В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Имат ли Ботев (Пд) неоспорими доказателства за създаване на клуба през 1912-та година

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: В.Стефанов: Само Славия може да докаже, че е на 100 години!

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юни 2012 14:46

slavia_forever написа:
za nas e toj religiq написа:
И аз това казвам ! Никой не може да отрече че Славия е ДОКАЗАНО 100 годишен клуб , никой не се и опитва ! Но никой не може и да отрече че Ботев е на 100 години , макар и да няма същите неоспорими доказателства !

Но и не може да ПОТВЪРДИ на база доказателствата, които няма.

Е айде обясни ми поради каква причина тогава навсякъде се пише че е основан 1912 ? И то още от най ранните си години ? Аз не съм видял някъде до сега да е написано че сме създадени 1917 ? Интересно ми е да чуя ти как си го обясняваш това ?

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 14:48

Левски имат претенции за 1914, за която НЯМАТ протокол![/quote]
Нямам отношение към Левски, тъй като те не се правят на по-стари от никой. Мен темата с Ботев ме засяга прако, именно поради факта, че едни могат да извадят доказателства за най-стар съществуващ отбор в България, а други само да твърдят това. Тук темата е "Само Славия може да докаже, че е на 100 години!"[/quote]
Ти си бил по хитър и от Невестулката бе!Значи нямаш отношения към Левски София ,така ли?Е ,нали само Славия може да докаже 100 годишнината си.И Левски освен Ботев не може ,така ли?Кажи какво мислиш по темата.

Потребителски аватар
САМО ЛЕВСКИ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЛЕВСКИ! » 25 юни 2012 14:49

slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/29/44/307edefafb682944.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoldenCaulfield
Контакти:

Мнениеот HoldenCaulfield » 25 юни 2012 14:51

Древен и Вечен написа:
slavia_forever написа:
Древен и Вечен написа:Моде,искам и да те попитам ,какво смяташ за годината на създаване на Левски София?Реална ли е или не,признаваш ли ги или не?

Зависи за коя година питаш. Темата не е за Левски. Левски не претендират 1911-та година, така че нямам отношение към тях. Имам отношение само към претенциите, твърденията и сказанията без доказателства.

Недей да се изсулваш така...Попитах те,признаваш ли година на създаване на Левски София,която неоспоримо е 1914та призната от всички фенове и лично казана в интервю от един от основателите клуба.

И ти не се изсулвай, ами отговори защо между Ботев, ДНА, СКНА, и АФД има общо, а между Левски, Тракийска слава и Спартак Пловдив НЯМА ?
Защото е по-удобно или защото такива са преданията ?
"Don't ever tell anybody anything. If you do, you start missing everybody."

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юни 2012 14:53

Thurman Murman написа:
Значи, че НЕ РАЗПОЛАГАТЕ с НИЩО, което да доказва кога и с какво име сте създадени. Нямате черно на бяло(протокол) нито на Локо, нито на ЖСК! Твъденията ви за тези неща са КОСВЕНИ - разкази на очевидци, "изрезки" от вестници и т.н. Все неща, които в тази тема не вАжат.

От безсмислено-по-безсмислено майна... :mrgreen: Задаваш някакви въпроси, 'дето само botevforever, може да "върти" майна?! :mrgreen: "Смучи, смучи от пръстите" и се чуди какво да извърти и пак НИЩО СМИСЛЕНО не пита майна!!! После се сърдите като ви казваме, че пишете като един майна!!! :mrgreen: Както и да е... Кой е казал, че няма СВОЕВРЕМЕНИ СВИДЕТЕЛСТВА /и документи/ за ПРИЕМСТВЕНОСТТА... Обръщам ти внимание на думата СВОЕВРЕМЕНИ... т.е. не "СВИДЕТЕЛСТВА" или "ДОКУМЕНТИ" с дата 10 или повече години СЛЕД СЪБИТИЯТА!!! Така че... "ЧЕРНО-НА-БЯЛО" какво точно по ПРИЕМСТВЕНОСТТА СПОРТКЛУБ-СП45-СЛАВИЯ-ТОРПЕДО-ЛОКОМОТИВ те интересува та да се опитам да ти отговоря?!! Ама ако си като Древен и Вечен, 'дето само пита, а отговор не иска, то ще да е безсмислено майна!!! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юни 2012 14:54

slavia_forever написа:
И аз това казвам ! Никой не може да отрече че Славия е ДОКАЗАНО 100 годишен клуб , никой не се и опитва ! Но никой не може и да отрече че Ботев е на 100 години , макар и да няма същите неоспорими доказателства !

Спрямо твоя списък кои доказателства стават и кои не , ОК , не може :lol: За щастие нормалните хора нямат подобен комплекс и тесногръдие да приемат нещата абсолютно избирателно, едно от доказателствата за което са десетките поздравления за 100-годишнината ни от почти всички отбори (включително и от ЖСК-то) ;)
Последна промяна от 1912plovdiv на 25 юни 2012 14:55, променено общо 1 път.
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 14:54

И ти не се изсулвай, ами отговори защо между Ботев, ДНА, СКНА, и АФД има общо, а между Левски, Тракийска слава и Спартак Пловдив НЯМА ?
Защото е по-удобно или защото такива са преданията ?[/quote]

Не,защото историята е такава.Толкова ли не можеш да проумееш,че Левски Пловдив е унищожен подоно на АС-23 и са създадени съвсем нови ведомствени структури.При Ботев Пловдив и Левски София и Славия София нещата не протичат по този начин.ПРОСТО ТАКВА Е ИСТОРИЯТА!Приеми го!

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 14:57

Древен и Вечен написа:
slavia_forever написа:

Напротив ,има доказателства и то много ,които ТИ не признаваш.

Аз ти казах, извади доказателствата, касаещи учредяването на Ботев 1912 година, съпостави ги с тези на Славия и ще видиш кое е доказателство и кое не е.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Древен и Вечен

Мнениеот Древен и Вечен » 25 юни 2012 14:58

САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.

ООО,ти нищо не знаеш!За малцината фенове на жепейския отбор от Пловдив и БЕЛИЯ МОДЕРАТОР това не е никакъв аргумент.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 25 юни 2012 14:59

САМО ЛЕВСКИ! написа:slavia_forever протокол за Левски 1914 и Ботев 1912 няма поради простата причина, че регистрацията на клубовете става задължителна чак през 1919 година. Затова и Левски е регистриран официално 1 ден преди да навърши 5 години - на 23 май 1919 година.

Претенции към Левски 1914/19 нямам, защото не претендират за по-стар клуб от Славия. Техните доказателства и регистрации след 1913-та година не съм подлагал на спорове, защото просто не ме касае, най-малко в контекста на темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Славия”