"Ботев" - СЛАВИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЧЕСТИТО БЕЛИ! Славия победи Ботев в Пловдив с 1:0
По-жалка Славия не бях виждал скоро,не ми пука за загубата,боли ме че овчата глава ви е **** майката на отбора,аз не помня мач със Славия в които да е имало толкова лежане.Очаквах да стане здрав мач с много единоборства а то какво стана...
- slavia_forever
- Контакти:
ultra1912 написа:По-жалка Славия не бях виждал скоро,не ми пука за загубата,боли ме че овчата глава ви е **** майката на отбора,аз не помня мач със Славия в които да е имало толкова лежане.Очаквах да стане здрав мач с много единоборства а то какво стана...
Абе аз виждам, че Славия не е цъфнала и вързала, ама това да ми го казва точно привърженик, на единствения отбор с 0 точки в първенството, звучи някак комично. Хайде гледайте си вашия отбор, който съм сигурен, че ще се оправи и ще се завърне на полагащото му се място, между челните отбори в България.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
slavia_forever написа:ultra1912 написа:По-жалка Славия не бях виждал скоро,не ми пука за загубата,боли ме че овчата глава ви е **** майката на отбора,аз не помня мач със Славия в които да е имало толкова лежане.Очаквах да стане здрав мач с много единоборства а то какво стана...
Абе аз виждам, че Славия не е цъфнала и вързала, ама това да ми го казва точно привърженик, на единствения отбор с 0 точки в първенството, звучи някак комично. Хайде гледайте си вашия отбор, който съм сигурен, че ще се оправи и ще се завърне на полагащото му се място, между челните отбори в България.
Точно така си е , много бързо си повярвахте , че сте голяма работа с тези пицаджии ... Обещаваме ви , че на Овча купел ще се постараем да задоволим исканията ви за европейски футбол и ви обещаваме и много голове също така

Момчета какво бе това търкаляне по терена цял мач бе
И като сте голям отбор защо хванахте съдиите
Малкия Вуцан след мача беше целия мокър от зор милия и се радваше все едно е бил Барселона