В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 15:20

slavia_forever написа:Аз ти казах, извади доказателствата, касаещи учредяването на Ботев 1912 година, съпостави ги с тези на Славия и ще видиш кое е доказателство и кое не е.

Поредната ти глупост. Сравнете ябълките с крушите и ще видите че крушите не са круши :lol:

За да докажиш, че едно твърдения не е вярно логично е да обориш абсолютно всики доказателства , а не само които на теб ти харесват :idea:

Хайде сега докажи че юбилеите ни през годините, десетките исторически статии и публикации с присъствие на цифрите 1912 до името на Ботев са измислица :?:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 25 юни 2012 15:20

САМО ЛЕВСКИ! написа:Или може би защото не ти отърва :lol: По думите ти разбирам, че искаш да изкараш Славия по-стар клуб от Ботев, но това не е така. И ще е най-добре ако се замислим за бъдещето, а не 100 години назад различни субекти да пишат нова история на българския футбол. Колкото си по-слаб, толкова повече се връщаш назад във времето :!:

Че в България се написа нова история на Държавата, на политиката, на икономиката, на изкуството...
Само спортът, и по-скоро футболът, е непристъпна земя, недай си боже да развалим нечий рахат, да променим някой удобен постулат. Е за това става въпрос, че нещата трябва да се преоткрият, преосмислят и да станат всеобщо достояние. Не легенди и предания от хиляда и една комунистически нощи...
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 15:21

Моде,видя ли как ти лъсна задника сега!Той ще определя кое,как и какво се доказва с еди какво си .Засрами се момче!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 юни 2012 15:22

plovdivram написа:
Botev_Music написа:....
За Локо феновете ще каж само тва, Да пишеш за Ботев когато дават Италия Англия на Европейско показва колко жалки създания са те. Но при тях се разбира, обикновенно така е и в природата по ощетения от към възможности и пренебрегнат от родителите се озлобяваа и злобата става водеща сила у тях. Те са готови с дявола ортак да станат но да прецакат нас. Край на спора

А 'що си мислиш, че съм такъв фен на НАЦИОНАЛНИТЕ ОТБОРИ на тези страни?!! Това, че съм фен на Дарби по никакъв начин автоматично не ме прави фен и на английския национален им отбор... същото важи и за италианците... Имах някакви симпатии в началото на дведесетте към англичаните, но те си "избледняха" с пубертета майна... даже спокойно мога да кажа, че са ми направо БЕЗРАЗЛИЧНИ... Другото, което си написал е ТИПИЧНО за "стила" ви майна... Пак нищо КОНКРЕТНО и поставяне на "ДИАГНОЗИ" майна... :mrgreen: Даже и не търсите смисъла на нещата, за които се говори, а претендирате хората да ви приемат на сериозно!!! Че чак и "КРАЙ НА СПОРА" си позволяваме да сложим!!! :mrgreen: На кой от всички спорове сложи края бе майна.... :mrgreen: Тук се заформиха поне няколко!!! :mrgreen:

Ето ти конкретно БФС призна и уважи юбилея на Ботев Пловдив.Същото направи и ръководството на Велбъжд Пловдив.Точка.БФС решава тия въпроси а не банда жълтомразци които имат една титла в цялата си скалъпена история която е в на Емо Наков хола.Не е сериозно просто
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 15:24

Пловдив1926 написа:Горките съвсем изпушиха. Прекалено много "цяла България знае" и прекалено малко факти. И тоя 72 годишния не го спира тоя компютър ама пенсионери, какво да ги правиш прекалено много свободно време.

Цяла България ни поздрави за юбилея , 1 славист и шепа жълтомразци си хапят пръстите от мъка и яд :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 15:26

HoldenCaulfield написа:
САМО ЛЕВСКИ! написа:Или може би защото не ти отърва :lol: По думите ти разбирам, че искаш да изкараш Славия по-стар клуб от Ботев, но това не е така. И ще е най-добре ако се замислим за бъдещето, а не 100 години назад различни субекти да пишат нова история на българския футбол. Колкото си по-слаб, толкова повече се връщаш назад във времето :!:

Че в България се написа нова история на Държавата, на политиката, на икономиката, на изкуството...
Само спортът, и по-скоро футболът, е непристъпна земя, недай си боже да развалим нечий рахат, да променим някой удобен постулат. Е за това става въпрос, че нещата трябва да се преоткрият, преосмислят и да станат всеобщо достояние. Не легенди и предания от хиляда и една комунистически нощи...

Ти и ти си голям хитрец..Я кажи ,ти имаш ли чин от ЖП войски като цялото ръководство и футболисти на Локомотив Пловдив?На теб позволи ли ти ПАРТИЯта да гледаш прасета в СОБСТВЕНА СВИНЕФЕРМА до жо линиите?Тогава комунистите не позволяваха да имаш повече от един имот ако си обикновен човек,помниш ли?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 15:36

костенурк написа:.... Ето ти конкретно БФС призна и уважи юбилея на Ботев Пловдив. Същото направи и ръководството на Велбъжд Пловдив.Точка.БФС решава тия въпроси а не банда жълтомразци които имат една титла в цялата си скалъпена история която е в на Емо Наков хола.Не е сериозно просто

Ти пъ'... къде ме видя да споря за ГОДИШНИНАТА ви бе майна?!! :mrgreen: Търмън Мърмън ме попита за мнението ми още вчера дадох си го... Оттам-нататък това не е мой проблем да го разисквам... Ако ме питаш - пак ще ти отговоря...
Иначе... какви "жълтомразци" те гонят при положение, че според БФС днешния Локомотив Пловдив ВИНАГИ, забележи ВИНАГИ е бил носител на СТАТИСТИКАТА /т.е. на ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ/ на Славия Пловдив /СПортклуб/, а НЕЛОГИЧНОТО, по времето на един "строй" - прешиване на една година, която не е РЕАЛНА за нито един от клубовете "преплели" съдбите си в едно с днешния Локомотив дава повод на такива като НЕ ДА ТЪРСЯТ ЛОГИКАТА, а да правят това, в което ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ - НЕ ДА ТЪРСЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, А ДА ТЪЛКУВАТ КАКТО НА ТЯХ ИМ Е УГОДНО!!! Вече 7-ма година не се спирате да бълвате какво ли не срещу нещата, които правим с историята си, че даже и ХОРЕО направихте по този случай, а излиза, че ние нещо ви ОСПОРВАМЕ!!! Няма как да стане майна... НИКОЙ НЕ ВИ ОСПОРВА... или поне аз не ви оспорвам нищо... Даже и Венци Стефанов мен ако питаш не ви оспорва... Просто вие така си ги приемате нещата.. и ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ!!!

Т'ва за Велбъжд немога да го разбера майна?!
Последна промяна от plovdivram на 25 юни 2012 15:40, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 25 юни 2012 15:36

Древен и Вечен написа:Ти и ти си голям хитрец..Я кажи ,ти имаш ли чин от ЖП войски като цялото ръководство и футболисти на Локомотив Пловдив?На теб позволи ли ти ПАРТИЯта да гледаш прасета в СОБСТВЕНА СВИНЕФЕРМА до жо линиите?Тогава комунистите не позволяваха да имаш повече от един имот ако си обикновен човек,помниш ли?

