Купа на България-1/8-финал: Етър-СЛАВИЯ 0:1 ЧЕСТИТО!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Купа на България-1/8-финал: Етър-СЛАВИЯ 0:1 ЧЕСТИТО!

Мнениеот slavia_forever » 04 дек 2010 22:27

Ballancee написа:Честита победа ,и класиране на пред дано стигнете ПОНЕ финала ,пък там каквото стане.

Благодаря ти много! Трудно ще е оттук нататък, но оставаме в очакване на жребия. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 04 дек 2010 22:51

Нека си пожелаем Малеш , в краен случай домакини на Пирин или Берое :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 04 дек 2010 22:52

Прибрах се специално от София за мача на Етърчето :)
Яд ме е, защото според мен това далеч не беше силен мач за Славия.. даже напротив! Почти нямаха положения, а ние имахме доста шансове. За съжаление етърци май бяха поналяли гипса и им липсваше концентрация при завършването на атаките.
Страхотна атмосфера, феновете на белите бяха учудващо много :) Евала, само упрек за хвърлената факла на тревата!
Нашата агитка ме радва много! По това се различаваме от изкуствените отборчета.. имаше факли, знамена, тъпани, песни, абе всичко:)
За съдията.. :roll: Една идея си беше за Славия! На Данчо положението и според мен беше по-скоро симулация. Но второто полувреме засадата (след пас на славист) и особенно фаулът срещо Джайоба, който беше сам срещу вратаря си беше чист червен картон! Последните 15 минути също ми се стори, че съдията направи всичко възможно да успокои играта с безброй фаулове за белите.
Но се видя, че от към психика и самочувствие имаме още да учим. Така че този мач беше един добър урок за момчетата, а и целта ни е друга - догодина А група!
Успех на Славия :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 04 дек 2010 23:49

Viktor4o_Rs написа:Нека си пожелаем Малеш , в краен случай домакини на Пирин или Берое :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Колега това и аз го мисля ама не смея да го напиша :oops: От твоята клавиатура в Божиите уши :|
Наздраве на всички СЛАВИСТИ :!: И безкрайно уважение за хората подкрепяли Белите в Търново :twisted:
Вече обаче няма лесно, но ние можем и повече!
Само СЛАВИЯ :!:
Обожавам Велико Търново и искам отборът им в А група. Там им е мястото. Успех на Етър!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 дек 2010 11:21

Реалният резултат е Етър-Славия 2:0. Отишли със софийските си съдии да се подиграват с футбола във Велико Търново. Този номер не минаваше при Момиров и миналата година си отпаднахте заслужено от отбор от Б група.
Че ,след този мач си спомнете словоизлиянията и вечното мрънкане на Венци Стефанов: : "„Явно не съм им симпатичен на съдиите, но така ме е родила майка ми да казвам истината такава, каквато я виждам. В българското съдийство има тенденция. Някои от тях съзнателно обслужват интересите на отделни клубове и това води до сътресения в българския футбол”. Проблемът със съдиите е с отделни хора, които работят с няколко съдии, те обслужват 3-4 клуба, с другите са меко казани несправедливи.”... но те боли, когато двама човека ти ограбват труда. Всеки един мач струва на отборите ни 4-5 хиляди лева само за съдиите. Омръзна ми да си даваме парите и вместо да береш плодовете от труда си, да те ограбват. Докато го има това, няма да има футбол”.
P.S. Разбра се,че единият от отборите които обслужват съдиите е именно Славия.Така,че за горе казаното важи единствено : "Крадецът вика дръжте крадеца!"

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 05 дек 2010 11:31

Съдията е виновен :!: Стегнете се малко бе ,хора!3 чисти положения даже вратата не можете да нацелите..С тоя манталитет никога няма да бъдете в А група .Страничния даде 2 измислени засада против нас и вашия негър трябваше да получи 2ри жълт ,защото симулира!
Славия София

Потребителски аватар
charlee
Контакти:

Мнениеот charlee » 05 дек 2010 11:42

Значи симулира когато се откъсна в 57 сам срещу вратата и вашият го застигна и събори така ли?Значи имаше засада когато ваш защитник върна към вратаря и наш нападател застигна топката и се озова сам срещу вратата?Това са решенията които повлияха най много на мача.Решаващи положения при които 1-во трябваше да останете с човек по малко,2 може би резултата ставаше 1:1.Но го има и тънкият момент че наистина ние изтървахме чисти положения,но и късмета не беше на наша страна когато топката срещна гредата след удара на Джайеоба.Реално вие мача го взехте с много късмет и с нищо не бяхте по добри от Етър /отбор от Б група с 5 резерви във състава си/ и това е нещото което най.много радва привържениците на Етър.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 05 дек 2010 11:56

charlee написа:Значи симулира когато се откъсна в 57 сам срещу вратата и вашият го застигна и събори така ли?Значи имаше засада когато ваш защитник върна към вратаря и наш нападател застигна топката и се озова сам срещу вратата?Това са решенията които повлияха най много на мача.Решаващи положения при които 1-во трябваше да останете с човек по малко,2 може би резултата ставаше 1:1.Но го има и тънкият момент че наистина ние изтървахме чисти положения,но и късмета не беше на наша страна когато топката срещна гредата след удара на Джайеоба.Реално вие мача го взехте с много късмет и с нищо не бяхте по добри от Етър /отбор от Б група с 5 резерви във състава си/ и това е нещото което най.много радва привържениците на Етър.

Големите отбори по света гледал ли си ги как си взимат мачовете в Европа?С 1/2 положения.Джейоба беше за червен картон батко...Факта си е факт! Симулацията е = на жълт картон.Няма какво да коментираме съдията.Заслужена победа за Славия
Славия София

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 дек 2010 12:02

venci_1913 написа:Съдията е виновен :!:

Ми не. Истината е, че нямахме в този мач играч, който да реализира. Но дузпата беше факт. Първото полувреме бях срещу вратата на Славия и не знам имаше ли засада при гола на Славия. Гледах го после по тв-то - нямаше засада. Просто оставиха сам човек на празна врата, но дузпата бе 100%, а съдията имаше видимост към ситуацията и логично бе дузпа и червен картон. Но истината е, че се играе на голове, а не на "ако". Все пак честито на славистите.
С качествен таран, Етър може да е спокоен, че качи ли се в 'А' група, няма да изпадне. А с тази публика, Етър заслужава определено.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 дек 2010 14:39

Още веднъж голямо БРАВО за белите фенове!

[wrapimg=]http://10-11.zone1913.com/g11/images/S4010004.JPG[/wrapimg]
[wrapimg=]http://10-11.zone1913.com/g11/images/S4010036.JPG[/wrapimg]
[wrapimg=]http://10-11.zone1913.com/g11/images/S4010037.JPG[/wrapimg]
[wrapimg=]http://regnews.net/img/news/news_919_Etar_Slaviq_8.jpg[/wrapimg]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”