"Ботев"-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/8 финал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: "Ботев"-СЛАВИЯ (Купа на България) - 1/8 финал

Мнениеот we are the champions » 16 дек 2012 13:56

siniq_fen написа:Жалко за Ботев, защото са с 2 класи на смешния отбор на Славия, но освен съдиите и късметът е с белите.

+111111111111

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 16 дек 2012 13:58

Реално Славия заслужава да води след 3 полувремена ,ама чак пък с 4 гола ... Поне две несъществуващи засади и чиста дузпа само за едно полувреме . Тъпи и некадърни съдии .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 дек 2012 14:57

Честито на славистите , добра турнирна игра с много борба и преса ! Нашите отново играха плахо а след гола просто и мотивацията изчезна , а пък за съдиите не знам какво да кажа вече , тъжна и жалка картинка :x От всички засади които се свириха се видя че поне в 5 нямаше такава , а дузпата е просто уникална гавра ! И въпреки това Славия си заслужиха победата , честито !!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 дек 2012 15:15

Единствената безспорна съдийска грешка в ущърб на Ботев е 2-рият ни гол от засада на мача в София. Другите грешки като сбъркани засади и спорни положения за дузпа ги има във всеки мач. Който му харесва да се оправдава със съдията - негова работа ;)
Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 дек 2012 15:16

Честита победа на феновете на Славия.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 дек 2012 15:38

Viktor4o_Rs написа:Единствената безспорна съдийска грешка в ущърб на Ботев е 2-рият ни гол от засада на мача в София. Другите грешки като сбъркани засади и спорни положения за дузпа ги има във всеки мач. Който му харесва да се оправдава със съдията - негова работа ;)

Ама ти определено почваш да ми приличаш на буфер :lol: Къде видя да се оправдавам със съдията ? Честетих ви победата и в двата мача играхте добре и си я заслужихте , ама да се правиш на кьорав и на черното да викаш бяло е смешно ! Въпреки че ако беше свирена дузпата мача можеше и да няма такъв развой , както и втория ви гол в София , никъде не съм се оправдал със съдията ! Пък и когато в N-ти мач съдията прави груби грешки в ущърб на отбора ти , почваш да се изнервяш колкото и спокоен човек да си ! Просто съдийството е трагедия и как пък за пореден път в наш ущърб ?

fen na Slavia
Контакти:

Мнениеот fen na Slavia » 16 дек 2012 15:39

"Жалко за Ботев, защото са с 2 класи на смешния отбор на Славия, но освен съдиите и късметът е с белите."
Неделя е,времето е студено и алкохола му е дошъл в повече на левскарчето.Никакво нарушение нямаше Ж.Желев отклони топката, а играча на "Ботев" просто си падна.Ботев не надигра Славия по нито един показател.Ревът срещу съдията е безпочвен.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 дек 2012 15:46

Съжалявам за думите си. При 4:0 не съм прав да обсъждам кой отбор е заслужавал да продължи. Все пак съм на мнение, че Ботев притежава значително по-голям игрови потенциал.
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 16 дек 2012 15:53

za nas e toj religiq написа:
Viktor4o_Rs написа:Единствената безспорна съдийска грешка в ущърб на Ботев е 2-рият ни гол от засада на мача в София. Другите грешки като сбъркани засади и спорни положения за дузпа ги има във всеки мач. Който му харесва да се оправдава със съдията - негова работа ;)

Ама ти определено почваш да ми приличаш на буфер :lol: Къде видя да се оправдавам със съдията ? Честетих ви победата и в двата мача играхте добре и си я заслужихте , ама да се правиш на кьорав и на черното да викаш бяло е смешно ! Въпреки че ако беше свирена дузпата мача можеше и да няма такъв развой , както и втория ви гол в София , никъде не съм се оправдал със съдията ! Пък и когато в N-ти мач съдията прави груби грешки в ущърб на отбора ти , почваш да се изнервяш колкото и спокоен човек да си ! Просто съдийството е трагедия и как пък за пореден път в наш ущърб ?

Само че дузпа няма, свали жълтите очила и виж че Живко Желев първо играе с топката, която отклонява посоката си, а вашият футболист естествено че ще падне ;) А иначе мнението ми не е насочено конкретно към теб, а към повечето ти колеги.
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 дек 2012 15:56

fen na Slavia написа:"Жалко за Ботев, защото са с 2 класи на смешния отбор на Славия, но освен съдиите и късметът е с белите."
Неделя е,времето е студено и алкохола му е дошъл в повече на левскарчето.Никакво нарушение нямаше Ж.Желев отклони топката, а играча на "Ботев" просто си падна.Ботев не надигра Славия по нито един показател.Ревът срещу съдията е безпочвен.

Батка не знам как видя че Желев е отклонил топката ? Защото при всички повторения се видя че топката си продължава право напред , не тръгна нито наляво нито назад , отделно имаше съприкосновение и с двамата играчи в бяло ? Отделно всички засади които бяха на линия бяха свирени такива , че даже и няклко в които имаше пасивна засада ! Не омаловажавам постигнатото от вас , играхте добре , но такива грешки влияят не само на играта , но и на играчите и най вече на резултата !

Върни се в “Славия”