костенурк написа:.... Ето ти конкретно БФС призна и уважи юбилея на Ботев Пловдив. Същото направи и ръководството на Велбъжд Пловдив.Точка.БФС решава тия въпроси а не банда жълтомразци които имат една титла в цялата си скалъпена история която е в на Емо Наков хола.Не е сериозно просто
Ти пъ'... къде ме видя да споря за ГОДИШНИНАТА ви бе майна?!!

Търмън Мърмън ме попита за мнението ми още вчера дадох си го... Оттам-нататък това не е мой проблем да го разисквам... Ако ме питаш - пак ще ти отговоря...
Иначе... какви "жълтомразци" те гонят при положение, че според БФС днешния Локомотив Пловдив ВИНАГИ,
забележи ВИНАГИ е бил носител на СТАТИСТИКАТА /т.е. на ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ/ на Славия Пловдив /СПортклуб/, а НЕЛОГИЧНОТО, по времето на един "строй" - прешиване на една година, която не е РЕАЛНА за нито един от клубовете "преплели" съдбите си в едно с днешния Локомотив дава повод на такива като НЕ ДА ТЪРСЯТ ЛОГИКАТА, а да правят това, в което ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ -
НЕ ДА ТЪРСЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, А ДА ТЪЛКУВАТ КАКТО НА ТЯХ ИМ Е УГОДНО!!! Вече 7-ма година не се спирате да бълвате какво ли не срещу нещата, които правим с историята си, че даже и ХОРЕО направихте по този случай, а излиза, че ние нещо ви ОСПОРВАМЕ!!! Няма как да стане майна... НИКОЙ НЕ ВИ ОСПОРВА... или поне аз не ви оспорвам нищо... Даже и Венци Стефанов мен ако питаш не ви оспорва... Просто вие така си ги приемате нещата.. и ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ!!!
Т'ва за Велбъжд немога да го разбера майна?!