing1926 » 27 юни 2012 13:00

В сайта на Спартак пишело 1947. Пише. Годината от която се казват Спартак! Отричай, хората с мозък, могат да преценят, че Спартак е наследник на Левски. Браво, на жълтите злобарчета, чакали да излезе съперникът на Локо и нацвъкали редовните щуротии в Уикито. Невръстениче, отивай търси учредителния акт... Като го намериш, ела с трактора в Пловдив и го покажи! Дотогава тихичко искам да е тук. Пак казвам, показвайте "неоспоримите доказателства" от 1912 и не се занимавайте с най-стария Пловдивски отбор в момента, Спартак, наследника на Левски Пловдив.
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2012 13:01

И напомням, че темата е за доказателства.
Това, което виждам са над 60 човека гласували, че Ботев (Пд) имат НЕОПРОВЕРЖИМИ доказателства за създаването си през 1912-та година.
След като е така, оставаме в очакване те да бъдат представени, като доказателство за твърдението им.
Иначе нека всеки да си прави изводите, доколко "тежат" и твърденията и преданията им от поколение на поколение.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 27 юни 2012 13:27

sure thing1926 написа: отивай търси учредителния акт...

С трактор ще дойдеш ТИ, за да търсиш ДОКУМЕНТАЛНА връзка за измишльотината за Спортклуб! Такъв точно транспорт се полага и приляга на един наследник на жепейски общаци (справка сайта на Витес). Цял свят вече ви се смее за тоя абсурд, той тръгнал нас да гледа. Извади документи да докажеш, че между sure и 26 има някаква връзка и чак тогава изисквай нещо от големите. Сега все още не си ни на нивото.

slavia_forever написа:
Thurman Murman написа:Форевър, възможно ли е за улеснение на т.нар. "заблудени", ТИ да дадеш информация относно реалната (според теб) година на Ботев? Под "информация" разбирам документ естествено.

Искаш от мен да докажа, че вие нямате доказателства ли? :lol:

Форевър, ами ти твърдиш, че годината е не тая ами друга. Следователно би трябвало за "другата" да имаш нещо черно на бяло.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2012 13:36

Thurman Murman написа:Форевър, ами ти твърдиш, че годината е не тая ами друга. Следователно би трябвало за "другата" да имаш нещо черно на бяло.

Моите твърдения са свързани със Славия и аз ги доказах.
Тук над 60 човека твърдят нещо за Ботев и не го доказват.

Явно аз не разбирам добре какво искаш - АЗ да доказвам произхода на Ботев (Пд), за който вие твърдите, че имате неоспорими доказателства ли? :shock:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 юни 2012 13:55

Когато някой защитава дадено твърдение то трябва да го докаже с факти. Феновете на Славия твърдят, че са най-стария отбор в България - показват учредителен протокол. Феновете на Ботев твърдят, че те са по-стари, създадени една година по-рано. Учредителен протокол т.е. доказателства напълно липстват. Само твърдения. И тук таме някой се заблудил да отговори на техните твърдения споменавайки налаганата от тях самите година. Типичния пример как една лъжа върви срещу фактите чрез повторение до затъпяване.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 27 юни 2012 13:59

Да де, ама аз не разбрах защо аз да доказвам годината на Ботев (Пд), след като те твърдят, че неоспоримите доказателства са у тях?! :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 юни 2012 17:31

slavia_forever написа:Да де, ама аз не разбрах защо аз да доказвам годината на Ботев (Пд), след като те твърдят, че неоспоримите доказателства са у тях?! :lol:

Защото те са "Ботев" Пд., а кои сте вие, че да им оспорвате първенството в годините 8-) :mrgreen: И освен това, те предоставят неоспоримите си доказателства само срещу съдебна заповед.Заведете едно дело срещу тях и съдът може да изиска неоспоримите доказателства.Тогава вече не могат да клинчат :twisted:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 27 юни 2012 17:53

slavia_forever написа:
Thurman Murman написа:Форевър, ами ти твърдиш, че годината е не тая ами друга. Следователно би трябвало за "другата" да имаш нещо черно на бяло.

Моите твърдения са свързани със Славия и аз ги доказах.
Тук над 60 човека твърдят нещо за Ботев и не го доказват.

Явно аз не разбирам добре какво искаш - АЗ да доказвам произхода на Ботев (Пд), за който вие твърдите, че имате неоспорими доказателства ли? :shock:

:) :) Ох..
А между другото за кой Ботев говориме...щото този сегашния..май не е онзи....или...той беше на друг... :mrgreen:

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 27 юни 2012 18:28

Абе хайде, нека да не е учредителния протокол, да кажем, че се е затрил някъде. Нека да е вестникарска статия, страница от личен дневник, снимка на футболния отбор на "Ботев", някакъв друг документ, само че датиран от периода 1912-1916 година, а не 15-30-50 години по-късно.

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 27 юни 2012 18:33

Кашчей написа:
slavia_forever написа:Да де, ама аз не разбрах защо аз да доказвам годината на Ботев (Пд), след като те твърдят, че неоспоримите доказателства са у тях?! :lol:

Защото те са "Ботев" Пд., а кои сте вие, че да им оспорвате първенството в годините 8-) :mrgreen: И освен това, те предоставят неоспоримите си доказателства само срещу съдебна заповед.Заведете едно дело срещу тях и съдът може да изиска неоспоримите доказателства.Тогава вече не могат да клинчат :twisted:

Н`цъ. Ще се позоват на Петата поправка на конституцията на САЩ - "Никой не може да бъде заставен да свидетелства срещу себе си..." и т.н. :mrgreen:

Върни се в “Славия”