acmilan написа:Колега, радвам се, че защитаваш черноморската кауза и това говори наистина добре за теб, че си обичаш отбора, но аргументи от рода на вижте се вие какви сте са култовиЗа Берое съм написал какво мисля, думите ми важат и за въпросното обединение. Легитимността съм обяснил как се утвърджава. Не съм казал, че Черно море няма нищо общо с Тича, просто ми е смешно пък на мен един отбор да взима историята на два сериозни и силни противника , борили се за трофеи през дълъг период от време. Ясно е, че нито ти имаш някаква вина за това, нито който и да било фен на Черно море. Напълно си прав за комунизма. А за това кой е най - старият отбор наистина е дълга тема, но действително няма да си обичаш отбора повече или по - малко, ако е първи, втори, трети, пети, десети по този показател.
Не виждам нищо култово, при положение, че всички се нахвърлят върху това как може Черно море да претендира, че е от 1913 година и има 4 титли, при положение, че Берое претендират, че са същият отбор, който е спечелил титлата през 1986 година и е създаден през 1916 година(вече уточнихме, че е меко казано нелепо защото тогава е имало махленски отбор), а след случая с Галата нещата са съвсем други. При положение, че и Левски по времето на същата тази партия майка се обеднява със Спартак, че даже и със Спортист