plovdivram написа:Древен и ВеченМОЛЯЯ!Какво ще смениш,името ли?Ти нормален ли си бе майна?Цялата ви фенска маса дошла на работа в жп-то от селата и натъпкана в ПЪРВИТЕ ПАНЕЛНИ БЛОКОВЕ в Пловдив В КВ.Гагарин ако чуе за подобно нещо и ще ви изнесат незнам къде!Какще обясняваш ,че локото е Спортклуб,що за глупост е това?Кой ви даде стадион бе фене?Иска да ми отговориш кой ви направи стадион и кой ви плащаше издръжката на клуба през 40-години на миналия век?
Не ми се моли, ами бъди АДЕКВАТЕН на дискусията, 'щото само питаш - отговаря ти се, а на въпросите към теб нещо те няма никакъв!!! Мога да ти кажа, че след 1949-та година или по-точно - след януари 1950-та година НИКОЙ НЕ УСПОРВА ТОВА, ЧЕ ДНЕШНИЯ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ Е ОБВЪРЗАН С "ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ"... Това е вън от всякакво съмнение... Мога да бъда и по-подробен, но ще трябва и ти по-конкретно да ми зададеш въпроса... Ако искаш... може да изгледаш филмчето, линк от което съм ти постнал малко по-долу.... За съжаление, то все още не е завършено, но има достатъчно информация за стадионите и игрищата на днешния Локомотив Пловдив... Ако имаш въпрос - давай!!!
Абе човек,ти не разбра ли ,че на никой не му пука за железопътния ви клуб!ПРЕСТАНИ ДА НАТРАПВАШ МЕТЕРИАЛИ ВЕДОМСТВЕНИЯ СИ ОТБОР ТУК?Живей си в измисления свят и не пропускай да ходиш на порутения си стадион,защото сте не "Пловдивския любимец" ами СРАМ ЗА ПЛОВДИВ!Цялата ви история е срам за града ни!