Купа на България 1/2 финал : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Полуфинал за купата на България : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.

Мнениеот marmi52 » 21 апр 2011 21:45

:)

Всъщност само аз май не съм разочарован от играта на СЛАВИЯ. :roll:
Може би, защото знаех предварително за силата на Пирин в такива решителни турнирни мачове.
СЛАВИЯ игра добре през първото полувреме и стоеше по-добре от гостите. Дузпата и голът, който стана от нея в края на полувремето, явно успокоиха белите футболисти.
Нашите явно бяха решили, че мачът е приключил и че Пирин ще се примири със загубата ...
Май бяхме подценили ситуацията през второто полувреме и това замалко да се окаже фатално. Така и не се върнахме в мача цяло второ полувреме ... Умората от мача с ЦСКА също си каза думата.
В продълженията живнахме, за да победим зрелищно на дузпи ! :)

Само припомням, че Пирин преди 2 години отстрани за същата купа последователно ЦСКА (в София) и Левски, а само преди 10-15 дни изненада неприятно и Локо Пд. в Пловдив ...
Така, че нека да не подценяваме победата на СЛАВИЯ днес. Тя беше срещу достоен и воюващ докрай съперник ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 21 апр 2011 22:06

http://football.sportal.bg/video.php?video=33602

Такива мачове като в Бургас и днес съкращават живота.... След 15 години отново на финал- това е важното !
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 21 апр 2011 22:52

Дано не ми се нацупите, но Славия не заслужава да играе на финал, нито футболисти, нито ръководство. Единствените заслужаващи са феновете, изстрадали толкова много. Това е скромното ми мнение. Но реално като се замисля това важи за почти всеки един отбор в България, може би. Успех срещу ЦСКА! По-симпатични сте ми от тях и за това залагам на вас.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 21 апр 2011 23:51

Честито на всички слависти :mrgreen: Присъединявам се към общото мнение - не играхме никак добре и като нищо можеше да загубим, и нямаше да е незаслужено ... Но Пирин наистина е много корав и мъжки отбор, знаех си че ще ни е трудно :roll: Дузпа срещу Божов има, а имаше още по-чиста дузпа за нас преди това на Кушев ;) Съдията може да ни е побутнал за някоя засада, фал или картони, но толкова, иначе нямаше пак да си съкращаваме живота с тия дузпи :lol: :lol: Впрочем, браво на нашите, бият отлично дузпите за разлика от много други добри отбори :) Но срещу ЦСКА с тази игра нищо хубаво не ни чака, хубавото е, че има много време дотогава и смятам, че ще сме по-силни, а те ще са позагубили добрата си форма ;)
Поздравления за бялата публика, шумна, интелигетна и никак немалка като за делничен ден в работно време - веднъж завинаги спрете с лъжата, че Славия няма фенове, това просто е гнусна лъжа, привърженици имаме и то достатъчно, тепърва ще се убедите в думите ми :!:
Успехи на Пирин, сигурен съм, че ще останат в А група. И за да добиете пълна представа как се държи една интелигентна и културна публика - след мача, пред стадиона всички пляскахме на футболистите на Пирин, които бяха в техния автобус, а те също ни пляскаха и ни махаха приятелски - ето така ги разбирам аз нещата, така и трябва да бъде, с уважение към съперника, без псувни, средни пръсти, без да се бием помежду си като в едни други агитки ;)
Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: След 15 години отново Финал. Снимки от полуфинала!!!

Мнениеот storm » 22 апр 2011 00:35

Хубаво, ама много слабички сте ... То ПИрин ви надиграха...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 22 апр 2011 00:36

Успех на финала.Ще стискам палци за вас ;)
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 22 апр 2011 00:38

storm написа:Хубаво, ама много слабички сте ... То ПИрин ви надиграха...

да и ние го видяхме , но пък други години силна игра а отпадахме..... така че съдбата си знае работата....
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 22 апр 2011 00:40

Стефан_Филипов написа:
storm написа:Хубаво, ама много слабички сте ... То ПИрин ви надиграха...

да и ние го видяхме , но пък други години силна игра а отпадахме..... така че съдбата си знае работата....

Искрено се надявам да вдигнете купата.. Като гледам тези " ебавки" ,че сте нямали фенове не са така и смело мога да кажа, че сте хубаво подкрепени..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 22 апр 2011 00:42

Аз лично предпочитах Славия да е на финала,Пирин са доста коварен отбор и играят много организирано.
Абе ще има екшън и на финала-чичо Венци и Кокала :mrgreen:
П.С. Кога ще се решава къде ще се играе (най-вероятно ще на Васил Левски) :?:
Между другото аз съм за вариант от догодина предварително да се знае къде ще се игаре финала :evil: Така някои отбори ще имат допълнителна мотивация :idea:
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Славия”