Купа на България 1/2 финал : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CapO
Контакти:

Re: Полуфинал за купата на България : СЛАВИЯ Сф - ПИРИН Бл.

Мнениеот CapO » 21 апр 2011 17:44

Честито слависти !!! Поздравления на отбора на Пирин. Успех в оцеляването.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 апр 2011 17:45

Не става само с късмет, трябва си и можене. Поздравления за Славия, дано се представят на ниво на финала.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 21 апр 2011 18:17

Идвам от стадиона с прегракнало гърло....Искаме купата....АМА СМЕ МНОГО ЗЛЕ.....болен Славист съм..ама такава е тъжната истина!
Все пак...Честито Слависти!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 апр 2011 18:23

Честито Слависти! Наистина сте доста зле, ама ще ви стискам палци на финала ;)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 апр 2011 19:13

Честито на всички Слависти! На стадиона бе мнооого инфарктно, но продължаваме! Играта обаче бе меко казано слаба. Само Дениран и Жу правеха нещичко, както и Емо Петров :( Дано нещо се промени до финала!

САМО СЛАВИЯ :!:

П.П. Интересно ми е, какъв ще е коментарът на Матеус и дали е харесал някой от нашите?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 21 апр 2011 19:55

Много се радвам и аз, но съм страхотно изнервен! Не може да не сме в състояние да бием на полуфинал Пирин в къщи, в редовното време. Отстранихме Етър с лоша игра, отстранихме Черноморец на късмет с дузпи, след изравняване от засада в 92-та минута. Днес обърнахме Пирин след като поведоха на дузпите! Не вярвах, че ще се разминем и този път, но явно шансът беше отново с нас. Сега ни чака ЦСКА на финал! Дотук добре! Но дано си дават сметка, че и този път ако играем така като днес например, малко е вероятно да извадим мача отново с късмет!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 21 апр 2011 20:35

:)

Честито на всички слависти !!! :)
Бях на стадиона, но заради военното положение :lol: около гостуващата агитка не успях да дойда при вас. За финала обаче съм 100 % там !!! ;)
Слависти, трябва да се гордеете със своята публика !
СЛАВИЯ има най-интелигентната и градска публика от всички отбори у нас !
И това не го казвам, защото съм славист, а защото наблюдавах поведението на белите привърженици - нито една обида към гостите, нито едно просташка песен на агитката, адекватни и интелигентни реакции на ситуациите на терена, каквито могат да се видят само на Ноу Камп или Сантиаго Бернабеу
! Разбира се за численост тук не говорим, но качеството замества количеството.
Възхитен съм и от бялата агитка, която макар и не многобройна бе много стегната и добре организирана. През целия мач не спря да подкрепя своите, въпреки, че имаше и тежки моменти ... :)
Изживях много приятни и емоционални мигове на Овча купел ! :)
Макар, че след днешния мач победа над ЦСКА на финала изглежда мисия-невъзможна, аз не спирам да вярвам, защото БЯЛАТА ПРИКАЗКА ПРОДЪЛЖАВА ... :)
На този свят няма невъзможни неща !
КУПАТА Е В БЯЛО !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 21 апр 2011 21:01

slavia_forever написа:Много се радвам и аз, но съм страхотно изнервен! Не може да не сме в състояние да бием на полуфинал Пирин в къщи, в редовното време. Отстранихме Етър с лоша игра, отстранихме Черноморец на късмет с дузпи, след изравняване от засада в 92-та минута. Днес обърнахме Пирин след като поведоха на дузпите! Не вярвах, че ще се разминем и този път, но явно шансът беше отново с нас. Сега ни чака ЦСКА на финал! Дотук добре! Но дано си дават сметка, че и този път ако играем така като днес например, малко е вероятно да извадим мача отново с късмет!

Много ме е яд, че не дойдах да ви гледам пу деба...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 21 апр 2011 21:19

Само Славия. Незнам как е било пред телевизора, но тези които бяхме на стадиона изхабихме по една кофа нерви. През целия мач в нашия отбор имаще огомна пропаст между защита и нападение, Божов не спря да се цупи и с Кушев бяха все в засада. Дай Боже да се отпуснат на финала и да заиграят с кеф.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 21 апр 2011 21:40

Честито бели !!!Боли ме сърцето и понапълних гащите накрая......:):):)
Хора, много сме зле......,но късмета е с нас втори мач. Нека се насладим на успеха. Но тук има едно голямо НО, с тази игра не ни чака нищо хубаво. Средната линия е най-зле и нямаме никакви алтернативи, като играчи. Сещам се в момента Илийката, но не вярвам с него да подобрим средата. Нашите не могат да играят преса и да воюват, както го направиха снощи Реал и Тотнъм. Трябват им много повече физически сили и ........СРЕДНА ЛИНИЯ, ДА ИМА ИГРАЧИ, КОИТО ДА ПОДСИГОРЯВАТ СЪОТБОРНИКА, КОГАТО Е ЗАГУБИЛ ТОПКАТА, ДА БЪДАТ КАТО ЮМРУК.
Дано късмета бъде с нас и на 25 май, но трябва да поработят много, наистина много за този мач.
Напрееед бели лъвове............:))

Върни се в “Славия”