Прости ми невежеството, но не те разбрах... :roll:
Питах те за Левски Пловдив и Ботев за общото и различното не ми отговори.
Сега твърдя, че всичката ни история бе пренаписана последните 20 години, само футболната не трябва да се пипа, въпреки огромните бели петна...
И ти изкачаш с неуместните забележки...
Във всички клубове футболистите са били длъжни да получат чинове или да минат на работа към еди кое си ведомство...Груб и като цяло несполучлив опит, сведен от СССР.
Какво искаш да кажеш наистина ?
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 25 юни 2012 15:41

plovdivram написа:
костенурк написа:.... Ето ти конкретно БФС призна и уважи юбилея на Ботев Пловдив. Същото направи и ръководството на Велбъжд Пловдив.Точка.БФС решава тия въпроси а не банда жълтомразци които имат една титла в цялата си скалъпена история която е в на Емо Наков хола.Не е сериозно просто

Ти пъ'... къде ме видя да споря за ГОДИШНИНАТА ви бе майна?!! :mrgreen: Търмън Мърмън ме попита за мнението ми още вчера дадох си го... Оттам-нататък това не е мой проблем да го разисквам... Ако ме питаш - пак ще ти отговоря...
Иначе... какви "жълтомразци" те гонят при положение, че според БФС днешния Локомотив Пловдив ВИНАГИ, забележи ВИНАГИ е бил носител на СТАТИСТИКАТА /т.е. на ФУТБОЛНАТА ИСТОРИЯ/ на Славия Пловдив /СПортклуб/, а НЕЛОГИЧНОТО, по времето на един "строй" - прешиване на една година, която не е РЕАЛНА за нито един от клубовете "преплели" съдбите си в едно с днешния Локомотив дава повод на такива като НЕ ДА ТЪРСЯТ ЛОГИКАТА, а да равят това, което ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ... т.е. НЕ ДА ТЪРСЯТ ИСТОРИЧЕСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, А ДА ТЪКЛУВАТ КАКТО НА ТЯХ ИМ Е УГОДНО!!! Вече 7-ма година не се спирате да бълвате какво ли не срещу нещата, които правим с историята си, че даже и ХОРЕО направихте по този случай, а излиза, че ние нещо ви ОСПОРВАМЕ!!! Няма как да стане майна... НИКОЙ НЕ ВИ ОСПОРВА... или поне аз не ви оспорвам нищо... Даже и Венци Стефанов мен ако питаш не ви оспорва... Просто вие така си ги приемате нещата.. и ВСЕ ДРУГИТЕ СА ВИ ВИНОВНИ!!!

Т'ва за Велбъжд немога да го разбера майна?!

Кво не оспорвате бе вие не сте се спрели :lol: То не бяха 100 теми в тоя форум как сме нямали доказателства и всичко е измислено през комунизма едва ли не.Кво ви бърка историята на Ботев че не спирате да пишете в теми които изобщо не ви засягат.БФС призна годишнината ни.Дори ръководството на жп-то го призна.Кви доказателства искате още.Що не искаш доказателства от Тото Динев че не залага тото примерно :lol: А се бъркате кадет не ви е работата
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 15:42

HoldenCaulfield написа:
Древен и Вечен написа:Ти и ти си голям хитрец..Я кажи ,ти имаш ли чин от ЖП войски като цялото ръководство и футболисти на Локомотив Пловдив?На теб позволи ли ти ПАРТИЯта да гледаш прасета в СОБСТВЕНА СВИНЕФЕРМА до жо линиите?Тогава комунистите не позволяваха да имаш повече от един имот ако си обикновен човек,помниш ли?

Прости ми невежеството, но не те разбрах... :roll:
Питах те за Левски Пловдив и Ботев за общото и различното не ми отговори.
Сега твърдя, че всичката ни история бе пренаписана последните 20 години, само футболната не трябва да се пипа, въпреки огромните бели петна...
И ти изкачаш с неуместните забележки...
Във всички клубове футболистите са били длъжни да получат чинове или да минат на работа към еди кое си ведомство...Груб и като цяло несполучлив опит, сведен от СССР.
Какво искаш да кажеш наистина ?

Чакай ,аз съм останал с впечатлението ,че вие ста отбора на ЦРУ!Нали това е дежурното ви обяснение,че нямате никава история и успехи и ,че през по голямата част от нея сте гнили по долните дивизии.Нищо не епренаписано през последните години,пренаписана е в твоята глава.
За Левски и Ботев ти отговорих много точно и ясно.

Върни се в “Славия”