Мнениеот POPCORN » 09 май 2011 16:34
mistreated написа:Viktor4o_Rs написа:mistreated написа:Ами то човек колкото и да ви бие вас, все ви е малко. Ясно, че има всякаква друга причина за победите на ЦСКА, но не и нашата игра. Не се и съмнявам, че всяка наша победа е незаслужена. Ако за вас мачове с отбори от зоната на изпадащите са изключително трудни, то за ЦСКА тази пролет определено не са никакъв проблем.
Постарайте се във финалът да направите поне 1 удар в рамките на вратата ни, че иначе по-добре да излизаме с 11 полеви играчи!
Не съм казал, че всяка победа на ЦСКА е незаслужена, не ми приписвай думи, които не съм изрекъл

Помни си думите, щото аз ще ти ги припомня след финала, бъди сигурен

Вярваш или не, аз ще се радвам да стане оспорван мач, в който ЦСКА да бие трудно, но просто не виждам как ще стане. Иначе ти (или твои съмишленици, вече не си спомням) ми казвахте, че ще ми припомняте разни неща и след двубоя за първенство, но после се скрихте като мишки.
Те всички са така.Тука във форума всички са голями капацитети!Преди мача шум, шум и после като паднат и ги няма никакви или ако ги има почват да се оправдават, ама съдията ни заклааааа , амааааа беше топло и тн!Литекс не бяха загубили до сега, а Славия от 6 кръга нямат победа , ама видите ли Славия ще бие тоя кръг!Почнете да мислите малко по-реално на нещата!А за викторчо-рс не съм казвал колко ще завърши мача Славия - Литекс, но като неутрален фен не виждам как Славия могат да бият Литекс!Не ми съдете по тоя мач вчера,защото аз толкова демотивиран Литекс не съм виждал!Пък и мач с мач не си прилича!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !