Тема за Емил Велев - Кокала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

dodo7271
Контакти:

Re: Венци Моля те не взимай Кокaла!!!

Мнениеот dodo7271 » 18 май 2010 15:11

Viktor4o_Rs написа:Момчета , хайде не давайте много квалификации , без да се обиждате , ама при вас е традиция да пишете неграмотно , и голяма радост настана , че някой наш е написал нещо не както трябва . Тези , които ми хвалят Кокала , да си спомнят как го псувахте масово всички , вярно е , че Ратко беше още по-голям некадърник де , но и Кокала не става . Апропо , с Ясен Петров дупе да ви е яко , изобщо наставниците са кой от кой по-голям некадърник :lol:
Иначе марми го е написал , ясно е , че Вили стана неудобен , че иска да се прави добра селекция , да си задържаме играчите и да не продаваме мачове , но тлъстата мутра е на друго мнение :evil: :evil: :evil:

Много удобно. значи когато авторът на темата раздава квалификации, няма нищо, всичко е ок. Когато другите правят същото, тогава е проблем. А и ти си ясен- Значи всички, които са треньори на Левски, са некадърници, няма значение - бивши, настоящи или бъдещи. Значи ти можеш да даваш квалификации, а ние трябва да си траем. Но нормално за слависти. Забравихте кога псувахте Вили Вуцов като озверяли, сега изведнъж стана добър.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Венци Моля те не взимай Кокaла!!!

Мнениеот Viktor4o_Rs » 18 май 2010 15:19

dodo7271 написа:
Viktor4o_Rs написа:Момчета , хайде не давайте много квалификации , без да се обиждате , ама при вас е традиция да пишете неграмотно , и голяма радост настана , че някой наш е написал нещо не както трябва . Тези , които ми хвалят Кокала , да си спомнят как го псувахте масово всички , вярно е , че Ратко беше още по-голям некадърник де , но и Кокала не става . Апропо , с Ясен Петров дупе да ви е яко , изобщо наставниците са кой от кой по-голям некадърник :lol:
Иначе марми го е написал , ясно е , че Вили стана неудобен , че иска да се прави добра селекция , да си задържаме играчите и да не продаваме мачове , но тлъстата мутра е на друго мнение :evil: :evil: :evil:

Много удобно. значи когато авторът на темата раздава квалификации, няма нищо, всичко е ок. Когато другите правят същото, тогава е проблем. А и ти си ясен- Значи всички, които са треньори на Левски, са некадърници, няма значение - бивши, настоящи или бъдещи. Значи ти можеш да даваш квалификации, а ние трябва да си траем. Но нормално за слависти. Забравихте кога псувахте Вили Вуцов като озверяли, сега изведнъж стана добър.

Кокала е един прост , нахален и невъзпитан човек , мисля че много хора ще се съгласят с мене . Това , че всички треньори на Левски били некадърници не съм го казвал и е твоя интерпретация , Люпко и Георги Василев например са супер кадърни специалисти , а Ратко беше начело на Славия и си го знаем що за стока е . Аз лично никога не съм псувал Вили , критикувал съм го , но исках да остане , в сравнение с Кокала , Вуцов е много по-добре ;)
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Венци Моляте не взимай Кокъла!!!

Мнениеот megan fox » 18 май 2010 15:56

marmi52 написа:8-)

Ама как така Вили стана изведнъж неудобен на Венци ?! :evil:
Нали му беше гласувал уж пълно доверие и говореше, че ще го остави да работи дълго ?!
Да не би написаното в един жълт вестник, че Вили е бил категорично против да лягаме на Локо Пд. да е истина ?! ;)
Там пишеше още, че Венци е гушнал 100 000 лв от Коко Динев за този мач, но аз лично смятам, че сумата е далеч по-голяма !
Вили явно стана неудобен, защото не се съгласява на игрите на Венци ....

Никога не съм имал добро мнение за Венци Стефанов, ако изключим трансферите, които прави в Германия, но ако това, което казваш е вярно... ВС ми падна още повече в очите!

Не можете ли да се организирате всичките слависти и да намерите Вили и да го питате какво става?! Вярвам, че той няма да ви излъже, още повече щом вече е бита карта в Овча Купел.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Венци моля те не взимай Кокaла!!!

Мнениеот venci_1913 » 19 май 2010 10:09

bogdanov64 написа:митенце, не се пише "взимам" а "вземам", мойто момче. Наистина си за първи клас. Жалко, че точно такива като теб викат "селяни" на публиката от други градове.

Дайте да направим трагедия!Toва е футбол ,повечето футболисти не могат да си напишат правилно името .
Славия София

Dust
Контакти:

Емил Велев - Кокала, е новият треньор на Славия

Мнениеот Dust » 19 май 2010 17:36

Това заяви Венци Стефанове директно в телефонен разговор за Дарик.

Съдбата си прави шеги

Левски: Вуцов -> Велев
Славия: Вуцов -> Велев
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

SMITH
Контакти:

Re: Емил Велев - Кокала, е новият треньор на Славия

Мнениеот SMITH » 19 май 2010 17:42

Към края на сезона да се готви Ратко :lol:

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 19 май 2010 17:42

Честито на Славия Емо Велев е много добър избор :)
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 май 2010 17:43

Не го харесвам аз Вили, обаче тоя път незнам защо го смениха?Венци Стефанов какво е очаквал?Да станат на първо място ли?То с лайна боя не се прави!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 19 май 2010 17:43

Сега бате Венци трябва зимата да смени кокала с Достанич. :lol:
Успех пожелавам на Емо Велев сега ще се види дали става за треньор или беше изгонен неправомерно .

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 19 май 2010 17:45

Бог да прости един някога славен отбор , съсипан , посрамен и направен за посмешище от сикаджийските мутри :evil: :evil: :evil: Венци , Господ забавя , но не забравя , ще дойде Видовден и ще си платиш за всичко ... Благодарим на Вили за работата му , каквото можа , направи , този ден е един от най-срамните в нашата история , твърдо сме против Кокала :!:
Изображение

Върни се в “Славия”