СЛАВИЯ - БЯЛАТА ЛАВИНА!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Re: СЛАВИЯ-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ, А НЕ ФАЛШ И БЕЗРОДИЕ!

Мнениеот 1913 » 20 сеп 2008 20:12

gogo_cska написа:вън Венци Стефанов

Без да искаш си налучкал истината.
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Проваленият сезон за Славия ...

Мнениеот marmi52 » 09 май 2010 21:02

:evil:

7-кратен шампион на България.
10 пъти вицешампион на България.
12 пъти бронзов медалист ...
11 пъти носител на Националната купа на България.
17 пъти финалист за Купата.
Първият български отбор стигнал до полуфинал в Европейски клубен турнир.
Двукратен балкански шампион.
Носител на Купа Интертото през 1977 година.
Първият български отбор изпратил свой футболист в западен отбор - Андрей Желязков във Фейенорд Холандия (по времето, когато там играе Йохан Кройф).

Познахте ли кой е отборът ?
Сигурно повечето от вас, които са родени през последните 20 години не могат да повярват, че това е част от биографията на добрата стара Славия ....
Да, ама е така ! ... След като загубиха по най-позорен начин възможността да спечелят Купата, отпадайки от Етрополе,
след като изгубиха шансове да играят в Европа ....
Днес възпитаниците на Венцеслав Стефанов загубиха и последното им останало нещо - своята чест ! :evil:
Дори безличните предишни сезони, когато отборът завършваше на 8-9 място, не могат да се сравнят по позор със сегашния уж успешен сезон за Славия ! :evil:
Когато се чудите защо Славия има толкова малко публика спомнете си днешния мач с Локомотив Пд. и повече не се питайте !
Откакто лицето Венцеслав Стефанов пое СЛАВИЯ, такива мачове са честа практика .... :evil:
В този уж успешен за Славия сезон, имахме всичко на всичко 4 мача, които трябваше да изиграем като хората с Левски, с ЦСКА, с Етрополе и днешния с Локо Пд. заради честта на СЛАВИЯ ! ...
Колко от тях изиграхме ?!? Нито един ! :evil:
Този сезон е пълен провал за Славия !
Докъде ще докара белия отбор неговия финансов благодетел Венцеслав Стефанов с мачове като днешния ?!?
Колко публика ще има някогашния славен отбор на столичната СЛАВИЯ след още някоя година ? ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Проваленият сезон за Славия ...

Мнениеот pomiqrat » 09 май 2010 21:14

Малей, ако не е Венци да сте в зоналната група. Защо да е провален? Борите се за 5 място
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 09 май 2010 21:19

Както съм ви казвал много пъти,проблема ви е треньора..Не може да говориш толкова много,да имаш такова самочувствие и да нямаш никакво покритие!Докато Венци държи този индивид начело на вашия отбор,успехи няма да имате.Май виновния все пак е президента че не взима мерки..

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 май 2010 21:24

Сами сте си виновни, че го търпите Венци Тотото.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 09 май 2010 21:26

Ами добре си го казал marmi.Трябва тоя Венци Стефанов да се махне , последния убиец на футбол останал в "А" група.

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 09 май 2010 21:31

Родопа Смолян игра 4 години в "А" група и заради добрата стара Славия не изпаднахме през втората и третата година :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 09 май 2010 21:32

botev_1912 написа:
Добре, че е Славия - от колко години я карат така - на който има нужда се поляга - като на околовръстното!

Ето затова Слависти сте една каруца хора - заради такива срамни мачове!

:oops:
Срамно е, но е истина ....
Въпросът е докъде ще я докара така Боса ?! :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

jotz
Контакти:

Мнениеот jotz » 09 май 2010 21:44

Поради тези причини Славия дълго времи още няма да померише Европа! За какво ти е след като имаш Локо П-д и от тях можеш да вземеш парите за бленуваното участие в Европа. Няма и кой да те бие с двуцифрен резултат, няма да даваш пари за път, самолети и т.н. Това е бизнес и то доста печеливш.
Видяхте ли днес Вилито - не стана от скамейката все едно го нямаше. Нямаше псувни, пререкания и друтите му салтанати. Днес Славия умря за пореден път, както се случва от доста години в края на сезона. Не знам колко струва този мач и какво ще спечели Локото, като остане, но футбола и спорта отдавна изчезна и се най-видя уродливата му форма.
Следващия сезон, когато Славия бие Локото на Лаута си спомнете за 9 май(днес) и си помислете има ли смисъл това и докога ще го търпим.
Фен съм на Славия от доста години и съм видял доста гадости, но днес за първи път ми се иска да не сме в А група, ние нямаме място там, ние сме паразити.Противно на всички фенове, които обичат отборите си, много ми се иска днес някой нещо да направи, най-малкто да се самосезира прокуратурата за нагласен мач. Знам, че това няма как да стане в нашата родна държавица и затова ме е още по яд.
Честито на Локото, че останаха и за Славия и по-специално за ръководството .........оставки знам, че няма да подадете, знам че и чест нямате, затова - майната ви.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 09 май 2010 22:14

За първи път от много време Вуцов беше така примирен! Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов призна, че неговият отбор е загубил заслужено мачът с Локомотив Пд. "Играхме слабо и беше нормално да паднем" -аз честно казано не си спомням в скоро време треньорът на Славия да е правил такива изявления :lol: Както се казва:Мачът свърши,съмненията остават,Локо Пд и те остават....Дано следващият сезон нещата се оправят и видим един по-силен отбор на Овча Купел

Върни се в “Славия”