Славия - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: Славия - Литекс

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 май 2011 13:38

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:Пуканке, много си се превъзбудил и ти покрай победите на ЦСКА, ама тепърва ви почват сериозните мачове, да не забуксувате нещо :lol: :lol: Мачът разбрахме, че е 0:5 според тебе, не е нужно да го повтаряш :lol:

Кои са "сериозните мачове", които тепърва ни предстоят, освен едно гостуване на Локо Пд??? Ако не си запознат ЦСКА гостува на Левски, Литекс, Черно море и Черноморец досега, освен това игра отново с Черно море и Литекс за купата. Та досега нямахме ли "сериозни мачове". Или за вас всеки мач, в който ЦСКА бие, не е сериозен?

Гостуването на Берое и финалът за Купата явно са ясни според теб ? Или пък домакинството на коравия Пирин ? Иначе Левски ви подцени тотално, Черноморец бяха разбита команда, Морето си ви би, с Литекс хикс :roll: За Купата пъкЛовеч ви счупи второто, но един рикошет реши мача ( вярно, първото пък вие изпуснахте да си решите мача) Така че не сте чак такива машини за каквито сте се помислили, съгласен съм, че играете най-добре от всички, но това не е чак толкова трудно при слабата конкуренция; а това че сте си повярвали пак твърде много е супер, така боли повече ;) Още в Стара Загора няма да спечелите ;)
Изображение

Потребителски аватар
TheApostleOfFreedom
Контакти:

Мнениеот TheApostleOfFreedom » 09 май 2011 13:42

Ето как виждам нещата - Левски е шампион :) Литекс няма да изгуби нито един мач до края, ала ще направи четири равенства: със Славия 0:0, с Монтана 1:1, с Локото 2:2, а с Калиакра 3:3 ;) И те така, това са 8 точки :roll:
Дяконе, победихме!

Cry! For near the town of Sofia,
Sticks up, I saw, black gallows,
And your only son, Bulgaria,
Hangs on it with a fearful strength.

http://www.youtube.com/watch?v=4GC-_1ErAFk - Защото съм Левскарче!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2011 13:42

Ами то човек колкото и да ви бие вас, все ви е малко. Ясно, че има всякаква друга причина за победите на ЦСКА, но не и нашата игра. Не се и съмнявам, че всяка наша победа е незаслужена. Ако за вас мачове с отбори от зоната на изпадащите са изключително трудни, то за ЦСКА тази пролет определено не са никакъв проблем.
Постарайте се във финалът да направите поне 1 удар в рамките на вратата ни, че иначе по-добре да излизаме с 11 полеви играчи!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 май 2011 13:46

mistreated написа:Ами то човек колкото и да ви бие вас, все ви е малко. Ясно, че има всякаква друга причина за победите на ЦСКА, но не и нашата игра. Не се и съмнявам, че всяка наша победа е незаслужена. Ако за вас мачове с отбори от зоната на изпадащите са изключително трудни, то за ЦСКА тази пролет определено не са никакъв проблем.
Постарайте се във финалът да направите поне 1 удар в рамките на вратата ни, че иначе по-добре да излизаме с 11 полеви играчи!

Не съм казал, че всяка победа на ЦСКА е незаслужена, не ми приписвай думи, които не съм изрекъл :!: Помни си думите, щото аз ще ти ги припомня след финала, бъди сигурен :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 09 май 2011 14:26

Viktor4o_Rs написа:
mistreated написа:Ами то човек колкото и да ви бие вас, все ви е малко. Ясно, че има всякаква друга причина за победите на ЦСКА, но не и нашата игра. Не се и съмнявам, че всяка наша победа е незаслужена. Ако за вас мачове с отбори от зоната на изпадащите са изключително трудни, то за ЦСКА тази пролет определено не са никакъв проблем.

