СЛАВИЯ - Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: СЛАВИЯ - Литекс

Мнениеот Ticha » 14 апр 2010 17:01

Имаше засада при гола на Славия. В реално време и на мене ми се видя, че няма...само че на повторението се вижда че има.
Иначе искам да ви обърна внимание на едно друго нещо. След мача Вили Вуцов каза че е убеден че първото полувреме са пуснали една атака на Литекс от явна засада...от Ring.bg му пуснаха ситуацията, за да му покажат че Св. Тодоров е покрит по време на паса...само че той пак каза: "ето чиста засада"...това направо ме втрещи!!!...един истински мъж би си признал грешката и всичко щеше да е ок...Сами си правете изводите за претенциите на някои хора спрямо съдиите след мачовете....до колко са реални и до колко по този начин не се опитват да се оправдаят с нещо странично за слабата продукция.

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 апр 2010 17:11

Славия играха добре, имаха си положения, Литекс също имаха доста положения пред вратата на противника. Дуспата си беше видима, както и засадата на отменения гол.
Съдиите според мен също се справиха добре. Литекс подходиха малко мързеливо и несериозно в някои ситуации пред вратата на Славия. А Славия пък показаха че могат да се възползват добре от грешки на противника. Имаше игра /като за нашето първенство/ имаше и феърплей.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 апр 2010 17:14

marmi52 написа:
modor написа:Това ще е мач с много нерви и картони.Прогноза 1-1 ;)

:mrgreen:

Поздравления за точната прогноза !
Двойна дузпа за Литекс днес имаше, защото Ренет фаулира последователно двама футболисти на Литекс ...
Преди два кръга обаче при гола на Литекс във вратата на Миньор имаше ДВОЙНА ЗАСАДА, ама тогава гола беше зачетен и Литекс победиха с този гол ...
Въпреки, че днес Литекс не бяха подпирани от съдиите продължавам да твърдя, че първенството ни е опорочено и титлата, която ловчалии ще вземат, ще я вземат СЛУЖЕБНО ... :mrgreen:

Така е при дузпата им имаше точно две нарушения от играчи на Славия - първо спънаха Сандриньо и след това Тодоров.
Даже преди почивката ако не се лъжа не дадоха и дузпа за Литекс за игра с ръка на Томашич, а засада при гола на Славия имаше но беше тънка и можеше и да мине.

Наистина днес съдията се справи много добре с мача и то за годините му само аплодисменти.

Ticha написа:Имаше засада при гола на Славия. В реално време и на мене ми се видя, че няма...само че на повторението се вижда че има.
Иначе искам да ви обърна внимание на едно друго нещо. След мача Вили Вуцов каза че е убеден че първото полувреме са пуснали една атака на Литекс от явна засада...от Ring.bg му пуснаха ситуацията, за да му покажат че Св. Тодоров е покрит по време на паса...само че той пак каза: "ето чиста засада"...това направо ме втрещи!!!...един истински мъж би си признал грешката и всичко щеше да е ок...Сами си правете изводите за претенциите на някои хора спрямо съдиите след мачовете....до колко са реални и до колко по този начин не се опитват да се оправдаят с нещо странично за слабата продукция.

Той мълча, мълча и накрая се издъни "еми ето вижте, че ръката му е в засада" :lol:

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 14 апр 2010 20:06

Ticha написа:Имаше засада при гола на Славия. В реално време и на мене ми се видя, че няма...само че на повторението се вижда че има.
Купи си очила,ако засадата на Славия при втория РЕДОВЕН гол е чиста, то аз съм Гонзо и съм най-великия български футболист. Дузпата по-скоро я имаше, ама ако това ще е отбора, който ще представя горко ни.. САМО СЛАВИЯ

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 14 апр 2010 20:42

rzEtw написа:
Купи си очила,ако засадата на Славия при втория РЕДОВЕН гол е чиста, то аз съм Гонзо и съм най-великия български футболист. Дузпата по-скоро я имаше, ама ако това ще е отбора, който ще представя горко ни.. САМО СЛАВИЯ

100% засада - верно беше с малко отзад, но наистина беше ;)
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Reckless

Мнениеот Reckless » 14 апр 2010 20:42

И кой според теб трябва да е отбора ?

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 14 апр 2010 20:42

Поздравления за Славия за мъжката игра!
Дузпата за Литекс я имаше, но отменения втори гол на белите си беше напълно редовен! :x Не е виновен главния съдия , а страничния, които се уплаши,че при 2:0 става лошо за Ловеч.Жалко, отдавна не бях стискал така палци за Славия :)
Лошото впечатление ми направи , че Вили след мача само дудук не направи на ГРИШАТА :( -Поздравявал бъдещия шампион,най-добрия отбор били в БГ ,дрън-дрън-дрън!

Иначе ще стискам палци на белите да се преборят за Европа!
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 апр 2010 20:51

Изображение

Потребителски аватар
IBUU_FOREVER
Контакти:

Мнениеот IBUU_FOREVER » 14 апр 2010 21:12

Ticha написа:Изображение

Пич,хубаво е да показваш стопкадър,ама да ти прави впечатление камерата къде е? Не само , че не е на линията на засадата, но и е по диагонал спрямо терена! :) Хайде сега помисли преди да показваш безмислени кадри.

И сега тегли една мислена линия ,успоредна на линията на наказателното поле и коментирай тогава. ;)
Надявам се тук да говорим културно за футбол,но АКО ТРЕБВА МОЕМ И ДА РАНИМ...

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 14 апр 2010 21:43

Засада нямаше и трябваше да стане 2:0. За дузпата нямам претенции. Нашите играха по-добре от предишните мачове, дано продължат да подобряват играта...

Марми, колега, за какво си сложил снимка на този сатрап, виновен за смърта на хиляди българи в лагерите в Белене, Ловеч и пр... Заради тоя и другите изроди като него, футболисти на Славия са разстреляни без съд и присъда, други са репресирани и пратени в лагери, а на отборът не се позволява да стане шампион десетилетия...
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Славия”