Зимни трансфери в Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Re: Венци Великан

Мнениеот white devil » 03 фев 2010 13:57

ЕМИЛ написа:Напротив, много неща могат да се добавят към този коментар.

Въпрос на гледна точка ;)

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 03 фев 2010 14:05

Венци каза много истини,но всеки ги разбира както му отърва!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 фев 2010 14:08

:lol: :lol: :lol: Гледах го вчера това негово изказване :mrgreen: Няма втори като него....Това ми напомня на една друга случка,в която го запитаха за един футболист дали е на проби в Славия,а той каза,че на следващия ден може и Патриарх Максим да дойде да преговаря :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Венци Стефанов: "Аз кон за кокошки не сменям!"

Мнениеот DrAvalanche » 03 фев 2010 14:32

Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 03 фев 2010 14:35

Имаше и друг бисер от вчера след контролата на въпрос дали ще има други нови попълнения отговори:Венци Стефанов, приготвил съм му нов договор с по добри условия. :)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 03 фев 2010 14:35

Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му) и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансфери :lol: ще го имат този играч на картинка. ;)

А и Венци Стефанов си го каза.Няма отбор който да изкара тези пари за Жуньор в България

Как набута три гола на Черноморец тоя Жуньор :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 фев 2010 14:39

Parmalat написа:Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му) и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансфери :lol: ще го имат този играч на картинка. ;)

А и Венци Стефанов си го каза.Няма отбор който да изкара тези пари за Жуньор в България

Къде ги сънувате тия 2 милиона, ако Левски му оферират половин Венци на гръб ще го занесе до Герена. Друг въпрос е какъв играч е и колко наистина струва
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
white devil
Контакти:

Мнениеот white devil » 03 фев 2010 14:40

DrAvalanche написа:Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.

Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос. Плюс това би било добре да го гледа цялото преди да коментираш защото самия той каза, че с Гонзо се чуват често но не е ставало въпрос за такава размяна.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 03 фев 2010 14:43

white devil написа:
DrAvalanche написа:Торбата с лой пак си е направил реклама на гърба на Левски. Никой от Левски не е заявявал, че иска такава размяна, но Венци е оригинален и не е съгласен.

Напротив, тази информация се появи 2-3 дни преди това и затова коментатора му зададе този въпрос. Плюс това би било добре да го гледа цялото преди да коментираш защото самия той каза, че с Гонзо се чуват често но не е ставало въпрос за такава размяна.

Ти усещаш ли как си противоречиш?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 03 фев 2010 14:43

Parmalat написа:Да изкарат Левски 2 000 000 милиона евро(толкова е горе-долу цената му и Жуниьор е техен.Но като знам в каква криза са Левски и как нямат пари за трансфери :lol: ще го имат този играч на картинка. ;)

2 млн. евро за Жуниор ? :o
Това сериозно ли, майко мила, Венци е изкукуригал, това по всяка вероятност прави Жуниор най-скъпият футболист в България :lol:
Не че имам нещо против Жуниор, но все пак, той е недоказал се, та аз доскоро дори не знаех кой е, за мен този играч е просто един от многото чужденци със спорни качества в България. Определено Венци Стефанов няма да е зле да слезе малко на земята, няма нормален отбор, който да изкара толкова пари за него, нито в чужбина, а още по-малко в България.
Между другото, чудя се, колко ли цената на победителя в анкетата за най-добър вратар в България Райс Мболи...? :lol:

Върни се в “Славия”