Не съм казал, че всяка победа на ЦСКА е незаслужена, не ми приписвай думи, които не съм изрекъл :!: Помни си думите, щото аз ще ти ги припомня след финала, бъди сигурен :mrgreen:

Вярваш или не, аз ще се радвам да стане оспорван мач, в който ЦСКА да бие трудно, но просто не виждам как ще стане. Иначе ти (или твои съмишленици, вече не си спомням) ми казвахте, че ще ми припомняте разни неща и след двубоя за първенство, но после се скрихте като мишки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 май 2011 16:34

mistreated написа:
Viktor4o_Rs написа:

Вярваш или не, аз ще се радвам да стане оспорван мач, в който ЦСКА да бие трудно, но просто не виждам как ще стане. Иначе ти (или твои съмишленици, вече не си спомням) ми казвахте, че ще ми припомняте разни неща и след двубоя за първенство, но после се скрихте като мишки.

Те всички са така.Тука във форума всички са голями капацитети!Преди мача шум, шум и после като паднат и ги няма никакви или ако ги има почват да се оправдават, ама съдията ни заклааааа , амааааа беше топло и тн!Литекс не бяха загубили до сега, а Славия от 6 кръга нямат победа , ама видите ли Славия ще бие тоя кръг!Почнете да мислите малко по-реално на нещата!А за викторчо-рс не съм казвал колко ще завърши мача Славия - Литекс, но като неутрален фен не виждам как Славия могат да бият Литекс!Не ми съдете по тоя мач вчера,защото аз толкова демотивиран Литекс не съм виждал!Пък и мач с мач не си прилича!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 09 май 2011 17:33

POPCORN написа:
slavia_forever написа:
POPCORN написа:футболистите на Славия имат някакви качества колкото и ти имаш мозък!Имали качества :lol: :lol:

Дали футболистите на Славия имат качества или не, това може да бъде обсъдено в контекста на темата. Не знам обаче защо си помисли, че имаш право да обиждаш останалите потребители?!

ами виж в една друга тема този потребител какво прави и тогава ми говори дали имам право или не!В темата на Левски -Литек този същия потребител говори нецензурни неща по адрес на ЦСКа и няколко фена, ама това не си го видял нали?Виж сега мене не ми е целта форума в живота, ако искаш ме банни!Но има едно но!Няма да търпя някой да обижда отбора ми и някой друг фен на ЦСКА,а в същото време да мине ненаказано!

Има си начини за сигнализиране на подобни изяви. Това, че някой ако има дадени такива, това ти дава право да се изявяваш и ти. След като няма да търпиш и да оставиш на нас да вземем мерки по тях, ок, изявявай се, но е жалко всеки път да те банират, защото не си от глупавите или посредствени потребители! А и бановете за рецидив се увеличават и се стига до перманентен БАН.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Локомотив1926
Контакти:

Мнениеот Локомотив1926 » 09 май 2011 17:56

0:5
[rimg]http://awa.hit.bg/4.png[/rimg] [rimg]http://awa.hit.bg/2.jpg[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/c.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/5.png[/rimg][rimg]http://awa.hit.bg/e.png[/rimg]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8TG2aw32e8k[/youtube][/offtopic]
[center]Изображение
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Стефан_Филипов
Контакти:

Мнениеот Стефан_Филипов » 09 май 2011 18:42

0-5 доста пресилено

като се има впредвид колко сме непредсказуеми 0-0 очаквам аз
ВИНАГИ С ВАС (/С\)

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 09 май 2011 19:14

Локомотив1926 написа:0:5

Ние за разлика от вас с такъв резултат не сме губили вкъщи в А група в близките години ;)
Пък до Пуканката, не знам къде съм се скрил след мача ни за първенство, след като ви честитих победата и казах, че е заслужена ;) Добре е да не говориш празни приказки, а факти ;) Надявам се след финала да имате тая доблест и да се извините за всички глупости, които изприказвахте по Славия :roll:
Изображение

Върни се в “Славия”