Пичове, аз не мога да ви разбера защо се напъвате толкова да изкарвате Ботев Пд. най-стария отбор в България ... ?
Тази мода излезна в последните 10-12 години. Преди това никой не е говорил за Ботев като за най-стар клуб.
Ботев Пд. има много други неща, с които може с основание да се гордее ... Нужно ли е да ги изброявам ? Само това, че имате една от най-многобройните и невероятни публики е достатъчен повод за гордост. Да не говорим, че аз като човек от малко по-старото поколение помня какво страшилище беше Ботев за софийските отбори, каква сила беше пловдивдския отбор ... Сила пред, която са коленичили дори европейски грандове като Барселона и Байерн Мюнхен.
На любимата ми, добра, стара СЛАВИЯ и останаха малко неща, с които може да се гордее в днешно време. Вярната и интелигентна, макар и немногобройна публика и ...
факта, че е единствения документирано най-стар клуб в България. За София това е 100 % сигурно !
Моля ви, не ни отнемайте и този повод за гордост !

В рамките на шегата ще ви кажа, че в наше село има една баба, за която близките и твърдят, че е на 110 години ...

Ама няма акт за раждане, с който да го докаже !