Всеки норамелн човек го знае.
Дерзайте, след всички усилия за някакъв нормален диалог такъв с вас не се получава.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
plovdivram написа:костенурк написа:.... Ето ти конкретно БФС призна и уважи юбилея на Ботев Пловдив. Същото направи и ръководството на Велбъжд Пловдив.Точка.БФС решава тия въпроси а не банда жълтомразци които имат една титла в цялата си скалъпена история която е в на Емо Наков хола.Не е сериозно просто
Рам, дай да разведрим малко обстановката, ясно е че като отидете в на Емо Наков хола ще го питате къде е купата Кво стана майна с тоя сенник, дето Коко се канеше да го слага. Някаква козирка ли беше, навес ли беше
Кво не оспорвате бе вие не сте се спрели То не бяха 100 теми в тоя форум как сме нямали доказателства и всичко е измислено през комунизма едва ли не.Кво ви бърка историята на Ботев че не спирате да пишете в теми които изобщо не ви засягат.БФС призна годишнината ни.Дори ръководството на жп-то го призна.Кви доказателства искате още.Що не искаш доказателства от Тото Динев че не залага тото примерно А се бъркате кадет не ви е работата
slavia_forever написа:САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.
Претенции към Левски 1914/19 нямам, защото не претендират за по-стар клуб от Славия. Техните доказателства и регистрации след 1913-та година не съм подлагал на спорове, защото просто не ме касае, най-малко в контекста на темата.
plovdivram написа:Thurman MurmanРам, дай да разведрим малко обстановката, ясно е че като отидете в на Емо Наков хола ще го питате къде е купата Кво стана майна с тоя сенник, дето Коко се канеше да го слага. Някаква козирка ли беше, навес ли беше
Ами ако те интересува мнението ми - най-вероятно нищо оттова няма да стане на ТС... Теб обаче не би трябвало да те вълнува това!!!
костенуркКво не оспорвате бе вие не сте се спрели То не бяха 100 теми в тоя форум как сме нямали доказателства и всичко е измислено през комунизма едва ли не.Кво ви бърка историята на Ботев че не спирате да пишете в теми които изобщо не ви засягат.БФС призна годишнината ни.Дори ръководството на жп-то го призна.Кви доказателства искате още.Що не искаш доказателства от Тото Динев че не залага тото примерно А се бъркате кадет не ви е работата
костенурк, къде ме видя да ви оспорвам годишнината бе майна?!! Вчера Търмън Мърмън ме пипита... казах си мнението - ТОЛКОВА... Даже ви дадох "ПОДСКАЗКИ", които обаче "изкривеното" ви мислене изобщо не зацепи... Както и да е... Че... то.... дори и Венци Стефанов, мен ако питате не ви я оспорва... той казва просто, че "Славия единствена може да докаже годината си на основаване"... Вие го приемате това за ОСПОРВАНЕ... А всъшност НИКОЙ - НИКЪД НЕ ВИ Е СПОМЕНАВАЛ... нито вас, нито някой друг измежду съвремениците ви и имащите притеции за такива... Това ви го давам като пример само КАК ПОГРЕШНО ТЪЛКУВАТЕ НЕЩАТА!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост